Şimdi Ara

dvd filmi divx veya mp4 yapma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bir dvd filmi nasıl divx veya mp4 formatına çevirebilirim. autogk ve dvddecrypter ile denedim fakat yapamıyorum. başka kolay bir yöntemi var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_18533843/mpage_1/key_//tm.htm#19726714

buradan yardım alara yaptım fakat beceremiyorum.

başka kolay bir yöntem var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 22101984

... bir dvd filmi nasıl divx veya mp4 formatına çevirebilirim....

Buradaki konuda bahsetmiştim. Sizin için linki bir daha vereyim. Burayı bir inceleyin, sanırım faydası olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

quote:

Orijinalden alıntı: 22101984

... bir dvd filmi nasıl divx veya mp4 formatına çevirebilirim....

Buradaki konuda bahsetmiştim. Sizin için linki bir daha vereyim. Burayı bir inceleyin, sanırım faydası olacaktır.

teşekkürler ama bu daha zor bir yol bana göre.

• VidCoder cok pratik bir program mp4 container icine x264 codec ile encode etmek icin.
    http://vidcoder.codeplex.com/

Fakat once DVD filminin kopyalama korumasi kaldirilarak hdd'ye .vob dosyalari ile aktarilmasi gerekiyor. Bunun icin kullanilabilecek programlar ayni sitede
    "Prerequisites" basligi altinda listelenmis. DVD Decrypter eski klasiktir ve iyi is gorur. Digerlerini denemedim ama AnyDVD'nin ismini cok duyuyorum (parali).

.vob dosyalarini hdd'ye attiktan sonra VidCoder ile encode edebilirsiniz. Cok sayidaki .vob dosyalarini otomatik olarak dogru sekilde birlestirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHArcadia

VidCoder cok pratik bir program mp4 container icine x264 codec ile encode etmek icin.
    http://vidcoder.codeplex.com/

Fakat once DVD filminin kopyalama korumasi kaldirilarak hdd'ye .vob dosyalari ile aktarilmasi gerekiyor. Bunun icin kullanilabilecek programlar ayni sitede
    "Prerequisites" basligi altinda listelenmis. DVD Decrypter eski klasiktir ve iyi is gorur. Digerlerini denemedim ama AnyDVD'nin ismini cok duyuyorum (parali).

.vob dosyalarini hdd'ye attiktan sonra VidCoder ile encode edebilirsiniz. Cok sayidaki .vob dosyalarini otomatik olarak dogru sekilde birlestirecektir.

çok sağol yorumun için ama ben dvddecrypter ve autogk ile başarıyla hallettim. sorunsuz bir şekilde dvd decrypter ile partları bilgisayara kaydedip autogk ile tek cd yani 700mb olacak şekilde xvid formatına başarıyla dönüştürdüm.

ya ben bunu ekşiduruyua falanda yazdım orda benle dalga geçtiler. hayatımda film izleyen biri değilim. izlemekte sıkıyor beni. ne yapayım işim olmuyor yani zorla mı? geçen gün cumhuriyet dvd si ve ateşten günler i aldım hepsiburda dan. belgesel tadında filmler zaten. onun için işim düştü yani. mp4 e falan çevireyimde dedim. rahat rahat izlerim arşivde durur diye düşündüm ve çevirmeye işşim düştü onun için yazdım. sağolasın cvp vermişin çok teşekkür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.