Şimdi Ara

Microstar S1 HD uydu alıcı ile ilgili herşey 99 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
11
Favori
76.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raska

KArdeş güzel bir kılavuz yapmışsın, aslında sen bu ürünün pazarlamasını yapsan çok para kazanırsın sonuçta satanlardan daha iyi biliyorsun işi... ;) Zahmet olmaz ise bir ricada bulunucam, birde cihazın girişlerininin fotoğrafını gönderirmisin, arka panelden bir foto yani... şimdiden çok sağol...

Sayın raska ilk mesajıma bakın. Mesajın üstünde arka girişlerinin dahil her yönüyle fotoğrafı var. İlk mesajdan inceleyebilirsiniz.

Evet cihazın bu yönü eksik nedense. Tanıtım çok az. Alan kullananlar hiç paylaşımda bulunmamış ben paylaşım yapana kadar da. Lifemaxx için kaç gündür forumda yorum yazmayan kalmadı ben de dahil. Ucuz fiyata ucuz hd alıcı diye. Ama nedense bu cihaz ondan daha kaliteli olmasına ve daha ucuza mâal olmasına rağmen, kimse bu cihaz hakkında doğru düzgün birşey bilmiyordu. Garibime gitti doğrusu. Cihaz elime ulaşana kadar sürekli terettüd içindeydim. İlk defa uydu alıcısı alacaktım ve öyle özellik falan da aramıyordum. Lifemaxxı aldım. İlk uydum olduğu için beğenmiştim. Sonra bunu da sipariş ettim bir kumar oynadım. Beğenmediğimi masrafı neyse geri iade edecektim. Aldım bir iki saat iki cihazı test ettim genel üstün körü. Özellikle görüntü kalitesinde saatlerce bir ona bir diğerine bakarak aradaki forkı bulmaya çalıştım. Görüntünün daha stabil olduğunu farkedince diğer özelliklerini fazla test etmeye gerek görmeden diğer cihazı teslim ettim. İyi ki de öyle yapmışım. İnceledikçe cihaza hayran kalıyorum ne diyeyim. Üreten, satan herkesten allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecemy

quote:

KArdeş güzel bir kılavuz yapmışsın, aslında sen bu ürünün pazarlamasını yapsan çok para kazanırsın sonuçta satanlardan daha iyi biliyorsun işi... ;) Zahmet olmaz ise bir ricada bulunucam, birde cihazın girişlerininin fotoğrafını gönderirmisin, arka panelden bir foto yani... şimdiden çok sağol...

Sayın raska ilk mesajıma bakın. Mesajın üstünde arka girişlerinin dahil her yönüyle fotoğrafı var. İlk mesajdan inceleyebilirsiniz.

Evet cihazın bu yönü eksik nedense. Tanıtım çok az. Alan kullananlar hiç paylaşımda bulunmamış ben paylaşım yapana kadar da. Lifemaxx için kaç gündür forumda yorum yazmayan kalmadı ben de dahil. Ucuz fiyata ucuz hd alıcı diye. Ama nedense bu cihaz ondan daha kaliteli olmasına ve daha ucuza mâal olmasına rağmen, kimse bu cihaz hakkında doğru düzgün birşey bilmiyordu. Garibime gitti doğrusu. Cihaz elime ulaşana kadar sürekli terettüd içindeydim. İlk defa uydu alıcısı alacaktım ve öyle özellik falan da aramıyordum. Lifemaxxı aldım. İlk uydum olduğu için beğenmiştim. Sonra bunu da sipariş ettim bir kumar oynadım. Beğenmediğimi masrafı neyse geri iade edecektim. Aldım bir iki saat iki cihazı test ettim genel üstün körü. Özellikle görüntü kalitesinde saatlerce bir ona bir diğerine bakarak aradaki forkı bulmaya çalıştım. Görüntünün daha stabil olduğunu farkedince diğer özelliklerini fazla test etmeye gerek görmeden diğer cihazı teslim ettim. İyi ki de öyle yapmışım. İnceledikçe cihaza hayran kalıyorum ne diyeyim. Üreten, satan herkesten allah razı olsun.

Lifemaxx ile arasındaki görüntü farkı konusunu biraz daha açabilirmisiniz? Daha stabil demişsiniz ama biraz daha detaya girebilirseniz farkı daha iyi anlayabiliriz.Bu arada cihazın işlemcisini öğrenebildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

AC3 5.1 seslerde sorun olması büyük hata en çok bulunan ses ama insan sesleri yok, bunun için bile alınmaz.

Sayın mat35! Yorumlarımızı mantıklı bir çerçevede yaparsak herkes için faydalı olur.

En çok bulunan ses dediğiniz bu tür sese ben 10 filmden 1 inde rastlıyorum. Bir sürü hd videom var diskimde. DTS si bilmem nesi. Aralarından 2 3 tanesinde bu tür ses var. Siz özellikle bu tür sesli videoları indirip izliyorsanız ona birşey diyemem. Ama her filmin çeşitli ses seçenekli olanı mevcut.

