Merhaba,
2015 model mitsubishi lancer invite aracım var. Seneler önce direksiyon üzerindeki mode, ch+- v+- tuşlarını bir forumda görüp ayarlamıştım. Ama şimdi ekran dokunmatiği yarısı bozuldu diye reset attım ve çalışmıyor. 3 saniye mode tuşuna bas sonra birşeyler yap gibi tarifi vardı) hatırlayan bilen var mıdır? Şuan ne radyo nede bluetooth dan telefona bağlayınca müziği değiştirebiliyorum.
Elektro Gitar Amfi Önerisi --Metal
Merhaba,
Schecter omen extreme-6 fr gitarım var, metal tarzında müzikleri seviyorum.
İrig ile çalışıyorum evde bir tane amfi almak istiyorum.
Aklımdaki kombinasyonlar
1- Orange 15w kafa, Harley Benton 1x12 veya 2x12 Celestion v30 lu kabin
2- Blackstar id core 100 + AMT R2 pedal
- Seçenek biraz pahalı ve apartman dairesi için uygun olamayabilir diye düşünüyorum yanlış mıdır?
- Seçenekte Id Core metal eiçin yetersiz kalır AMT R2 pedalı hem distortion hemde booster gibi kullanıp metal tonu alabilir miyim?
- Sizin önerileriniz nedir?
Eng tülpü combo amfide düşündüm kulaklık çıkışı olan MetalMaster Combo ama o da bir tık pahalı geldi yada bu üstekileri alacağına bunu almaya mı çalış dersiniz?
Teşekkür ederim :)
Bu 2 gitar arasında kaldım.
Cort alırsam buradan alıcam Jackson alırsam thomann dan alıcam bu şekilde 2 gitarda aynı fiyata geliyor.
Metal-Rock çalmak istiyorum ama manyetkileri arasında kaldım cort da emg-hz pasif manyetikler var metal-rock için ideal diye okudum. Jackson üzerinde kendi jackson highout humbecker lar var.
2 side tremolo -ya sahip farklı patentleri var.
Benim arada kaldığım kısım cort evl k4 artık üretilmiyor, jackson daha yeni bir seri
Jackson manyetikleri cort kadar iyi değil diye düşünüyorum.
Klavyesi hangisi daha rahat?
Bu kriterlere ve gitarlara yorum yapabilcek olan varsa nisan ayı içinde ikisinden birini alacağım.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Elektro Gitar ve Amfi Önerisi (2000tl bütçe)
Selamlar,
Elektro gitar merakım var, forumları okuyorum sesler köprüler bir sürü ayrıntı var :) sert ve temiz sesler çıkarabileceğim gitar ve amfi önerebilir misiniz?
Washburn Sonamaster S1HB öneren oldu, amfi yi 15 watt dan aşağı alma reverse ide olsun denildi.
Köprüden dolayı kullanımı tel değiştirmesi zor gitarlardan uzak durun, çinde üretilen gitarlardan uzak durun vs diye de yazılar okudum.
tremolo her elektro gitarda var mı? olanlar çok mu pahalıdır
Bu dilden anlayan bana bir yol gösterebilecek var mıdır?
|
Talon Late de Nasıl Taşır?
|
Yeni Lig Yerleştirme Sistemi Sorunlu mu?
|
|
75-80 Bin arası BMW 3.16i Yardım Öneri.
|
2012 Model BMW 3.16i F30 Kasa Ederi?
|
*Mitsubishi Lancer 1.6 invite AT 2015 *BodyBuilding |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 101
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.267 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Sporların Gündemi