Şimdi Ara

Microstar S1 HD uydu alıcı ile ilgili herşey 99 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
11
Favori
76.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BISS' i nasıl girileceği hakkında resim koyabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

BISS' i nasıl girileceği hakkında resim koyabilirmisiniz ?

menü- sistem ayarlarını acın
    kumanda üzerinden kırmızı tuşa basın.

not: yerli bissler degısmez...senelerdır aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 20 Haziran 2012; 13:27:54 >
  • Bu cihazı Ankara dan ulaşabileceğimiz bir bayi yada satıcısı varmıdır?
  • Sanırım yok, bende İzmir' de bulamadım. Sanırım sadece sanalpazar üzerinden satış yapılıyor. Satıcı arkadaş garanti olayı hakkında bilgi verebilirmi acaba ?
  • quote:

Sanırım yok, bende İzmir' de bulamadım. Sanırım sadece sanalpazar üzerinden satış yapılıyor. Satıcı arkadaş garanti olayı hakkında bilgi verebilirmi acaba ?

slm
    12 ay taksıt alabılırsınız
    hemen kargolanır 1 gunde teslım olur

http://www.sanalpazar.com/Microstar-S1-Pvr-Li-Full-Hd-+hdmi-Kablo+rca-Kablo__isp3849081

turkıyede alacagınız her elektronık cıhaz 2 sene garantılıdır ..
    uydu .tv .teyb.dvd farketmez

beyfendı turkıye capında servıslerı vardır
    alacagın her cıhazda garantıyı fırmalar verır, satıcı vermez..
    tabııkı sızınde sormaya hakkınız var ..
    playstatıon3lerle karıştırmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 22 Haziran 2012; 14:18:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

BISS' i nasıl girileceği hakkında resim koyabilirmisiniz ?

menü- sistem ayarlarını acın
    kumanda üzerinden kırmızı tuşa basın.

not: yerli bissler degısmez...senelerdır aynı

Fatih Bey verdiğiniz bilgiler için sağolun. Cihazın BİSS MENÜSÜ nü öğrenmemiz iyi oldu.

Yeni bilgiler ışığında ürünle ilgili özelliklerinin anlatıldığı ilk mesajımda yeni bilgi güncellemeleri yaptım. Mavi renkli yazılar yeni eklenen bilgilerdir. Teşekkürler.

Birde şu toplu kanal taşıma olayını çözebilseydik harika olurdu.

• Bende garantiyi satıcının vermediğini çok iyi biliyorum. Sattıktan sonra arıza durumunda muhatap olacağımız yeri bilmek isterim. Firmanızı ve şahsınızı kastederek söylemiyorum ama internet üzerinden yapılan satışlarda ürünü satana kadar ilgi gösteren firmalar sorun esnasında mağlesef aynı ilgi ve alakayı göstermiyorlar.

Bende o yüzden soruyorum ürünün İZMİR' de yetkili servisi varmı diye ?

Hayırlı satışlar.
  • Çok zor bir soru sormuşum Çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 21 Haziran 2012; 20:44:06 >
  • quote:

Bende garantiyi satıcının vermediğini çok iyi biliyorum. Sattıktan sonra arıza durumunda muhatap olacağımız yeri bilmek isterim. Firmanızı ve şahsınızı kastederek söylemiyorum ama internet üzerinden yapılan satışlarda ürünü satana kadar ilgi gösteren firmalar sorun esnasında mağlesef aynı ilgi ve alakayı göstermiyorlar.

Bende o yüzden soruyorum ürünün İZMİR' de yetkili servisi varmı diye ?

Hayırlı satışlar.

Ürün içindeki garanti belgesi üzerinde yazan bilgileri paylaşıyorum:

İmalatçı ve İthalatçı firma: TG ELEKTROMARKET ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC. LDT. ŞTİ.
    Adresi: Güneşli Mah. Cumhuriyet Cad. No 18/A Bağcılar/İSTANBUL

TEKNİK SERVİS DANIŞMA HATTI : 0212 656 5042
    mÜŞTERİ DANIŞMA HATTI: 0212 659 59 91

Merkez Servis: Evren Mah. Şehit Hidayet Yılmaz Sok. No: 18 Güneşli/İSTANBUL

İZMİR YETKİLİ SERVİSİ:

MELODİ ÖZEL EĞT. ELKN. SAN. VE TİC. LDT. ŞTİ.
    İnönü Cad. No: 204/B Üçyol İZMİR
    Tel: 0232 261 53 44

Garanti belgesindeki bilgiler bu yönde.

