Şimdi Ara

MICROSOFT XBOX WIRELESS OYUN KUMANDA (9. Nesil) 699TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim PS4'üm de var ondan DS4 ile oynuyorum yoksa yurt dışından daha ucuza gamepad almak mümkün, örneğin Gamesir T4 Pro. Türkiye'den ise Monster Pusat Pro fena değil gibi ama şüphesiz hiçbiri orijinal Xbox gamepad kalitesini size yansıtmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 18 Şubat 2021; 20:44:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matterdome

ps4 kumandası bilgisayarda xbox kumandası kadar kolay tak kullan şekilde çalışıyor mu? Tuşların dizilimi, üçgeni karesi olması karışıklık çıkarmıyor mu? ben xbox kumandasını hangi bilgisayara takarsam takayım hiçbir kurulum, ıvır zıvır uğraştırmadan oyunu kapatıp açmaya bile gerek kalmadan anında çalışıyor. oyundaki tuşlar hemen xbox kumanda tuşlarıyla değişiyor.

Çünkü xbox, microsofta ait dolasıyla tak çalıştır modunda yüklediğin windows ta xbox game bar modu kurulu geliyor.

O kadar eziyetlik bir durum göremedim ben, ds4windows programını indirip kurdum direkt tanıdı her oyunda tuşlar aynı, ayar yapmama gerek kalmadı bu işlem 1 dkmı aldı.

• Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum ben bu kolu alsam alıcı varmı içinde ? Alıcı yoksa anakarttaki bluetooth dan bağlanıp oynama imkanım varmı pc de ?

• wildwachsend kullanıcısına yanıt

Alıcı çıkmıyor.Bluetooth üzerinden baglamaniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Anakartta Bluetooth mevcut hocam. Herhangi bir sıkıntı olmaz heralde ?
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt

O konuda sıkıntı çıkarır mı hiç bilmiyorum hocam.Bilgi vermem doğru olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.