AC-3 5+1 sesleri Samsung tv mde aynı şekilde oynatıyor. Pc de de aynı şekilde insan sesleri düşük geliyor. 6 ayrı kanal ses dağılımı yüzünden.
    Samsung tv hiç açamadığı, uydu cihazlarının genel olark desteklemediği, hatta bilgisayarın bile ayrıca kodec istediği DTS 5+1 sesleri dahi rahatça açıyor cihaz. AC-3 5+1 seslerde ki sorun insan sesi çıkıyor ama çok düşük seviyede çıktığından duymak zor. Bu ses için 5+1 ses sistemine coax çıkışından bağlantı yapıldığında 100 de 100 net ve canlı bir ses alabilirsiniz. Sesi desteklemiyor değil, açıyor ama 6 kanal sesi 2 kanaldan dinlemeye çalışınca o iki kanal sesi alabiliyorsunuz. insan sesleri duyulmayacak kadar az çıkıyor. Bu da gerekli ekipmanla sesin dinlenebileceğini gösterir. Ha çevirsin başka formatta sesi iletsin diyorsanız onu da artık siz yapınız bi zahmet 99 liralık cihaz en nihayetinde.

Bu özellik için bile alınmaz derken neye göre bu yorumu yaptığınızı çok merak ediyorum. 99 liraya full aksesuarlı full HD bir cihazdan bahsediyoruz burda. 160 Liralık NETA 6400 bu cihazın yaptıklarının 10 da 1 ini yapamıyor. Sunyy 14100 keza öyle. Yan ürünü olan lifemaxx da bu seslerin hiçbiri desteklenmiyor. Bir sürü cihaz çift dilli videoları tek ses açabiliyor.
    Fiyatları 300 liraları aşan cihazlarda dahi bu cihazın sunduğu özelliklerin yarısı yok. Ortak özelliklerini kıyaslarsanız.
    Ben alırken herhangi bir videoyu oynatsın yeter. Nasılsa tv mde media player var bilgisayarım var olmadı v.s. Ama tüplü bir tv ye takıp bu cihazı media player olark kulanabileyim demiştim. Valla şimdi tv min bile desteklemediği videoları, sesleri açması ve bu işlemleri çok hızlı yapabilmesi, takılma v.s. olmadan rahat çalışabilmesi tv mden bile daha değerli oluyor benim için. Ha tv nin media oynatırken kalitesi daha üstün o ayrı bir konu. Zaten tv den daha üstün bir media görüntü verse ki bu dediğimi tavan fiyatlı alıcılar bile yapamıyor herhalde bu fiyattan bulamazsınız bu cihazı.

Yorumunuzu sizi kırmak istemem ama çok spekülatif ve objektiflikten uzak bulduğumu belirtmek istiyorum. Bunun için bile alınmaz cümlesi bence çok ama çok ağır olmuş ve büyük haksızlık etmişsiniz bu cihaza.

• quote:

Orijinalden alıntı: memo7000

quote:

quote:

Lifemaxx ile arasındaki görüntü farkı konusunu biraz daha açabilirmisiniz? Daha stabil demişsiniz ama biraz daha detaya girebilirseniz farkı daha iyi anlayabiliriz.Bu arada cihazın işlemcisini öğrenebildiniz mi?

Şimdi bunu nasıl anlatabilirim ki. Yani sözle anlatılamayack bir şey. Gözlemlenebilecek bir durum. Ama elimden geldiğince anlatmaya çalışayım. Yukardaki mesajlarımda fotoğraf makinesiyle çektiğim reism ve videolar var. Belirttiğim kıstasları göz önüne alarak değerlendirmeye çalışırsanız analayabilirsiniz.

Lifemaxx da renklar daha canlı görünüyordu fakat renk derinliği azdı arakadaki objeler suluboya ile boyanmış gibi duruyor, ekran genel görüntüsü suluboya efekti hissi veriyordu. Bana göre tabii. Resimlerde keskinlik biraz daha fazlaydı microstardan ama bu durumda da görüntüdeki hatalar çok bariz göze çarpıyordu. Karelenmeler, çizgi çizgi dağılmalar faln. Dikkatli bakarsanız siz de farkedebilirsiniz.

Bu cihazda ise görüntü de yakından inceelendiğinde keskinlik lifemaxx dan biraz daha düşük (Ama bu özellik tv lerinde netlik ayarı olanlar tv den yükseltilebelir düşürülebilir.) , renkler ilk giriş ayarında daha soluk gibi duruyordu. Fakat karşısına oturup izlerken lifemaxx da görüntülerdeki kusurlar gözünüze çarparken, bu cihaz net pürüzsüz bir görüntü veriyor gibi algılıyorsunuz. Görüntüdeki kusurları farkedemiyorsunuz.

