Şimdi Ara

mid + oval

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba elimde pioneer deh x3650ui ana ünite var araç doblo2 hoparlörler orjinal. ufak bi iyileştirme uğraşındayım. aklımda önlere 16 cm komponent arkaya 2 çift oval ve bunlara amfi almak var ben sesi dışarıya dinletmek için değil içerde kafa ağrıtmayacak kaliteli müzik dinlemek istiyorum. bu yüzden sub istemiyorum. sizce component ve oval uyumlu olurmu istedigim sesi alabilirmiyim ? eğer uyumlu olursa hoparlör ve amfi tavsiyesi alabilirmiyim zaten yavaş yavaş topluyorum malum butçe sıkıntısı var. parasına göre kaliteli ürünler önerebilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben iki takım mid bitane ufaktan olsa subwoofer öneririm 5 ama bi amfi ile çözülür. Size iki tanım her esk 165 mid. Birtane re audio nun subwoofer re 15 38cm veya 30. Bunları alırsanız bunlara göre amfi bakabiliriz

• 38 cm sub cok buyuk ama bagajin yarisi felc olur o yuzden sub tercih etmek istemedm ama olmazsa daha kucuk bi sub olabilir mid takimi olarak bende hertz dusunuyodum videolarini izledim guzele benziyodu

• demek istedigim 1 takim hertz ve 2 takim oval anfiyle guzel olmazmi

• Öne kaliteli bir komponent 4 kanal kaliteli bir amfi birde 20 veya 25 cm lik güzel tonlu bir subwoofer la gayet kaliteli bir ses sistemi yapabilirsiniz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Öne kaliteli bir komponent 4 kanal kaliteli bir amfi birde 20 veya 25 cm lik güzel tonlu bir subwoofer la gayet kaliteli bir ses sistemi yapabilirsiniz bence.

ovallerden vazgeceyim diyosunuz yani.peki marka model onerisi yapabilirmisiniz ?

• Bütçeye göre değişir ama en son bu tarz araç olarak partner de focal ps165 audison sr4 ve re audio rex12 dinledim çok güzeldi netti ses.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midrangemi, Pioneer Ovalmi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bütçeye göre değişir ama en son bu tarz araç olarak partner de focal ps165 audison sr4 ve re audio rex12 dinledim çok güzeldi netti ses.

oyle cok fazla bi butcem yok ama parca parca alacagim icin cok dusuk biseyde istemiyorum.iyisi olsun yine toplam 1000 lira bi butce iyimi

• yada 2 takim mid alsam oval almasam marka olarakta hertz 165 olabilir bu sekilde nasil olur ilerde sub da takabilirim ama.sub olmadan 2 takim comp nasil ses verir

• Hsk mı esk mı yazmamışşınız ama amfiden hpf degil normal seçip çalarsanız güzel bass etkisi veriyor hsk lar. Yinede basın yerini tutmaz bence.

Audison apk 165 ler var yeni çıktı 350tl gibi fiyatları var. Esk ya denk bir ürün ama esk gibi tizi yetersiz kalmıyor daha doğal sesi var gibi yorumlar var. O ürünü de bir inceleyin

• quote:

Hsk mı esk mı yazmamışşınız ama amfiden hpf degil normal seçip çalarsanız güzel bass etkisi veriyor hsk lar. Yinede basın yerini tutmaz bence.

Audison apk 165 ler var yeni çıktı 350tl gibi fiyatları var. Esk ya denk bir ürün ama esk gibi tizi yetersiz kalmıyor daha doğal sesi var gibi yorumlar var. O ürünü de bir inceleyin

esk ve dsk arasindaki farki bilmiyorum o yuzden belirtmedim ben zaten sub un verecegi bas i aramiyorum yani stock hoparlorleri biliyosunuz biraz kalite olsun yeter o yuzden 2 takim biri one biri arkaya comp yeterli diye dusunuyorum 800 900 e halledilir diye dusunuyorum yetersiz kalirsada ilerde sub atarim belki

• quote:

Orijinalden alıntı: adem242424

quote:

Bütçeye göre değişir ama en son bu tarz araç olarak partner de focal ps165 audison sr4 ve re audio rex12 dinledim çok güzeldi netti ses.

oyle cok fazla bi butcem yok ama parca parca alacagim icin cok dusuk biseyde istemiyorum.iyisi olsun yine toplam 1000 lira bi butce iyimi

