Şimdi Ara

Mid lane sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bende bir sorun haline geldi artık mid lane de üstünlük kuramıyorum. Yani rakibi saf dışı bırakamıyorum. Ne kadar kasarsam kasayım hep kendi minyonlarımın arkasında farm kesiyorum fakat hep beni rakip saf dışı bırakıyor kaça kaça farm alıyorum yani bunun yöntemi birşeyi varmı anlamış değilim karşımdakini kill farm konusunda ezsem bile hep o beni geriye atıyor.

• Pek anlamadim adamı farmda falan ettiysem nasıl geride oluyorsun?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Hayvan -- 15 Temmuz 2014; 17:23:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Range Farkından Dolayı Dürtüyor Galiba Bunu Anlatmaya Çalışmış
  • Normal hayattaki gibi konuşamıyorum şu internette

Anlatmaya calıstıgım hep minyon arkasından usulca farm için çabalıyorum öne geçsem bi anda rakip gank geliyor yada rakibim iyi bir poke yapıyor.
  • bak diyelimki karşında lux var. ve sende syndra oynuyorsun. bu sana elini kolunu sallaya sallaya q-e atmaya geliyor. sen bu 2 skilli de dodgelayıp üstüne bide kafasına 2-3 skill yapıştırırsan q atmaya bile korkacaktır bundan sonrasında. o yüzden birde böyle dene. bide nekadar mana harcarsan okadar öne geçebiliosun bol bol dürt yani.
  • Bikaç oyun agresif oynamaya çalış adamı harassla menzili yüksek herolarla dene ilk önce arkadaşta örnek vermiş lux mid gidersen adamı e ile harasslarsın dürtersin bi dene böyle heroları orianna olabilir syndra olabilir hatta mid cait al onunla yap

Mıbilden giriyorum imla out

• Korkak oynuyorsun biraz daha agresif oyna onun üstünlüğünü kabul ettirmemeye çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Incredible FY

Range Farkından Dolayı Dürtüyor Galiba Bunu Anlatmaya Çalışmış

Çok Kuulsun Dostum

• Orianna al sadece Farm al maviyi aldıktan sonra q w q w zaten bida korkak oynamazsın

• Üstüne üstüne git, ya sağ ya sol bölüm de dur yan çimine totem at gangda yemezsin rahat gerisi :)

• yraca31 kullanıcısına yanıt
    o hamlesini yaparsa sende üstüne atıl pişman et. gang için ise totemi ne tarafa koyduysan o tarafa yakın oyna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.