Şimdi Ara

Mid ap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordStalwart

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

midde fizz kullanıyorum , ap mid önerilerinizi bekliyorum

bende senin gibiydim fizz oynardım hep lissandra syndra swain cassiopeia çok hoşuna gider diye düşünüyorum

cassio nasıl hocam , kafama takılan herolardan.
  • quote:

quote:

quote:

bende senin gibiydim fizz oynardım hep lissandra syndra swain cassiopeia çok hoşuna gider diye düşünüyorum

2 levelde q-e yaparak firstblood garantileyen şampiyon üstelik başlangıç itemleri tank olmasına rağmen late game 1000 ap oluyor pasifiyle can mana yeniliyor durmadan muhteşem birşey
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2 levelde q-e yaparak firstblood garantileyen şampiyon üstelik başlangıç itemleri tank olmasına rağmen late game 1000 ap oluyor pasifiyle can mana yeniliyor durmadan muhteşem birşey

hocam late gamede düşüyor mu , fizz le kıyaslamak istemiyorum ama fizz late game de tam bir canavar

• Xerath oynayabilirsen
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    sence 1000 aplı 3k canlı 0 cdr sahip bir hero late gamede düşer mi :D ama oynaması gerçekten zor diğer şampiyonlara kıyasla çok farklı bir mekaniği var alışmak zaman alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FBA2333C6 -- 26 Ocak 2015; 2:45:31 >
  • quote:

sence 1000 aplı 3k canlı 0 cdr sahip bir hero late gamede düşer mi :D ama oynaması gerçekten zor diğer şampiyonlara kıyasla çok farklı bir mekaniği var alışmak zaman alıyor

hocam aslında fizz in de mekaniği değişik , azir de öyle , kalista da ilginç sayılabilir. daha oynamadığım onlarca hero var ve onların arasında da vardır mutlaka mekaniği değişik herolar. mesela irelia , kata bodoslama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.