307f free-air bir basstir. 307d4 ise kabin tipi çalişir kolay beslemek istersen 307d2 olabilir. For-x den daha iyi çalicaği kesindir.
Ben 307D4 aldım kabinde kullanıcam ne ile beslemem gerekir ? Jameson VR-3 nasıldır ? Jbl 301.1 olurmu ? Önerebileceğiniz bi amfi varmı ? Sadece Subwoofer'a bağlayacam çok büyük bişey olmasın tam verim almam yeterlidir...
Edison 1000a yada 601.1
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan2
Edison 1000a yada 601.1
Cevap verdiğin için teşekkürler 601.1 çok uçuk bir amfi...Bende Edison 1000a yı düşünmüştüm...Yanlız bişey kaçırdığını duydum.Ne kaçırdığını unuttum bak Dc mi Kc mi bişey kaçırıp bobinleri yakıyormuş...O yüzden biraz tereddüte düştüm.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
1ohm bağlandığın elektirk kaçırıyor die bi söylenti var eğer daha bağlatmadıysan d4 git d2 ile değiştir beslemesi daha kolay olur ve mutlaka mono anfi al edison 1000a sierra 1200d alsan iyi olur hem ileri dönük bi anfidir ve işini fazlasıyla görür anfiye bakarken eğer değiştirmezsen 4ohm da en az 400 rms güç veren bi anfi bulman gerekecek
amfim var jameson usa 820???
kardeş senin bu anfi sanırım 4*90 rms gücünde köprülemede 180 rms olsa sen bu anfiyle pioneer d2 yi ancak %40 gibi bir verimle dinlersin tam performans alman imkansız
d2 ye 200 ytl diyolar alayımmı?
quote:
Orjinalden alıntı: omerbaba61
d2 ye 200 ytl diyolar alayımmı?
D4'ü 110 liraya aldım... D2'ler daha ucuzdu
adres neresi???
quote:
Orjinalden alıntı: omerbaba61
adres neresi???
Gittigidiyor arikanelektronik38
Thenry37 yönlendirdi dersen indirim yapar... Ayrıca ürünlerine dükkan garantisi veriyor 1 yıl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme