Şimdi Ara

Mid-sup (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jigger73

En yakın zamanda eklerim
    Özellikle youtube da son 1 ay içinde zilean oynayan kimse yok türk kanallarında göremedim bu durum beni üzdü açıkçası

Türk kanallarında olsada boşver profesyonel oyuncuları izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çipetpet. -- 13 Haziran 2016; 3:45:51 >
  • Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt
    Haklısın aptallar pro saniyor kendini trde dia 3 diye hava atıyor :D. Ben trde plat 1 oldm baktım hala herkes flamer paramda yoktu 0dan kastim weste asil oyun orada .ordada ben feedliyorum ama olsn :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Haklısın aptallar pro saniyor kendini trde dia 3 diye hava atıyor :D. Ben trde plat 1 oldm baktım hala herkes flamer paramda yoktu 0dan kastim weste asil oyun orada .ordada ben feedliyorum ama olsn :(

Westte geçsem plata bile çıkamam ama sorsan bizim platlara kendinden iyi oynayan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Evet 0-6 arası hatta 0-3 arası çok etkisiz oluyor early de çok kolay hedef mana sıkıntısı çekiyor ama sonlara doğru takımın en sevilen adamı oluyosun

• toplane oynanıyoru ayol
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Katalizör çıkılan build den mi yapiyosun eğer öyleyse bana full ap kasmak varken champ a hakaret gibi geliyo

• Jigger73 J kullanıcısına yanıt
    skilleri ap sine göre etki verıyodu zaten RoA alınıyodu topta oynanırken
  • Midde belli bir seviyeye kadar zorlanıyorsun ama sonra coşmaya başlıyor. Beklenmedik hasarı var ve %45 cdrla efsane şeyler yapılabiliyor.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    En sevdigim olay blitz gibi karakterlerin üstüne atıp sonra blitzin çekmesini beklemek

• quote:

Orijinalden alıntı: Jigger73

En sevdigim olay blitz gibi karakterlerin üstüne atıp sonra blitzin çekmesini beklemek

Shaco ile güzel ikili oluşturuyolar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.