Şimdi Ara

microsoft wireless notebook optical mouse 4000 sahtekar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben geçenlerde bir kablosuz mouse aldım microsofttan,
    Model şöyle
    microsoft wireless notebook optical mouse 4000
    Bunun bir programı var intellipoint diye. Güya bu program
    pil durumunu ve sinyalin ne kadar kuvvetli olduğunu ölçüyor
    Bu arada bir numaradan silyal azaldı filan diyor bence ciddi ölçüyor
    sanıyordum.
    Neyse sonra birgün bu mouseta hiç hareket yok hareket etmiyor imleç. Altındaki kırmızı ışık yanıyor ama imleç hareket etmiyor, açtım
    programını baktım sinyal seviyesi full gösteriyor. Pil durumu full.

neyse söktüm başka usb porta taktım tekrar denedim gene hareket yok. ama
    göstergelerde herşey çok güzel görünüyor.
    Gittim başka bir pil taktım bir baktım çalışıyor. Meğer pili bitmiş.
    Çalışmaya başladı.

Ama şu var ki ben pil bitmiş diyorum fakat altındaki
    kırmızı ışık yanıyor normal olarak. Belkide bitmemiştir pil. Nede olsa 6 ay pil ömrü var diyordu daha bir ay dolmadan bitmemiştir heralde yada içine koydukları energizer piller bitik olabilir. Neyse yeni pille çalıştı sorun yapmadım altı üstü mouse işte tüm günümü ona kafa yorarak mı geçireyim dedim.

Bugünde gene sinyal zayıf numarası yaptı durup dururken. Açtım göstergeyi
    gene full gösteriyor. aldım mouse'u taa içeri odaya götürdüm baktım gene ful diyor utanmaz.
    ama mose u hareket ettirdim imleçte hareket yok. Yani görmüyor.
    Neyse diyeceğim benim donanımda mı bir sorun var yoksa başka bir durum mu
    var karar veremedim. mouse u normal kullanıyorum şuan. Tekerlek biraz teklemeye başladı gibi daha bir ay olmadan. İlk zamanki dönüşüyle şuan ki arasında fark var.
    Bu durumda ne önerirsiniz. Bir süre kullanayım sonra mı servise götüreyim
    yoksa hemen götürüp mouse suz mu kalayım bir kaç hafta. Sonra bana bu mouse süper çalışıyor diye geri verirlerse napayım. Tecrubesi olan var mı
    Bu arada hediye olarak gelen bir mouse du ve teknosadan almışlar. 60 ytl vermeye değecek hiçbir yanı yok bu arada. bir önceki en düşük model optik a4 mouse umdan bir fark göremedim ben.

Not: Bu arada bu mouse alınırken benim kablosuz istemediğim biliniyordu. Özellikle teknosadaki elemana kablosuz olmasın dendiği halde ve çalışan üstüne basa basa kablolu bu mouse diyerek verdiğinide belirteyimde teknosa dan biri okuyup utanır belki. O gün geri götüreyim filan dedim ya üşendim götürmeye neyse kablosuz olsun bakalım onunda bir rahatlığı vardır şimdi bir mouse için git gel uğraşmaya değmez dedim.

Not2: Xp kullanıyorum, en son sürücüler yüklü şuan. anakartım da intelin bir kartı.

-----------------------------------------------------
    Videbu :) Video paylasim sitesi -http://www.videbu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matematiksell -- 17 Ocak 2007; 22:49:24 >

• Valla dostum, ben hiç microsoft mouse kullanmadım ama forumdaki mouse, gamepad bölümünde microsoft mouselarla ilgili şikayetler var. Bende 1ay önce kablosuz bir mouse aldım, microsoft la logitech arasında kalmıştım. Logitech LX7 aldım, çok fazla araştırmamıştım, notebook için olan küçük mouselar yerine ele tam oturan, çok hafif olmayan kablosuz sorunusuz çalışan bir mouse istiyordum. Oradaki arkadaş bunu tavsiye etti, çok memnunum mouse umdan şimdi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Model O Wireless Mouse
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.