Şimdi Ara

Mid laner s6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twisted fate mi kassadin hangisi daha iyi durumda mid için ranked ve normal oyun farketmez sağolun

• Tf alma.
    Tr de oynayabilen yok.
    Kassadin al tasiyor
  • Eğer oynayabilirsen TF ile daha iyi yerlere gelebilirsin. Gerçekten oyunun kaderini çok rahat değiştirebilecek bir şampiyon. Kassadin ise iyi bir tercih. Ancak TF'nin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisagor

Eğer oynayabilirsen TF ile daha iyi yerlere gelebilirsin. Gerçekten oyunun kaderini çok rahat değiştirebilecek bir şampiyon. Kassadin ise iyi bir tercih. Ancak TF'nin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.
    anivia malzahar cassiopeia
  • Ben oynuyorum ;)
  • İrelia al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Eğer oynayabilirsen TF ile daha iyi yerlere gelebilirsin. Gerçekten oyunun kaderini çok rahat değiştirebilecek bir şampiyon. Kassadin ise iyi bir tercih. Ancak TF'nin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.

Dropçu eleman sandım seni
  • Riven mid oynadım.Riven mid gerçekten çok iyi geldi.Ama matchupa bağlı biraz.
  • Hepiniz sağolun kassadinle devam edeceğim
  • Kass earlyde 1 kille free win
  • ya birak bu isleri vlad al gec deli gibi can somuruyor tek atiyor hem 700-800ap hem 3.5k can yapiyor. tum apcler yalan vladimir putin op
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREETAKILIR

ya birak bu isleri vlad al gec deli gibi can somuruyor tek atiyor hem 700-800ap hem 3.5k can yapiyor. tum apcler yalan vladimir putin op
    Vlad, Talon severim mid lane de.
    TF oynaması zor ultisi ile 2 kill alsan oyunu alıyorsun, ama boşa ışınlanırsan lane i kaybediyorsun :)
  • Ben tf i daha beğeniyorum artık haritanın iki tarafındada global görev olduğu için tf daha iyi başa çıkması daha kolay. Kassadinde mobil ama bir tf değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Ben tf i daha beğeniyorum artık haritanın iki tarafındada global görev olduğu için tf daha iyi başa çıkması daha kolay. Kassadinde mobil ama bir tf değil.
    Oynayabiliyorsan kesinlikle Twisted
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hygious

tr de profeışyonel oyuncular dahil tf oynayabilen yok koçum hahaha (ben bile zor oynuom( ((scriptsiz))
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

quote:

tr de profeışyonel oyuncular dahil tf oynayabilen yok koçum hahaha (ben bile zor oynuom( ((scriptsiz))

İnsan yerine göre ciddi olmayı bilmeli sern heryerde cıvıksın ...
  • Arkadaşlar yorumlarınız herbiri benim için gerçekten değelri (trolleyenler hariç) twisted fate için kabiliyet öneririmisiniz pek anlamadım bu yeni sezonkilerden
  • quote:

quote:

quote:

koçum bana 1 tene i tf oynayabilen söle tr server
  • quote:

quote:

quote:

quote:

koçum bana 1 tene i tf oynayabilen söle tr server

Sen oynayabildğini kanıtla ?

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    JJJimi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.