Şimdi Ara

Microsoft yeni Surface 3 tabletini tanıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    https://www.youtube.com/watch?v=wnsk4RYik1A

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Gördüğüm kadarıyla surface pro 3ün atom işlemcili versiyonu. Çok fazla işlem gücüne ihtiyaç duymayanlar rahatlıkla tercih edebilir. Önceki düz surface modelleri gibi arm işlemci kullanılmamış olması, dolayısıyla tam fonksiyonlu desktop windows 8.1e sahip olması büyük bir avantaj. Bu tip cihazlar böyle uygun fiyatlara düştükçe arm tabletlere para harcamanın hiçbir anlamı kalmayacak yakında.

Katılıyorum şu mobil ekran kartlarının soğutucusuz olan u serileri biraz daha performans vermeye başladı mı , taşınabilir hafif oyun tabletleri çağı başlayacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tricore

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Gördüğüm kadarıyla surface pro 3ün atom işlemcili versiyonu. Çok fazla işlem gücüne ihtiyaç duymayanlar rahatlıkla tercih edebilir. Önceki düz surface modelleri gibi arm işlemci kullanılmamış olması, dolayısıyla tam fonksiyonlu desktop windows 8.1e sahip olması büyük bir avantaj. Bu tip cihazlar böyle uygun fiyatlara düştükçe arm tabletlere para harcamanın hiçbir anlamı kalmayacak yakında.

Katılıyorum şu mobil ekran kartlarının soğutucusuz olan u serileri biraz daha performans vermeye başladı mı , taşınabilir hafif oyun tabletleri çağı başlayacak gibi.

i5-i7 kullanan surface pro serilerinde oyun da rahat oynanabiliyor, ayarlar düşürülünce çoğu oyun 30-60fps çalışıyor.
    Mesela oynadığım guild wars 2 mediumda gayet iyi ve akıcı. Lol dota gibi oyunlar son ayarlarda da çalışır sanırım.
    Ben şahsen oynadığım mmorpg'leri surface pro 3'üme de kurdum gayet rahat oynanıyor. Dışardayken oyunu ve satışlarımı takip edebiliyorum vs...
    Her konuda olduğu gibi oyun konusunda da bana göre tartışmasız en iyi tablet, en azından very high olmasa da fruit ninja angry birds gibi
    basit appler yerine kaliteli gerçek pc oyunları oynuyorsunuz. Güç konusuna gelince ise evet, intel cpu içinde gelen grafik birimini iyileştirirse,
    ileride desktop pcler kadar performanslı tablet pcler görülebilir. Surface'in temel amacı oyun olmasa da oyun işini de görebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 25 Ağustos 2015; 8:20:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Meraktan soruyorum,

dandirik piranha gibi markaların bile koyabildiği,

Piyasada rakibin olan Lenovo , Samsung gibi cihazların barındırdığı 3g desteğini bu cihaza eklemek çok mu zor? dışardasın, internete girmek istiyorsun illa wifi dan bağlanacaksın. Böyle saçmalık mı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Meraktan soruyorum,

dandirik piranha gibi markaların bile koyabildiği,

Piyasada rakibin olan Lenovo , Samsung gibi cihazların barındırdığı 3g desteğini bu cihaza eklemek çok mu zor? dışardasın, internete girmek istiyorsun illa wifi dan bağlanacaksın. Böyle saçmalık mı olur?

Tablet icin cep telefonundan hotspot acarak girmek de mumkun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim " wifi " o zaten. Sonuçta telefondan hotspot açsan da cihazı wifi dan bağlıyorsun. Ama ben buna mecbur muyum? Hem telefona arama falan geldiğinde net düşecek, telefon fazladan ısınacak, şarjı daha az gidecek vs bir sürü sorun.

Cihazlara bir 3g desteği koymak zor olmasa gerek. Zira şu an kullandığım samsung tabletlerde bu mevcut. Bir micro sim yuvası bir 3g chip i koyuyorsun telefondan hotspot falan kasmıyorsun. Bunu çoğu kişi gereksiz görebilir ama desteğini verdiğim adamların bu konuda ne kadar büyük rahatlığa ulaştığını gözümle gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.