Yani kısaca ben görüntü işlemeyi daha başaralı buldum lifemaxx a göre. Video açması vs. de daha hızlı tepi veriyor lifemaxx tan.

Tabi bütün bu değerlendirmeler benim kişisel gözlemlerime dayanan değerlendirmeler. Bunları dijital verilerle destekleyebilecek testlerim olmadı. Ama ben gerçekten samimiyitle söylüyorum ki cihazdan çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşlar cihazı İZMİR' de satan bir yer varmı acaba ?

Cihazı sanal pazar da yukarıda ki mesajlarda fatihmc isimli arkadaş satıyor. Linkini de vermişti. Ordan alabilirsiniz. Beğenmezseniz geri iaede edebilyorsunuz. Tabi kargo masrafı cebinizden çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duck Soup

quote:

quote:

AC3 5.1 seslerde sorun olması büyük hata en çok bulunan ses ama insan sesleri yok, bunun için bile alınmaz.

Sayın mat35! Yorumlarımızı mantıklı bir çerçevede yaparsak herkes için faydalı olur.

En çok bulunan ses dediğiniz bu tür sese ben 10 filmden 1 inde rastlıyorum. Bir sürü hd videom var diskimde. DTS si bilmem nesi. Aralarından 2 3 tanesinde bu tür ses var. Siz özellikle bu tür sesli videoları indirip izliyorsanız ona birşey diyemem. Ama her filmin çeşitli ses seçenekli olanı mevcut.

AC-3 5+1 sesleri Samsung tv mde aynı şekilde oynatıyor. Pc de de aynı şekilde insan sesleri düşük geliyor. 6 ayrı kanal ses dağılımı yüzünden.
    Samsung tv hiç açamadığı, uydu cihazlarının genel olark desteklemediği, hatta bilgisayarın bile ayrıca kodec istediği DTS 5+1 sesleri dahi rahatça açıyor cihaz. AC-3 5+1 seslerde ki sorun insan sesi çıkıyor ama çok düşük seviyede çıktığından duymak zor. Bu ses için 5+1 ses sistemine coax çıkışından bağlantı yapıldığında 100 de 100 net ve canlı bir ses alabilirsiniz. Sesi desteklemiyor değil, açıyor ama 6 kanal sesi 2 kanaldan dinlemeye çalışınca o iki kanal sesi alabiliyorsunuz. insan sesleri duyulmayacak kadar az çıkıyor. Bu da gerekli ekipmanla sesin dinlenebileceğini gösterir. Ha çevirsin başka formatta sesi iletsin diyorsanız onu da artık siz yapınız bi zahmet 99 liralık cihaz en nihayetinde.

Bu özellik için bile alınmaz derken neye göre bu yorumu yaptığınızı çok merak ediyorum. 99 liraya full aksesuarlı full HD bir cihazdan bahsediyoruz burda. 160 Liralık NETA 6400 bu cihazın yaptıklarının 10 da 1 ini yapamıyor. Sunyy 14100 keza öyle. Yan ürünü olan lifemaxx da bu seslerin hiçbiri desteklenmiyor. Bir sürü cihaz çift dilli videoları tek ses açabiliyor.
    Fiyatları 300 liraları aşan cihazlarda dahi bu cihazın sunduğu özelliklerin yarısı yok. Ortak özelliklerini kıyaslarsanız.
    Ben alırken herhangi bir videoyu oynatsın yeter. Nasılsa tv mde media player var bilgisayarım var olmadı v.s. Ama tüplü bir tv ye takıp bu cihazı media player olark kulanabileyim demiştim. Valla şimdi tv min bile desteklemediği videoları, sesleri açması ve bu işlemleri çok hızlı yapabilmesi, takılma v.s. olmadan rahat çalışabilmesi tv mden bile daha değerli oluyor benim için. Ha tv nin media oynatırken kalitesi daha üstün o ayrı bir konu. Zaten tv den daha üstün bir media görüntü verse ki bu dediğimi tavan fiyatlı alıcılar bile yapamıyor herhalde bu fiyattan bulamazsınız bu cihazı.

Yorumunuzu sizi kırmak istemem ama çok spekülatif ve objektiflikten uzak bulduğumu belirtmek istiyorum. Bunun için bile alınmaz cümlesi bence çok ama çok ağır olmuş ve büyük haksızlık etmişsiniz bu cihaza.

