Şimdi Ara

mid + oval (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adem242424

quote:

Orijinalden alıntı: CiciMakina

okulda napcan parasız :D herneyse dediğim gibi yapalım bas koyalım :D tek amfıde işi bitirelim saounmahus h 500 4 jbl mid atalım bide 310d4 400 rms pionner bas atalım tammdır :D ama 1000 tl geçer

kardesim whatsapp varmi senin ? ordan yardim edebilirmisim bana

burdanda hallederiz sıkıntı yok.Sen bana kapı ölçülerini söle yardımcı olurum
  • kapilar 16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kapilar 16

İNFİNİTY 6500 CX (2x 90 rms) toplam 400 tl
    SOUNDMAGUS H500 5 KANAL 630 tl
    PİONEER 310 D4 400rms 200 tl
    kabloları işclik 1.400 filan
  • quote:

quote:

kapilar 16

İNFİNİTY 6500 CX (2x 90 rms) toplam 400 tl
    SOUNDMAGUS H500 5 KANAL 630 tl
    PİONEER 310 D4 400rms 200 tl
    kabloları işclik 1.400 filan

bass rahatsiz etmez dimi

• bu bas içini titiretecektir ama hoşuna gıdecek
  • quote:

bu bas içini titiretecektir ama hoşuna gıdecek

peki akuye bi zarari olurmu gucsuz kalirmi aku yenisi gereklimi

• quote:

3 secenek var
    1- 2 takim comp
    2- 1 takim comp 1 takim oval
    3- 2 takim arkaya oval onler orjinal
    hangisi iyi olur

satılık vibe blackdeath qb 69 :D kapıda ödemeyle gönderebilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuzTR

quote:

3 secenek var
    1- 2 takim comp
    2- 1 takim comp 1 takim oval
    3- 2 takim arkaya oval onler orjinal
    hangisi iyi olur

satılık vibe blackdeath qb 69 :D kapıda ödemeyle gönderebilirim :D

usta simdi alamam maalesef :) arastirma surecindeyim hala

• bass da var elimde satılık powerbass xxxl 40 cm imzada yazıyor hepsı ıstedıgın aklına olursa pm atabılırısn bu arada bende uygun kapasitor ve kablo arıyorum bulursam satmıcam seti :D
  • quote:

bass da var elimde satılık powerbass xxxl 40 cm imzada yazıyor hepsı ıstedıgın aklına olursa pm atabılırısn bu arada bende uygun kapasitor ve kablo arıyorum bulursam satmıcam seti :D

sagolasin ustad powerbass dan memnunmusun ? nasil

• cok memnunum zaten son sevıye acamıyosun actıgında basınctan kulakların cok fena oluyo deprem etkisi gibi bisey istiyosan tavsiye ederim tek kotu yanı o kadar tiz var bass yuzunden tizleri duyamıyosun
  • quote:

cok memnunum zaten son sevıye acamıyosun actıgında basınctan kulakların cok fena oluyo deprem etkisi gibi bisey istiyosan tavsiye ederim tek kotu yanı o kadar tiz var bass yuzunden tizleri duyamıyosun

ben onu arabaya taksam koltuklar yerinden firlar heralde :)

• bagaj kapagını sabıtlemeyı dusunuyorum bende cıkıp gitcek diye tırsıyorum saka bı yana cıdden performans ıstıyorsan al derım fakat normal streo amfıye zor baglarsın en az 2500 3000 watt mono amfı alman lazım yanına bide kapasitor bide guzel bir kablo seti bide yeni akü gerekirse 2. akü vs sayabılırım daha :)
  • quote:

bagaj kapagını sabıtlemeyı dusunuyorum bende cıkıp gitcek diye tırsıyorum saka bı yana cıdden performans ıstıyorsan al derım fakat normal streo amfıye zor baglarsın en az 2500 3000 watt mono amfı alman lazım yanına bide kapasitor bide guzel bir kablo seti bide yeni akü gerekirse 2. akü vs sayabılırım daha :)

bi araba parasi harcarsin diyosn yani

• ön cam altında 2 adet vibe dome tweteer sag sol aynalarda kompenant tweteerları arka kapı kolunca kompenant tweteerları arka cam altında 2 adet vibe dome tweteer arka cam altındakı qb 69 un kendı tweteer ı var toplam 10 tweteer bunlara ragmen zar zor bastırıyor bass ı o derece dıyım sana
  • quote:

quote:

bagaj kapagını sabıtlemeyı dusunuyorum bende cıkıp gitcek diye tırsıyorum saka bı yana cıdden performans ıstıyorsan al derım fakat normal streo amfıye zor baglarsın en az 2500 3000 watt mono amfı alman lazım yanına bide kapasitor bide guzel bir kablo seti bide yeni akü gerekirse 2. akü vs sayabılırım daha :)

biraz oyle ama bi isi yapıcaksan en iyisini yapmaya calısıcaksın ki performansı mutlu etsin seni elime saglık diyebilesin :P

• quote:

quote:

quote:

biraz oyle ama bi isi yapıcaksan en iyisini yapmaya calısıcaksın ki performansı mutlu etsin seni elime saglık diyebilesin :P

burda maddiyat devreye giriyor iste ustad bende isterim en iyisini yapmak :)

• maddiyatı neyle tatmin olcagına baglıdır :)
  • quote:

maddiyatı neyle tatmin olcagına baglıdır :)

cok ust seviye bi beklentim yoktu zaten bi komp bi sub yeterli bana :) ismail berke nin setleri var bilmem gordunuzmu 600 tl full pioneer yada full jbl bi komp bi sub bi anfi yeterlimi acaba bana

• ama o olay oyle olmuyor onu yaptırdıgında ilerliyen zamanlarda baslıcaksın sunu yukseltiyim sunu degistireyim demeye :) bende 400 tl lik setle basladım sub 2 tweteer 2 kompenantla :D dusun artık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.