Şimdi Ara

Mid Hero önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok fazla mid champına sahip değilim. Mid herosu önerisi istiyorum . Şu an Ziggs ve Xerath düşünüyorum . Sizin tavsiyeleriniz neler ?

• Xerath iyidir.Viktor u öneririm.Tek atıyor
  • Lb zed yasuo ahri orianna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lb ahri zed

O ikisi arasindan serhat al

• lb cassi azir
  • lb alışmaya bak yeni sayılırsan ikiside rahat ezilen champ casside olabilir
  • Lb var arkadaşlar. Gönlümden Xerath , Ziggs ve Cassiopeia geçiyor. Arkadaşlarım Cassi zor diyorlar . Orianna için de aynı şekilde. Bugün internet cafede tüm herolar açıktı. Xerath'ın skill menzili çok güzel ve az canla kaçan hedefleri ulti ile rahatça alabiliyordum.
    Ziggs'de aynı şekilde Q 3 kere sekiyor. ARAM'da kök söktüren bi' champ. Önerilerinizi bekliyorum. :)

Edit : Skill shotlarim iyidir. Ezreal ile iyi oynarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeHaveDrogba -- 5 Mayıs 2015; 18:42:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan ki meta malesef midde burst herolara (diana, ahri, cho'gath) ve yardımcı herolara (orianna, lulu, vb.) öncelik taşıyor. Geçen yıla nazaran burst heroları counterlamak itemlere gelen buff ve nerflerden sonra inanılmaz zor hale geldi (birde tank metası içerisinde). Buna rağmen Rito hala burst itemlere aktif bufflar eklemeye devam ediyor, amaçları ne daha anlamadım, redditte genel bir tartışma konusu bile oldu bu. Bana kalırsa şuan midde viable olan herolar genellikle burst'a karşı aktif oynayabilen herolar. Buda laneyi kaybetse bile takıma yarar sağlayabilecek yardımcı ap herolar (ki laneyi kaybetmen için ya jungledan camp yemen yada earlyde farm dayalı oynamayıp rakiple kafa kafaya girmen olabilir) tercih edilebilir. Bu herolar fightlarda ADC'ne ikinci bir support ve fightlarda stun özelliği sağlıyor. Buda önde götüren bir ADC için altın değerinde. Sana önerim midde şuanlık orianna, annie ve ziggs gibi farma dayalı lately kuvvetlisi herolar alman. Tabi ki burst herolar daima maçın başında 1-0 önde başlar, pasif ve wardlı oynamak bu yüzden early'de çok önemli bu herolar için.

Bu arada şu sıralar midde ADC rolünde gördüğümüz Urgot, Corki gibi herolarda picklenmeye başladı, bunun sebebi tabi ki itemlere gelen aktif tank debuffları. Deneyebilirsin, ama tecrüben yoksa karşına gelen bir burst mid karşısında pek bir şansın olmayacaktır.

• Diana indirime girmişti aldım,öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skillshot'ların iyiyse xerath al ve öp onları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler. Anladım dediklerinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeHaveDrogba -- 5 Mayıs 2015; 19:18:58 >
  • cassi alma bence oyundaki en zor champ
  • Cass al normal oyunlarla,videolarla iyice öğren top-mid oyna her türlü taşırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.