Gülermisin aglarmısın sen ya

sen kimsinki adamın mantıgımı eleştiriyorsun o seviyede bir kişimisinki sen düşünerek yaz

senin indirme, filmden anlaman o,

arkadaş kendinden bahsetmiş yada kendi gibi düşünenlerden senden değil AC3 - DTS film izlemeyenlerle ne muhatap olsun komedi burada

bak işine muhatabı değilsin hiç bir şekilde

ne kadar düşüncesi dar varsa burada

sen o sun, o bu işine gelmiyorsa ikile, sagdan dolaş bulaşma.

o kendi gibi adam gibi film izleyenleri kast etmiş senin gibi MP3 sesli film izleyenleri değil zaten aldıgın üründen belli 3 kuruşluk mal

bak kendi katagorine

sigaraya, altılıya, futbola ota boka para veripte burada dandik ürün arayan dolu dünya

birde Vu karşı 50 tl lik cihazla hava atmaya çabalayan adamlar var.

şahinle yola çıkıp mustangla kapışanlar gurubu

vallahi iyiki varlar insana neşe katıyorlar

Asıl sen kimsin ki! Uslubuna dikkat et arkadaşım. Ondan bundan bahsediyo madem bu konuda ne işi var. Senin istediğin dediğin konuya gidip yazar. Kaliteli film izliyorsunuz siz madem bu konuda ne işiniz var arkadaşım. O kadar kaliteli film ki (Biz bilmiyoruz ya kalite nedir, bi siz biliyorusnuz) gelmiş 99 lirakılk cihaız yetersiz buluyorsunuz. Bilmişlik taslamakta üstünüze yok. Ama bi halttan anladğınızda yok.
    Kaliteli ses dinlemekten bahsedip AC3 5+1 sesi niye iki kanaldan düzgün vermiyor diyebilecek kadr da cahil olduğunuz aşikar. Madem 2 kanaldan ses çıksın istiyorsun MP3 ten ne farkı olacak o zaman. Ses sisteminiz vrasa buna bağlanabilecek çıkış opsiyonu var cihazın.
    5+1 i iki kanaldan vermenin MP3 dinlemekten ne farkı oludğunu bir açıkla bana sonra konuş.

Uydu cihazıyla kaliteli film izlemeye çalışmakta ayrı bir saçmalık ya. Madem o kadar kaliteli filmlerle uğraşıyorsunuz, akıl var izan var uydu alıcıyla yapılmaz o iş. Onun için ayrı bir sistem kurarsın. Böyle saçma sapan konuşmalarından ne bildğin belli zaten. Neyse...

Sen kimsin ki derken ben ne kadr nerden tanıyorsun da bu yorumu yapıyorsun. Terbiyeli adaplı ol. Ben de en az onun gibi senin gibi kaliteli film nedir biliyorum ve izilyorum. Senin izlediğin filmlerin dik alasını gördüm, işledim v.s. 3 4 yıl tv sektöründe çalıştım. Saçma sapan konuşma. Burda bir emek vererek saatlarimi harcayıp insanlara bilgi sunmaya çalışıyorum. Ya saygı duy, ya da beğenmiyorsan asıl sen ikile git. Usluba bak. Sizin gibiler yüzünden forumda insanlar yardım alacam derken işin içinden çıkamaz oluyor.

Sen git 1000 liralık cihazını al havanı at. Biz de bu cihazla hava atıyoruz. Paramız bu kadr ayrıca o kadar da enayi değilim. İyi ki VU kullanıyomuşsun afferin sana. Bana gerekmez böyle saçmalıklar. O yüzden senin gibi VU cu olmak istemem. Kimsenin de sizin gibi insanlar tarafından kandırılıp abuk sabuk ürünlere yok markaydı yok bilmem neydi diyerek tonlarca para vermesine gönlüm razı değil. Madem beğenmiyorsun git başka konuda yaz yazın.

Benim ya da kimsenin parasını neye verdiği seni ya da bir baxşkasını hiç ilgilendirmez. Para benim, keyif benim. İster bir gecede bir tesiste milyarlar yerim, ister se de gelip en kaliteli cihazı en ucuza almak için cimrilik ederim. Bu seni ya da bir başkasını ilgilendirmez.
    Ve tanımadığın bilmediğin insanlar hakkında da bilip bilmeden konuşma. Şurda iki konu paylaşırız dut yemiş bülbül olup kalırsın. Biz adabımızdan alçak gönüllü davranmaya çalışıyoruz. Yoksa bu forumda birşey bildiğini sanıp tonlarca yorum yazıp hiç birşey bilmeyen tomarla adam var.

Uzayda yaşamıyor kimse. Burda ben bu cihazı incelerken yorum yaparken bir karşılaştırma yapmaya çalışarak yapıyorum. Ve aşağı yukarı forumda epeyce de bir inceleme yaptım. Haddimi gayet iyi biliyorum. Elimde olan ve kullandığım bir ürün için gördüklerimi yazmayı haddizlik olark nitelendirebilmek ancak sizin gibi yazı yazmaktan çekinmeyen adap yoksunu insanlar tarafından mümkün olabilir.