• Cihazda ki çipset ALI Mİ Mstar mı?

Ben sipariş edeceğim ama toplu kanal taşıma özeliği yok.Belki yeni yazılımla eklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 22 Haziran 2012; 13:03:51 >
  • MİCROSTAR S1 Garanti Belgesi TEKNİK SERVİS listesi:

Microstar S1 HD uydu alıcı ile ilgili herşey 99 TL
     Microstar S1 HD uydu alıcı ile ilgili herşey 99 TL

• fatih bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Bu özellikte fiyat olarak oldukça uygun.bende almaya karar verdim.
  • Güzel fiyat, bilgilendirmeler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan908

fatih bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Bu özellikte fiyat olarak oldukça uygun.bende almaya karar verdim.

http://www.sanalpazar.com/Microstar-S1-Pvr-Li-Full-Hd-+hdmi-Kablo+rca-Kablo__isp3849081

12 ay taksıtlı alabılırsınız
  • @gecemy teşekkür ederim, ısrarımın amacı sitesinde bulamadım İZMİR yetkili servisini. Kitapçığında yazıyorsa iyi haber. Tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 23 Haziran 2012; 9:11:35 >
  • BİLİNÇLİ TÜKETİCİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcfire

Chip seti nedir acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_53894282/tm.htm

Görüntü kalitesi Neta HD 6400 kadar iyi midir veya daha mı iyidir?

İnceleme için teşekkürler.

Arkadaşım dikkat edersen forumda her cihazın HD KANAL yayınının resmini ya da videosunu çekip koyuyorlar. Ben burdaki resimlerim de ve videolarımda bir iki tanesi dışında hepsi SD kanal resmi ve videosu. Ve olabildiğince çok kanal ekledim. NETA dan iyi midir, kötü müdür ben bilemem. Zira kulanmadım NETA yı. Fakat bana göre SD si de HD si de beni memnun etti. SUNNY çakması LİFEMAXX, ELTON için iyi diyorlarya görüntü kalitesi SUNNY ile aynı diyorlar hatta SUNNY sti işlemcili ve neta da öyle. Ama ben lifemaxx dan bu cihazın daha iyi görüntü verdiğini ve daha fazla seçenek sunduğunu söylüyorum. İncemem de de bu mevcut.

HD görüntüyü her HD cihaz aşağı yukarı iyi gösteriyor zaten. SD de ise 720x576i lik bir görüntüyü hangi cihaz olursa olsun koca koca ekranlara verdiği zaman bana göre aralarında aman aman bir fark olmaz. Kimi yazılımla piksel çoklayarak veya keskinlikti netlikti ayar yaparak sanki biraz daha iyi görüntü veriyormuş hissi uyandırabilir. Ama bu işin fiziksel ve dijital bazı engelleri var. SD yayını koca koca ekranlarda izlemeyi şöyle düşünün. Elinizde bir fotoğraf olduğunu düşünün. Bu fotoğraf 1.5 karış boyutunda olsun. Siz bu fotoğrafa ne kadar yakından bakamaya başlarsanız o kadar çok görüntüde bozulma meydana gelecektir. Daha da büyütün büyüttükçe kusurlar artmaya başlıcaktır. Ama bu fotoğraf; öyle olunca haraketli bir video görüntüsüne göre kat kat daha net ve sorunsuzdur. Şimdi aynı boyutlardaki bir video görüntüsünün netlik v.s kalitesi tek bir fotoğraftan çok düşüktür. Bu şekildeki fotoğrafların bir araya geldiği bir video yayınını tv den izledğinizde sizce ne kadar düzeltebilirsiniz.

Neta için ben de kararsız kalmıştım. Neta mı alsam acaba diye. Ama almadım. Hiç pişman değilim hamdolsun. Son karar sizin umarım hayırlısı olur sizin için. İyi günler.

• STI Chipsetler her zaman ALI ' den daha verimlidir. Ucuz cihazlara iyi bakın hangi cipseti kullandığını iyi görürsünüz.
  • quote:

STI Chipsetler her zaman ALI ' den daha verimlidir. Ucuz cihazlara iyi bakın hangi cipseti kullandığını iyi görürsünüz.

bu yazdığını forumdaki herkes biliyor.. gecemy arkadaş cihazın içini açarak fotoğraflamış; fotoğraflara bakarak çipseti ne markadır yazabilirsen konuya bir katkın olur..
  • Cihazı inceleyen arkadaş veya cihazı satan arkadaş söylesin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.