Şimdi Ara

Microsoft Yazılım Sahte Hatası(ACİL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Polar Bear

Merhaba arkadaşlar,biraz önce bilgisayarımı açtığımda ekran karardı ve sağ altta ''bu kopya orjinel değildir'' diye bir yazı çıktı.İşin ilginç tarafı bilgisayarımda bir tek sahte bir program yokken microsoft'un bu hatayı vermesi beni biraza korkuttu doğrusu.Çünkü yazılımım tamamiyle orjinel.Bu yazı benimde aklıma ''acaba bilgisayara virüs mü girdi?'' sorusunu soktu.Bu konu ile ilgili bir şey biliyorsanız söylerseniz çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.
    NOT:Norton ile sistem taraması yaptım ancak virüs çıkmadı

mayıs 2012 win 7 64 bit paketini indir ve en son çıkan crck i yap taş gibi işletim sistemi olur
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar para verip lisanslı ürün aldık,sahte indirirdim crackle uğraşsam.
  • orjinal da iyidir zaten fark yok gerekli versyon indirlirse soruna gelirsek o yazı geldiğinden beri uygulamalarda bir kısıstlama varmı yoksa sadece yazıdanmı rahatsızsın verceğin cevaba göre sorunu çözicem
  • Aynı şekilde ben de formatlama taraftarı degildim o sebepten REMOVEWAT ile uyarıyı kaldırdım. Kullanmaya devam ettim.
  • taximproject T kullanıcısına yanıt
    remowat zaten en son çıkan crack bende mayıs 2012li w7 64 bitte onu kullanmam gerekti .halen no format devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

remowat zaten en son çıkan crack bende mayıs 2012li w7 64 bitte onu kullanmam gerekti .halen no format devam

Bizleri orjinal üründe bu tür yazılımları kullanmak zorunda bırakanlar utansın :))
    Haklısın vallaAslında bunların inadını çakma almak lazım
  • Telefonda adama diyorum ki dünya kadar program var başka yolu yokmu diyorum " Malesef temiz kurulum yapmalısınız" diyor. Temiz kurulum yap demesi kolay tabi. Yedek al, tüm programları yeniden yükle. Alıştığın düzeni yeniden kur. Söylemesi kolay "Formatla" demesi kolay :)
    Götürüceksin aslında kasayı programlarını bi göstericen nerede olduğunu sonra vericen eline kasayı.Buyrun format için getirdim bi zahmet... Bu sefer onlar düşünsün
  • heheh guzel fikirmiş
  • Yalnız şöyle bir durum var eğer gerçekten sebep virüs ise formattan sonra olumlu sonuç alırsın. Ama gerçekten serial kopyalandığı için iptal olduysa format atmak senin için zarar olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woozie kullanıcısına yanıt
    Tarattım virüs çıkmadı belkide yazılımsal bir hatadır.
  • Selam
    Kasayı onlara götürürseniz, 2 dk varmadan etkinleştirip teslim ederler. :) Çünkü çok basit bir işlem.. Sadece MAK KEY'i bulup onunla etkinleştirmeleri 15-20 sn tutar.

EDİT;
    Size şu tavsiyede bulunabilirim..
    Temiz bir Windows ve güncellemelerini de indirip kurulduktan sonra, tüm kullandığınız programları da ekleyerek, Acronis programı ile bir yedek alın ve ömür boyu o bilgisayarda bir sorun yaratmayacaktır(HDD veya Bilgisayar bozulmadığı sürece). Her durumda aldığınız yedeği geri yükleyerek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz..
    Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 5 Ekim 2013; 21:29:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.