Konuyu ben açtım ve insanlara yardımcı olmak için de günlerdir emek veriyorum. Forumda bulunabilecek en detaylı ve derli toplu incelemeyi yapıp paylaşmaya çalıştım. Siz kendi cihazlarınızla bilmem kaç para verdiğiniz aletlerinizle hava atabileceğiniz sayfalara gidip rahatça havanızı atabilirsiniz. Oraya gelip size hakaret etmiyorsak siz de çıkıp burda insanların emeğine hiç sagyı göstermeden hakaret etmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemy -- 15 Haziran 2012; 14:09:50 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

istedigimi istediğim yere ahlak kuralları içerisinde yazar beyan ederim bak işine.

sıcaklarda fazla lokma kuyruguna girme valla ziyon olursun

halt demek bok demek yani sana iade ederim işin çok galiba haltlarla konuya baktım anladım

sen adama adapsız olurken mantıksız derken sendeki adap nerde nalıncı keserli kardeş

bak işine ben çok iyi Türkçe bilirm, edebiyat yapma

hava 1000 cihazla atılmaz akla bak mantıga ekmek dogra

F/P ile hava atılır vay vay yaş kaç

vu kullanmıyorum nerden çıkardın sıcaklardanmı

dut yemiş bülbülmü heryerimle güldüm binlerce gün tatrışırım apışıp kalırsın

sen bir şey biliyorsa konuşki alim sansınlar

genellemeden habarin varmı koç bizim isan altılıya, sigara, içkiye, ..... para verir eve cihaz alacagı zaman param yok memet bende eleştiri hakkımı kulanıyorum uslupluca senin gibi değil

adama laf sok kol gibi sonrada adaptan bahset komik bile değilsin

lokma fazla yeme

hadi başka lokmacıya

Sen istedğini yazabiliyorsun haddiz olmuyorsun ben mi oluyorum. Neyse senin ne olduğun belli yazılarından. Daha fazla muhattap almicam seni. Ben adama ne hakareti etmişim, Yazdığım şey belli adam gibi okursanız beyin bedeva anlayan anlar zaten. Haksız eleştirdğini beyan edip doğru bulmadığımı söylemişim. Fazla ağır bir yorum olduğunu belirtimişim. Bunun neresi hakeret acaba çok merak ediyorum.

Senin bildğin Türkçe bu ise yazık bize vallahi yazık.
    Evet hava f/p ile atılır madem bu konuunun özünü anlaybildin mi peki ??????????????????????????????????????????
    Vu kullanıp kulanmadığını bilemem ama öyle yazmışsın vu ya karış bilmem ne diye yorumlamışsınya herhalde vu falan aldın kulanıyorsun v.s. dedim.

Senin birhalt bilmediğin aşikar zaten okuyan, gören anlar ben yorum yapmicam. Hayatında iki devre dahi görmemiş biri bile bu kadar cahilce konuşamaz.

Ben adama laf sokmadım, o arkadşda kusuruma kalmasın sana cevap verirken ona laf söylemiş gibi oldum, ama sana sokacağım lafı soktum zaten başka laflar gerek yok. Arif olan anlar.

Konuyu gereksiz işgal etme. Maksadın tartışmaksa aç bi sayfa geleyim orda tartışalım canın sıkılıyorsa...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen kimsinki adamın mantıgımı eleştiriyorsun o seviyede bir kişimisinki sen düşünerek yaz

arkadaş kendinden bahsetmiş yada kendi gibi düşünenlerden senden değil AC3 - DTS film izlemeyenlerle ne muhatap olsun komedi burada

o kendi gibi adam gibi film izleyenleri kast etmiş senin gibi MP3 sesli film izleyenleri değil zaten aldıgın üründen belli 3 kuruşluk mal

bak kendi katagorine

sigaraya, altılıya, futbola ota boka para veripte burada dandik ürün arayan dolu dünya

Asıl sen kimsin ki! Uslubuna dikkat et arkadaşım. Ondan bundan bahsediyo madem bu konuda ne işi var. Senin istediğin dediğin konuya gidip yazar. Kaliteli film izliyorsunuz siz madem bu konuda ne işiniz var arkadaşım. O kadar kaliteli film ki (Biz bilmiyoruz ya kalite nedir, bi siz biliyorusnuz) gelmiş 99 lirakılk cihaız yetersiz bulmuş. Bilmişlik taslamakta üstünüze yok. Ama bi halttan anladğınızda yok.
    Kaliteli ses dinlemekten bahsedip AC3 5+1 sesi niye iki kanaldan düzgün vermiyor diyebilecek kadr da cahil olduğunuz aşikar. Madem 2 kanaldan ses çıksın istiyorsun MP3 ten ne farkı olacak o zaman. Ses sisteminiz vrasa buna bağlanabilecek çıkış opsiyonu var cihazın.
    5+1 i iki kanaldan vermenin MP3 dinlemekten ne farkı oludğunu bir açıkla bana sonra konuş.

