Şimdi Ara

Mid mordekaiser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Freelerde mordekaiser vardı deniyim dedim karsıda kassadin vardı morde ile 7 2 15 oynadım. Çok op bir champ ama turnuvalarda ve yüksek elolarda fazla kullanılmıyor bunun nedeni nedir ?

• Sebebi artık mid gitmiyor. mobil değil. Takım ile uyumlu da değil
  • Mobil değil, gang yediğinde kaçması zor. Ama yinede morde çok iyidir, yaklaştırmaz çok iyi farm yapar. Solo'da midde olduğundan daha güvende jungle geleceği yerler belli çünki. Midde çok ortada kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Sebebi artık mid gitmiyor. mobil değil. Takım ile uyumlu da değil

Takım ile uyumlu derken ne kast ettiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Mobil değil, gang yediğinde kaçması zor. Ama yinede morde çok iyidir, yaklaştırmaz çok iyi farm yapar. Solo'da midde olduğundan daha güvende jungle geleceği yerler belli çünki. Midde çok ortada kalıyor

Karthusunda pek bi kaçma skili yok fakat o turnuvalarda pek kullanılıyor. Mordeyide almayı düşünüyordum acaba karthusamı yönelsem ?
  • bende kostüm ile birlikte almayı düşünüyorum
  • Kaçış yok mobil değil baskınlarla geri düşürülürse toparlaması çok ama çok aşırı zor , kasıldığında durdurulması mümkün değil ama kumar oynuyor gibi oynıcaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

Kaçış yok mobil değil baskınlarla geri düşürülürse toparlaması çok ama çok aşırı zor , kasıldığında durdurulması mümkün değil ama kumar oynuyor gibi oynıcaksın

Yazılarınızdan anlaşılıyorki oyunda bi hakimiyetiniz var ( bana oyle geldi ) Peki aklınızda en gözde 3 mid herosunu yazabilir misiniz ?
  • smurf kasarken is gorur o zaman ya, o lvllerde ne jungle ne gank ne farm biliyolar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultisi için alınmaz mı ? Geçen maçta karşımıza geldi. Bizim adc iyi kasmıştı. Sonra morde adc yi ulti ile öldürünce oyunu kaybettik.
  • eskiden rivayete göre 8v1 yapıyor derlerdi.12 pot alınıp laneye gidilip 1saat durulur .şimdi öldü orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

eskiden rivayete göre 8v1 yapıyor derlerdi.12 pot alınıp laneye gidilip 1saat durulur .şimdi öldü orası ayrı

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yraca31

quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

eskiden rivayete göre 8v1 yapıyor derlerdi.12 pot alınıp laneye gidilip 1saat durulur .şimdi öldü orası ayrı

:)

=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yraca31

quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

Kaçış yok mobil değil baskınlarla geri düşürülürse toparlaması çok ama çok aşırı zor , kasıldığında durdurulması mümkün değil ama kumar oynuyor gibi oynıcaksın

Yazılarınızdan anlaşılıyorki oyunda bi hakimiyetiniz var ( bana oyle geldi ) Peki aklınızda en gözde 3 mid herosunu yazabilir misiniz ?

çok anladığım yok ama herolar hakkında fikir sahibiyim .

Anladığım kadarıyla kullanılmayan ilginç heroları seviyorsun .

Her ne kadar az kullanılıyor olsada ileride çok kullanılmayı hak edecek şampiyon bence gragastır bir keresinde karşıma öyle bir gragas gelmiştiki öldürmesi çok zor ve yüksek hasar veriyordu o karşımdaki kişi diamond 1 di ama heroya çok hakimdi geçmişine baktım hep gragasla oynamış ve hepsi win neredeyse heronun nerde ne yapabileceğini bilmen lazım benim bu gragasın nasıl oynanacağına dair pek fikrim yok ama heroya alışırsan taşıyacağından emin gibiyim .

ama ŞU AN lig atlamak için lazımsa KAYLE derim oyunun açık ara ne güçlü şampiyonu bence nerf yakın o ayrı tabii .

Bir diğer seçenek ise swain oynamasını bilen bir swain karşısında kazanmak imkansız gibi mobil değil ama mobil olmasına pek gerek yok o ultisi onu ölümsüz yapıyor birde zhonya skilleri birbiri ile uyumlu ve her skill bir diğerini destekliyor 6 ya kadar hiç pushlamadan oyna farmına bak diceksin ki MORDEKAİSERDE öyle pushlamam farm yaparım ama onun skill shootlarının hepsi laneyi ittirmeye yönelik ittirmeden oynan mümkün değil . Early zaten bundan dolayı farm yapamazsın lateye ne kadar uzayacağı belli değil hiç farm yapmadanda latede de birşey yapamazsın .

Benim fikrimi sorarsan swain almalısın yüksek hasarı tanklığı ama her hero gibi alışman zaman alır bazen bunu alırım diyip girdiğinde alamayıp çıkabiliyorsun o senin heroya alışmana bağlı

edit : Alacağın hero'dan zevkde almalısın yoksa oynamanın amacı yok zaten oynarken zevk almadığın şampiyonu kötü oynamanda muhtemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zed- -- 30 Haziran 2014; 19:58:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baytar_selo

Ultisi için alınmaz mı ? Geçen maçta karşımıza geldi. Bizim adc iyi kasmıştı. Sonra morde adc yi ulti ile öldürünce oyunu kaybettik.

• rakibe hasar vermek için skill kullanmak gerek kullanınca lane pushlamış olursun jungle gelince ya flash atarsın ya da ölürsün bu yüzden high elo ve turnuvalarda pek tercih edilmez ama low eloda op ne yapacaklarını bilmedikleri için rakibi kolayca ezersin özellikle pasifi yüzünden hasar almıyınca adamlar bocalıyolar çok iyi hatırlıyom adam resmen bu adam hasar almıyo çok op diyip afk kalmıştı(15-20 lvl civarı)
  • Morde midde çok daha iyi bence . pushlayan bir hero top lane çok uzun bir koridor kaçmak zor oluyor ayrıca wraithleri en kolay kesen champlardan biri midde pushla- kes pushla- kes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yraca31 kullanıcısına yanıt
    Ben sana 3 favori midi yazayım

- Kayle
    - Akali
    - Ziggs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morde sağlam champtır, farm yapması kolay ve zevklidir, kaçış mekanizması yok ama kaçarken yakın rakiplerinden kendisine kalkan basabilir, tflerde uygun pozisyonda ve işbirliği ile karşı tarafın adcsini ultisi üzerindeyken öldürüp oyunu çevirtebilir, ilginç bir hero hakkaten çok severim nedense
  • stun slow yok gap closer yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.