Şimdi Ara

Microsoft Yeni Ban Dalgası (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdilik hikayede kalsada yakında gelicek eski korkumuz
  • Gelsin ya ögrencilikten çıkıyorum artık staj başlayınca

1-Fw siz xbox 360 slim
    2-200 tl limitli kredi kartı
    3-12 ay gold
    Tamamdır.
  • Neyse ki Black Ops'um ve First Strike DLC paketim orjinaldi. :)
    Tamda yeni çıkacak olan Escalation DLC nin çıkış gününe getirdiler.
    Ama bi kaç günden belliydi. GoD ile First Strike oynayan arkadaşlarım son bir kaç gün First strike dlc paketlerini aktif edemiyordu.
    Microsoft CoD Black Ops için savaşıyor sadece..
    Eee nede olsa en çok oynanan oyun o :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 3 Mayıs 2011; 1:07:31 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben Xboxımı bundan 1 sene kadar önce fw`li olarak aldım. 1 ay hediye Gold üyelikten sonra 1 kez 3 ay üyelik aldım. En son geçtiğimiz ay içinde de 1 yıllık gold üyelik başlattım.

Bu en son bi ayar yaptılar da, live`a bağlanan makinelere bi şey yüklediler hani, ondan sonra kopya oyunların çoğu çalışmadı ya, işte o günden sonra ben hiç kopya oyun oynamadım. 5 tane orjinal oyun aldım. Fifa`yı orjinal almadım ama online pass aldım, onu da live`da oynuyorum.

Şimdi benim kafam çok karışık bu ban yeme olayıyla ilgili. Sizce benim makine o güncelleme olayından sonra fw`li olarak mı işlem görüyor hala? Yani bi ban dalgası olsa, benim makineyi de kurunun yanında götürürler mi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdoganozkan

Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben Xboxımı bundan 1 sene kadar önce fw`li olarak aldım. 1 ay hediye Gold üyelikten sonra 1 kez 3 ay üyelik aldım. En son geçtiğimiz ay içinde de 1 yıllık gold üyelik başlattım.

Bu en son bi ayar yaptılar da, live`a bağlanan makinelere bi şey yüklediler hani, ondan sonra kopya oyunların çoğu çalışmadı ya, işte o günden sonra ben hiç kopya oyun oynamadım. 5 tane orjinal oyun aldım. Fifa`yı orjinal almadım ama online pass aldım, onu da live`da oynuyorum.

Şimdi benim kafam çok karışık bu ban yeme olayıyla ilgili. Sizce benim makine o güncelleme olayından sonra fw`li olarak mı işlem görüyor hala? Yani bi ban dalgası olsa, benim makineyi de kurunun yanında götürürler mi? :)

her halükarda istersen 100 tane orjinal oyunun olsun microsoft' un baktığı fw.. eğer fw. tespit ederse ki zaten etmiştir ilk dalgada banı yemen kaçınılmaz...

• Bir kere fw yapıldıysa o makine hep fw lidir. Yani bir ban dalgasında oynadığınız oyunların orjinalliğine değil makinenizin orjinalliğine bakılır
  • Dİrt3 çıkmadan ban falan gelmesin ulan
  • şimdilik büyük dalga gelmez bence sony yerlerdeyken milyonlarca fw kullananlar gold alsın kasa dolsun ayrıca ps3ü satanlar artmakta
  • peki makinemi tekrar orjinal hale döndürmem mümkün olur mu? yeniden orjinal yazılımı yükletsem?

bir arkadaşım yaklaşık 3 yıldır aynı makineyi kullanıyor, sürekli gold üyeliği var ve fw`li olduğu halde hiçbir ban dalgasından etkilenmedi.. bu microsoft`un bir stratejisi olabilir mi acaba? yani "bu adam bana para ödüyor bir şekilde, ben buna dokunmayayım" filan? :))
  • quote:

peki makinemi tekrar orjinal hale döndürmem mümkün olur mu? yeniden orjinal yazılımı yükletsem?

bir arkadaşım yaklaşık 3 yıldır aynı makineyi kullanıyor, sürekli gold üyeliği var ve fw`li olduğu halde hiçbir ban dalgasından etkilenmedi.. bu microsoft`un bir stratejisi olabilir mi acaba? yani "bu adam bana para ödüyor bir şekilde, ben buna dokunmayayım" filan? :))

Öyle birşey yok. Bugüne kadar Live'dan sayısız şey aldım ama zamanında banlandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetinKulle

geçmiş olsun fw'li makinemi az önce açtığımda BAN yazısı ile karşılaştım artık orjinal makineyle devam edicem bir süre. oyunlarda az ama olsun .