Sen kimsin ki derken ben ne kadr nerden tanıyorsun da bu yorumu yapıyorsun. Terbiyeli adaplı ol. Ben de en az onun gibi senin gibi kaliteli film nedir biliyorum ve izilyorum. Senin izlediğin filmlerin dik alasını gördüm, işledim v.s. 3 4 yıl tv sektöründe çalıştım. Saçma sapan konuşma. Burda bir emek vererek saatlarimi harcayıp insanlara bilgi sunmaya çalışıyorum. Ya saygı duy, ya da beğenmiyorsan asıl sen ikile git. Usluba bak. Sizin gibiler yüzünden forumda insanlar yardım alacam derken işin içinden çıkamaz oluyor.

Sen git 1000 liralık cihazını al havanı at. Biz de bu cihazla hava atıyoruz. Paramız bu kadr ayrıca o kadar da enayi değilim. İyi ki VU kullanıyomuşsun afferin sana. Bana gerekmez böyle saçmalıklar. O yüzden senin gibi VU cu olmak istemem. Kimsenin de sizin gibi insanlar tarafından kandırılıp abuk sabuk ürünlere yok markaydı yok bilmem neydi diyerek tonlarca para vermesine gönlüm razı değil. Madem beğenmiyorsun git başka konuda yaz yazın.

Benim ya da kimsenin parasını neye verdiği seni ya da bir baxşkasını hiç ilgilendirmez. Para benim, keyif benim. İster bir gecede bir tesiste milyarlar yerim, ister se de gelip en kaliteli cihazı en ucuza almak için cimrilik ederim. Bu seni ya da bir başkasını ilgilendirmez.
    Ve tanımadığın bilmediğin insanlar hakkında da bilip bilmeden konuşma. Şurda iki konu paylaşırız dut yemiş bülbül olup kalırsın. Biz adabımızdan alçak gönüllü davranmaya çalışıyoruz. Yoksa bu forumda birşey bildiğini sanıp tonlarca yorum yazıp hiç birşey bilmeyen tomarla adam var.

Uzayda yaşamıyor kimse. Burda ben bu cihazı incelerken yorum yaparken bir karşılaştırma yapmaya çalışarak yapıyorum. Ve aşağı yukarı forumda epeyce de bir inceleme yaptım. Haddimi gayet iyi biliyorum. Elimde olan ve kullandığım bir ürün için gördüklerimi yazmayı haddizlik olark nitelendirebilmek ancak sizin gibi yazı yazmaktan çekinmeyen adap yoksunu insanlar tarafından mümkün olabilir.

Konuyu ben açtım ve insanlara yardımcı olmak için de günlerdir emek veriyorum. Forumda bulunabilecek en detaylı ve derli toplu incelemeyi yapıp paylaşmaya çalıştım. Siz kendi cihazlarınızla bilmem kaç para verdiğiniz aletlerinizle hava atabileceğiniz sayfalara gidip rahatça havanızı atabilirsiniz. Oraya gelip size hakaret etmiyorsak siz de çıkıp burda insanların emeğine hiç sagyı göstermeden hakaret etmeyiniz.

asıl sen adamı ne kadar tanıyorsunda mantıızsız diyorsun

kime göre sana göremi sen kimsin otoritemi

Aldıgın ürüne göre motorite bile olamazsın

detaylı ,nceleme yapmış ay güldüm ayol

iki mesajda bir aa yanlışmış valla öle değil bölemiş diyen babammı

adam gibi önce bakılır kontrol edilir sonra konu açılır

en eski sistem AC3 bile desteklemeyen cihazı övmeni anlamadım satıcımısın

magaza ne tarafa düşer usta hasret ne tarafa

zaten tvde iyi değil

hadi panasonic olsa, toshiba olsa ok ama lg yav neyin havası bu

Evet aldığım cihaza göre belki motarite olamam ama enayi olmaktan kesin daha iyidir.

Arkadaşım adam orda sana ne oluyo. Adam yazsın, sen avukatımısın neyisin. Sana mı kaldı o kişiyi savunmak veya bilmem ne yapmak. O kadar beceriksiz mi o arkadaş nedir ki anlamadım. Bırak o kişi ne anlamışsa benim mesajımdan o yorum yapsın sana ne oluyo (... yeme otur arkadşım otur).

Ayrıca tvm için LG dedinya senin görüdğünü anlamakta ne kadar başarılı olduğun ortada. Panasonic çok mu iyi yani... Toshiba da öyle demek vay vay vay, ilginç tespitler halden anlayanlar seni zaten yorumlaycaklardır.

Dükkanımı sormuşsun Trabzona gidersen solda gelirken sağda, uğra beklerim. Konuyu hiç okumadan senin gibi bi mesaja bakıp yazanlardan ancak böyle cümleler çıkar zaten.

