Şimdi Ara

Mid Lane'ye Teleport almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda mide tp alıyorlar yeni meta felanmı bu?

• Midde fazla 1v1 dönmüyor. Çünkü assassin şampiyonlar alınmıyor. Haliyle TP alınca koridora daha çabuk geliyoruz. Minyon vs kaçırmıyoruz. Hatta aniden çıkan takım savaşlarında takımın yanında olabiliyoruz.
    soloQ'da pek mantıklı değil. Ama nedense alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Midde fazla 1v1 dönmüyor. Çünkü assassin şampiyonlar alınmıyor. Haliyle TP alınca koridora daha çabuk geliyoruz. Minyon vs kaçırmıyoruz. Hatta aniden çıkan takım savaşlarında takımın yanında olabiliyoruz.
    soloQ'da pek mantıklı değil. Ama nedense alınıyor.

Nesi mantıklı degil soloq bile olsa o botu topu 4-5leyip kill + objektifleri toplamak lanede kill almaktan çok daha değerli
  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    Çünkü soloQ'da kimse takım oyunu oynamaz. Eğer sen bireysel olarak bir üstünlük yakalayamazsan o oyunu kaybedersin.
  • Daha fazla roam atabilmek için.
  • Ben şahsen early de pasif oynadığım herolara alıyorum
  • quote:

Çünkü soloQ'da kimse takım oyunu oynamaz. Eğer sen bireysel olarak bir üstünlük yakalayamazsan o oyunu kaybedersin.

Haklısın low elo için öyle tabi fakat tr diada bile bu tür 4 vs 4 ler dönüyor sen istediğin kadar lanede ez takım olarak oynamazsan bir hiçsin
  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    Bak ben diayım. Koridorda üstünlük kuramadığım maçların %90'ını kaybettim. Çünkü bir yerden sonra takım oyunundan ziyade bireysel farklılık ortaya çıkıyor. Ben koridorda aldığım 1 killi bütün oyuna yansıtan biriyim. O aldığım 1 kill sayesinde de rakibimi oyundan düşürüp oyunu 5v4 olarak oynayabiliyoruz.
  • Tank al, op champ al kazan metasında olduğumuz için. Assasin vs vs oynayanlar zaten tp almaz.
  • quote:

Bak ben diayım. Koridorda üstünlük kuramadığım maçların %90'ını kaybettim. Çünkü bir yerden sonra takım oyunundan ziyade bireysel farklılık ortaya çıkıyor. Ben koridorda aldığım 1 killi bütün oyuna yansıtan biriyim. O aldığım 1 kill sayesinde de rakibimi oyundan düşürüp oyunu 5v4 olarak oynayabiliyoruz.

Sen 1 kill aldın diye rakibi oyundan düşürüyorsan zaten westde challanger olursun rakibi ezersin öne geçersin ama bir tp atar her şey tersine döner tabi her zaman tp kullanışlı değildir.Rakipden feedlenerek kazanmakta bir yol ancak tüm takımın öne geçeceği bir taktik daha mantıklı(çoğu zaman).
    Edit:Lane ezemezsen bile oyunda yaptığın call'lar ve pozisyon almanla değiştirebilirsin herşeyi bu senin eksikliğin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 6 Kasım 2015; 0:10:45 >

• quote:

Ne anlamı var ki üstünlük kurmanın. Üstünlük kurduğum maçların da rahat %40'ını kaybediyorum ben.

Feedlemeleri sorun değil de, afk kalırlarsa iş sıkıntı. Ki önce feedleyip sonra afk kalıyorlar.

Not: West Dia 4'üm, tr'de öyle demeyin lütfen. West-Tr arasındaki bariz tek fark chat kullanımı. Tr'de Chat'i her şey için çok sık kullanıyor insanlarımız, West'teyse chat kullanılmıyor. Bu kadar. Onun dışında ben daha henüz bir farklılık göremedim Tr ile West arasında. Trollse troll, feedersa feeder, afk'sa afk.

• Pasif oynadigim hatta pasiften ziyade ignitea gerek duymadan rakibi kesebilecegimi dusundugum sampiyonlarda aliyorum. Anivia bunlarin basinda geliyor. Lane e geri donus hizin artiyor ve mesela karsi mid lane cok mobil bi champ ise,surekli roamliyorsa bende ona karsilik vetebilmek icin tp atiyorum.
  • quote:

2 tane hesabı challenger, 2 tane hesabı dia, 5 tane hesabı plat bilmem kaç olan biri olarak belirteyim ki ne kadar bireysel oynarsan oyna takım hiçse sen de hiçsin. Koridorda ezip sürekli tower push yapman lazım ki karşının da dengesi bozulsun. Tabi biraz da riskli yol bu. Low eloda belli başlı yere kadar işe yarar ama dediğin gibi aldığın her killi takımın yararına almazsan, bir de üstüne bireysel oynarsan hapı yutarsın. Hani derler ya attığın taş baş yarsın diye, aldığın her kill takımın yararına ön plana çıksın.

Not: İnanmayanlar olursa güvendiğim kişilere hesapların resmini tek tek gösterebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 6 Kasım 2015; 5:24:15 >

• Çünkü ben öne geçtiğimde rakip mid oyuncusunu oyundan siliyorum. Oyun 5v4 oluyor. Haliyle kazanıyoruz.
  • quote:

Alınır bence. Gerçi TP mid çıktığından beri ranked olarak team ranked giriyorum ama bazı şampiyonlara tp cidden iyi oluyor. Özellikle solo q da çok lane itmiyor insanlar. Kule kaybetmememizi sağlayabilmek iyi oluyor bu şekilde. Tabii bu dediğim bir teori çünkü son zamanda oynadığım pek solo q oyunu hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 6 Kasım 2015; 8:15:27 >
  • Solo q da alınması mantıklı roam atmadan soloq kazanamazsın. Tp de roam oranını arttırır. Ayrıca sen almazsan karşundaki alırsa double tp de botu kaybedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Solo q da alınması mantıklı roam atmadan soloq kazanamazsın. Tp de roam oranını arttırır. Ayrıca sen almazsan karşundaki alırsa double tp de botu kaybedersin
    vakti zamanında sıçra ve ışınlan aldığımız için hakaret ediyordu millet, şimdi çoğu kişi alıyor, bak sen şu oyunun işine...
    ışınlan kritik zamanlarda 1 kill den çok daha etkili olabiliyor...
  • Euw plat eloda tp aliniyor ve cok zevkli fightlar donuyor hatta gecen 2tp ile oyun kazandim bizim nexusdan
  • Yav he he csb
  • Arkadaşlar dünya şampiyonasında yapılanlar o elo için metadır sadece ben plat eloda mide alınan ışınlanın bota kill aldırdığını ya da bir işe yaradığını görmedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.