Alıntıları Göster
    Abi sakın önlere alıpda arkaya almamzlık yapma bak rms değeleri çok önemli bu yuzden aynı rms değerde oval ve mid alın Ama bana kalırsa bangır bangırda istemiyorsun 4 jbl ve bi 30 cmlik sub alın jblin. he illa sub istemiyorsan 2 oval arkaaya iki mid öne ama değerleri aynı olsun akustıği sağlayın birinden fazla çıkarsa iyi olmuyor mesela bizim arabada ovaler arkada güçlü nerdeyse arakdan duyuyorum sesi hiçde hoş olmuyor ılk fırsatta mıdımı değiştirecem.70 rms jbl id 70 rms de pionner oval alın mesela güzel bi amfi işte bütcnizi yormucak ses sistemı tercihim((

• quote:

Orijinalden alıntı: CiciMakina

Abi sakın önlere alıpda arkaya almamzlık yapma bak rms değeleri çok önemli bu yuzden aynı rms değerde oval ve mid alın Ama bana kalırsa bangır bangırda istemiyorsun 4 jbl ve bi 30 cmlik sub alın jblin. he illa sub istemiyorsan 2 oval arkaaya iki mid öne ama değerleri aynı olsun akustıği sağlayın birinden fazla çıkarsa iyi olmuyor mesela bizim arabada ovaler arkada güçlü nerdeyse arakdan duyuyorum sesi hiçde hoş olmuyor ılk fırsatta mıdımı değiştirecem.70 rms jbl id 70 rms de pionner oval alın mesela güzel bi amfi işte bütcnizi yormucak ses sistemı tercihim((

simdi ben tam olarak ne yapacagimi bilmiyorum ilk sistemim olacak zaten marka model oneriside lazim bana kendim pek anlamiyorum cunku

• 3 secenek var
    1- 2 takim comp
    2- 1 takim comp 1 takim oval
    3- 2 takim arkaya oval onler orjinal
    hangisi iyi olur

• quote:

3 secenek var
    1- 2 takim comp
    2- 1 takim comp 1 takim oval
    3- 2 takim arkaya oval onler orjinal
    hangisi iyi olur

Abi bana yaşını söyler misn yaşın 25 civarımı ? ona göre ses işstemı yapalım sana orta yaşlılar ister genelde fazla bangır bangır olmamasını genç isen bu yapacagın sıtem kesemz senı tek tek ve kalıtelı aşırıya kaçmadan marka alalım 3. seceneğini kesinlikle ele 1. secebegını ele basın yok sana 2. secenek kalır
  • benim yasim 20 sub konusundaki cekingenligim soyle sokaklarda goruyorum sesi acip dolasanlari gurultuden baska bisey degil diye dusunuyorum rahatsiz etmeyecekse sub da olsun benim amacim rahatsiz etmeyen tatli ve kaliteli bir ses

• quote:

benim yasim 20 sub konusundaki cekingenligim soyle sokaklarda goruyorum sesi acip dolasanlari gurultuden baska bisey degil diye dusunuyorum rahatsiz etmeyecekse sub da olsun benim amacim rahatsiz etmeyen tatli ve kaliteli bir ses
    Tamam bende 20 yim sana şunu diyim senin aklındaki ses seni kesmicek. Bizdede doğan slx var az la başladım yukseltmeye planlıom ben ilk başta sağlam alsaydım dedim keşke.... bütçe ne kadar güzel kardeşim ?
  • quote:

Tamam bende 20 yim sana şunu diyim senin aklındaki ses seni kesmicek. Bizdede doğan slx var az la başladım yukseltmeye planlıom ben ilk başta sağlam alsaydım dedim keşke.... bütçe ne kadar güzel kardeşim ?

benm.butce sikintili biraz parca parca alacagim zaten burs yattikca yani :) ama toplam butce 1000 civari olabilir

• quote:

quote:

benm.butce sikintili biraz parca parca alacagim zaten burs yattikca yani :) ama toplam butce 1000 civari olabilir

Alıntıları Göster
    okulda napcan parasız :D herneyse dediğim gibi yapalım bas koyalım :D tek amfıde işi bitirelim saounmahus h 500 4 jbl mid atalım bide 310d4 400 rms pionner bas atalım tammdır :D ama 1000 tl geçer

• quote:

okulda napcan parasız :D herneyse dediğim gibi yapalım bas koyalım :D tek amfıde işi bitirelim saounmahus h 500 4 jbl mid atalım bide 310d4 400 rms pionner bas atalım tammdır :D ama 1000 tl geçer

kardesim whatsapp varmi senin ? ordan yardim edebilirmisim bana

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.