Neyse konuyu boşuna işgal etmeyelim. Sizin gibi engin bilgisi olmayan arkadaşların hakkını gaspetmeyelim ki belki yaptığımız iş bir işe yarar.

• quote:

bak kendi katagorine

her hangi biryerinde beyin var mı ?

• duck soup , şu yukarıda yazdıkların yıllardır bu forumda okuduğum en seviyesiz , baştan aşağı kompleks ve kişilik bozukluğu kokan , okulöncesi çağı çocuklarının zeka ve karakterinden izler taşıyan , bol gülme efektiyle süslenmiş boş şeyler. ağır ol adamdan saysınlar , bin düşün bir söyle gibi düsturları kendine rehber etmeni , vu ya filan para vermeyip kişisel gelişim-iletişim becerileri kurslarına gitmeni , bol kitap okumanı tavsiye ediyorum. bunları yapmak istemessen veya yaptığın halde düzelmessen gidip kumda oynaman hem senin hem forum kullanıcıları için hayırlı olacaktır.
  • cihazın yazılım dosyası elime geçti çalışmalara başlanmıştır.

görünen sorunlar :

1) alt yazı türkçe karakter bozukluğu ( srt uzantılı alt yazı dosyası utf 8 e çevirince alt yazı çalışıyor ş,ç ı harfleri bile çıkıyor ) burdaki amaç utf 8 olmayan yazılımlarda çıkması çok da önemli sorun değil

ama çalışmalara eklendi

2) 5+1 sesde insan sesi yok müzik sesi var bu sorun çözülmesi lazım hdmi dan. Fakat şuanda coaxialdan bir sorun yok.Stereo analogdan da ses denenecek.

yazılıma @gamdanoterdam üstat ilgilenecek.Yazılım eldeki programlarla extract edilmesse başka programlarla extract edilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşlar cihazı İZMİR' de satan bir yer varmı acaba ?

slm
    12ay taksıt ıle alabılırsınız

http://www.sanalpazar.com/Microstar-S1-Pvr-Li-Full-Hd-+hdmi-Kablo+rca-Kablo__isp3758180
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

cihazın yazılım dosyası elime geçti çalışmalara başlanmıştır.

görünen sorunlar :

1) alt yazı türkçe karakter bozukluğu ( srt uzantılı alt yazı dosyası utf 8 e çevirince alt yazı çalışıyor ş,ç ı harfleri bile çıkıyor ) burdaki amaç utf 8 olmayan yazılımlarda çıkması çok da önemli sorun değil

ama çalışmalara eklendi

2) 5+1 sesde insan sesi yok müzik sesi var bu sorun çözülmesi lazım hdmi dan. Fakat şuanda coaxialdan bir sorun yok.Stereo analogdan da ses denenecek.

yazılıma @gamdanoterdam üstat ilgilenecek.Yazılım eldeki programlarla extract edilmesse başka programlarla extract edilecek.

Eyvallah Allah razı olsun emeği geçen herkesten. Saygılarımızı ilet üsdata. Yanlız bu ikisi de çok önemil değil aslında. En önemlisi kanal taşımaya toplu kanal taşıma eklenmesi. Şu an tek tek kanal taşıma yapılabiliyor. Bunu yapsa bile sadece yeter.
    Emekleriniz için teşekkürler.

• Arkadaşlar belki biraz konu dışı olacak ama bazı şeyler canımı sıktığı için yazmak ihtiyacı duydum.

Garipsediğim ve anlamakta güçlük çektiğim bir durum var. Bim in sattığı cihaz için forum kaynıyor adeta. Yok şöyle cihaz yok böyle cihaz. O kadar kusuru olmasına rağmen bulunmaz nimet muamelesi görüyor. Sayfalarca mesaj yazılıyor hakkında. Ve dikkat edildiğinde kullanıcıları dışında doğru düzgün kimse de eleştirmiyor. Herhalde biz millet olarak ne kadar çok canımızı sıkarsa birşey o kadar çok seviyoruz onu.

Ama bu sayfada incelemeye çalışıtğımız cihaz, Bim de satılan SUNNY nin kendi ürettiği çakma, fason ve tonlarca sorunu aryuka çıkmış olan cihazdan daha üstün olmasına ve daha ucuz temin edilebilmesine rağmen garip bir şekilde ilgi görmemesi şurda da göreceğiniz üzere üç beş kişinin dışında, ses soluk çıkmaması düşündürücü...

Ve ne hikmet ise bu sayfada olduğu gibi bazı arıza tiplerin çıkıp, insanların emeklerine hiç saygı göstermeden saçma sapan karalama yapmaya çalışmaları, aynı çabayı diğer cihazın sayfasında görmeyişim dikkatimi çekiyor.