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=541520

Pencereyi kapa ?
  • quote:

peki makinemi tekrar orjinal hale döndürmem mümkün olur mu? yeniden orjinal yazılımı yükletsem?

Microsoft bu ay icerisinde yeni bir Update cikaracak,sanirim bu Update`i kuranlarin konsollari orjinal hale gelecek.. Yani MS bir sans daha verebilir FW li kullanicilara orjinale dönmeleri icin..
  • Eger boyle olursa orjinal kullananlara biraz haksizlik olmaz mi ? Ki zaten boyle bisey olucagini pek sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

quote:

Microsoft bu ay icerisinde yeni bir Update cikaracak,sanirim bu Update`i kuranlarin konsollari orjinal hale gelecek.. Yani MS bir sans daha verebilir FW li kullanicilara orjinale dönmeleri icin..

Hay Allahım, neler neler dolanıyor insanların aklında

• quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

quote:

Yok artık

• Arkadaş adam akıllı orijinal kullanın işte madem paran yok neden konsol alıyorsun o zaman. Allah belanı versin microsoftmuş. Dua et adamlar play station 3 gibi yapmıyorlar azıcık değerini bilin ayıptır kullanma o zaman xbox....
  • Arkadaşlar Escalation Pack çıkmış. Varmı benden başka satın alan. bi test etsek :)
  • Bence bu noktada Microsoft orjinale yönelme potansiyeli olan müşterilerini kazanma politikasına gidebilir, bunda dalga geçilecek veya çok şaşıracak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta adamlar bu işi hukukun üstünlüğü adına yapmıyorlar, ticaret yapıp para kazanıyorlar. Sattıkları her orjinal oyun, her gold üyelik, her MP onlara gelir sağlıyor. Benimle birlikte, bahsettiğim son güncellemeden bu yana orjinal oyun ve gold üyelik alıp makineyi tamamen legal yollarla kullanmaya başlayan 3 arkadaşım daha var. Bu sadece ben ve benim çevremdekiler. Şimdi benim makinemi banlasalar ben gidip yeni bir konsol alır mıyım? Zor.. Orjinal oyun alır mıyım? Bilmiyorum, sanırım böyle bir durumda psikolojim bunu engelleyecektir :)) Yukarıdaki arkadaşımın bahsettiği gibi bu işin bir de ekonomik boyutu var. Paran yoksa konsol alma, Microsoft tarafından bakarsak bu işe, orjinal oyun almaya parası olmayan ama konsol parasını denkleştirebilen biri varsa gitsin konsolumu alsın derim ben bir iktisatçı gözüyle. Sonuçta bu işin zevki Live tarafında, orjinal kullanmayanın kullanım olanaklarını sınırlıyorsun. Bu konuda Xbox Support`a bir mail gönderip alacağım yanıtı sizlerle de paylaşacağım. Ben olumsuz bir cevap alacağımı düşünmüyorum. Yani öyle umuyorum :) Görüşlerini paylaşan herkese teşekkürler..

• GOD yöntemiyle cod oynamis olanlar etkilenebilir mi ? ki 2 makinam var ilki temiz makina, 2.si fw li ve fwlide god oyun oynanmadi sadece temiz olanda oynanmisti.. pisi pisine makina yatiyor 1 haftadir birde ban yemesin :D
  • Iyi de bana ne cemkiriyorsunuz arkadas,gecenlerde bu tarz bir haber cikmisti bende ordan duydum.. Güncellemeyi yapanlar korsan oyun calistiramiyormus diye duydum,belki de yanlis duymusumdur..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.