Şimdi Ara

ssd de 2 farklı bölüntüyü birleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ssd aldım kurdum ama nasıl bana sorun:)

şöyle bir sorunum var. ssd diski 3 e ayırdım. aptal ben windowsu sadece ortaya kurdum. ben 2 bölüm istiyorum. c ve d. c de sistemim olacak d de ise dosyalarım. ama windows u gerizekalı gibi ortaya kurdum. kural varmış bölüntü olan diskleri birleştirmek için disklerin yanyana olması gerekiyormuş. ben bu iki farklı yerdeki diskleri nasıl birleştiririm. ss koydum bi yardım edin ne olur. acronis disk director kurulu.

• E Sürücüsünü silip G sürücüsüne diski genişlet deseniz olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

E Sürücüsünü silip G sürücüsüne diski genişlet deseniz olmuyor mu?

olmuyor. yanyana olması gerekiyormuş. kural buymuş ve soldan sağa.
  • evet doğru kural o. bir yolu var ama, xp cd siyle önyüklemeye girip, sistemi oluşturacağın kısımda önyükleme yapmadan sürücüyü silip yeniden istediğin gibi partlandırma yapabilirsin. yaptıktan sonra da yükleme yapmadan çıkış yaparsın olur biter.

edit: sistemin kurulu oldugu partı ellememek kaydıyla tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulstriper -- 29 Aralık 2013; 20:01:48 >
  • quote:

evet doğru kural o. bir yolu var ama, xp cd siyle önyüklemeye girip, sistemi oluşturacağın kısımda önyükleme yapmadan sürücüyü silip yeniden istediğin gibi partlandırma yapabilirsin. yaptıktan sonra da yükleme yapmadan çıkış yaparsın olur biter.

edit: sistemin kurulu oldugu partı ellememek kaydıyla tabi

sorun çözülmüştür. acronis disk director programıyla c nin bulunduğu diski yapılandırma sırasında en sağa kaydırdım. restart atarken bilgisayar başlamadan c nin bulunduğu yeri en sağa kaydırdı. sistem en sağa kaydıktan sonra geriye en sol ve ortadaki yeri birleştirmek kalıyor. hepsi bu:) kolaymış ama windows un böyle yapmak için bi aparatı yok.
  • o da güzel bir yol, neden aklıma gelmedi acaba, aynısını daha dün mini tool partition wizartla kendim yapmıştım
  • quote:

o da güzel bir yol, neden aklıma gelmedi acaba, aynısını daha dün mini tool partition wizartla kendim yapmıştım

Evet. Bundan sonra yine acronisle c yi en sola kaydırdıktan sonra düzgün bir sistem oldu. C ve d olarak ikiye bölündü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.