Kendi kullandıkları veya ne yapıyorlarsa elinde bulundurdukları cihazda dahi olmayan, özellikler için çıkıp bunda bu yok bir işe yaramaz diyenlerin, dvix daha eski bir format olmasına rağmen, MKV oynatıp DViX oynatamayan cihazların neden oynatmadığını bilmeyip, yok AC3 daha eski bir format, oynatmıyorsa bi halta yaramaz diyenlerin, hatta uydu alıcıyla hiç işi olmayan, forumda uydu alıcı dışında her konuya bulaşmış, ama burada sanki 40 yıllık kulanıcı ya da işin ehli veya bu konuda çok bilgi paylaşmışcasına yazı yazmaktan hiç çekinmeyen bir takım kişilerin acaba maksadı ne ola...

Valla insan kendi kendine yav şunlara inat al şu cihazdan toplu bir miktar, otur sat bir yol kenarında diyor. Yapabileceğime aklım kesse inat edip yapacam valla :)

Neyse ben bir vatandaş olarak, kendimde bir kaç gün öncesine kadar aynı yardıma muhtaç biri olduğum için elimden geldiğince bu ürünü düşünen birileri varsa onlara bilgi sunmaya, kullananlar varsa da onlarla bilgi alışverişi yapmaya çalıştım.

Bilmeden üzdüğüm, kırdığım, incittiğim kimse varsa özür dilerim. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemy -- 16 Haziran 2012; 2:13:44 >

• Eline , emeğine sağlık cihazı gayet güzel tanıttın ben almayı düşünüyorum şahse. Teknosadan 46 Es6140 tv aldığımdan 2 ay d-smart hediye ettiler, 2 ay onu kullanıp sonra bu cihazı almayı düşünüyorum. Teşekkürler..
  • Merhabalar;
    Ben birşey öğrenmek istiyorum.
    Ucuz fiyatlı uydu alıcılarının bence en önemli kusuru; kanal geçiş hızlarının yavaş olması, ilk açılış süresinin 15-20 sn.'leri bulabilmesi ve yayın kalitesinin kötülüğü.
    Şimdi tanıtımda yayın kalitesinin tatminkar olduğunu, kanal geçişlerinin de hızlı olduğunu belirtmişsiniz.Paki cihazın açılış süresi ne kadar bu konuda bilgi verebilirmisiniz?
    Eğer çok uzun bir açılış süresi yok ise bende almayı düşünüyorum.Bir de aldığınız yeri bana özel mesaj ile belirtebilirmisiniz? Çünkü aramam sonucu karşıma genel de 120-150 Tl civarında fiyatlar çıktı ve artı kargo.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasenk -- 17 Haziran 2012; 20:57:54 >
  • slm

cıhaz acılıs suresı 1dakıka altıdır

http://www.sanalpazar.com/Microstar-S1-Pvr-Li-Full-Hd-+hdmi-Kablo+rca-Kablo__isp3758180
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

slm

Öncelikle bilgilendirme ve adres için teşekkürler.
    Fakat 1 dakika ne demek.Mesela dışarıdan geldim maç var ve maç başladı başlayacak ben alıcıyı açmak için kumandaya basıyorum açılıncaya kadar maç biter.
    Uydu alıca bence en fazla 7-8 sn.'de açılmalı.
    Bu arada ben ne sizi ne cihazı eleştirmiyorum.Bu fiyat aralığında belki de bu kadar oluyordur.Benim sorumdaki amaçta zaten açılışın ne kadar sürdüğünü öğrenmekti.Tekrardan teşekkürler.

Son bir not: sanırım siz kendiniz bu tür ürünler satan birisiniz.Bana önerebileceğiniz bir cihaz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasenk

quote:

slm

Fakat 1 dakika ne demek.Mesela dışarıdan geldim maç var ve maç başladı başlayacak ben alıcıyı açmak için kumandaya basıyorum açılıncaya kadar maç biter.
    Bu arada ben ne sizi ne cihazı eleştirmiyorum.Bu fiyat aralığında belki de bu kadar oluyordur.Benim sorumdaki amaçta zaten açılışın ne kadar sürdüğünü öğrenmekti.Tekrardan teşekkürler.

Son bir not: sanırım siz kendiniz bu tür ürünler satan birisiniz.Bana önerebileceğiniz bir cihaz var mı?

sanırım 1 dakikanın altı derken 59 saniyeyi kastetmedi
    1 dk ise çok fazla gerçekten de
    tabi bu dönemde de 7-8 snde açılan uydu alıcı almakda mantıklı değil.
    şöyle 25-30 sn arası bir şey olsa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasenk

quote:

slm

Yanlış yazılmış bir rakam. Açılış süresini şimdi test edip yazıyorum: 10 saniye. Ön panelde ayrıca kanal değşitirmek için yukarı aşağı tuşları mevcut. Bunu çok önemseyen yok ama kumandanız bozulduğunda yenisini alana kadar çıldırmak istemiyorsanız böyle bir işleve ihtiyacınız kesin kez olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.