Şimdi Ara

Midas - Her referans 5$ Hisse - 3$ Geri Ödeme Yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Midas - Her referans 5$ Hisse - 3$ Geri Ödeme Yapıyorum

Midas referansıyla kayıt olup aşşağıdaki adımları yaptığınız kişiye 5$ hisse veriyor.Benim linkim ile kayıt olana da ben yarısını gönderiyorum.Ayrıca siz de kendi referans linkiniz ile birilerini kayıt ederek 5$ hisse kazanıp satabilirsiniz.

Yapmanız gerekenler

1. Tüm Kyc işlemlerini tamamlıyoruz. 5 dk sürüyor.

2. Kendi banka hesabınızdan (kendi adımıza olmalı) minimum 40-50 tl yatırım yapmak ve uygulama üzerinden usd çevirmek.

3. Bankanızdan türk lirası olarak atarsanız hemen geçiyor yapmanız gereken tl cinsinden bakiyenizi usd çevirip hisse almak

4. Borsa işlemleri 5 işleme kadar ücretsiz fee ücreti yok (alım satım)

Referanslı link

https://www.getmidas.com/?utm_source=referral&utm_medium=referral&utm_campaign=desktop&deep_link_sub2=umuta47&deep_link_sub1=referral&shortlink=umuta47&c=referral&pid=referral&deep_link_value=getmidas%3A%2F%2Fapp%2Fregister&af_click_lookback=7d&af_adset=umuta47

Referanssız link

https://www.getmidas.com

Geri ödeme almak için > TELEGRAM ve ya forum özel mesajından yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 4 Ağustos 2022; 15:36:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Midas Referans Programı ile 5$ Kazan

Midas, kullanıcılarının her bir başarılı referans işlemi için 5$ kazandığı bir referans programı sunmaktadır. Arkadaşlarını ve aileni platforma davet ederek kazanmaya hemen başlayabilirsin.

Midas Referans Kodu Nasıl Alınır?

Midas hesabına giriş yaptıktan sonra "Referans Programı" bölümüne git. Burada benzersiz referans kodunu bulabilirsin. Bu kodu arkadaşların ve ailenle paylaşabilirsin.

Midas Referans Linki Kullanmanın Faydaları

Referans linkini kullanarak Midas'a kaydolan her kişi için 5$ kazanırsın. Ayrıca referans verdiklerin de ilk yatırımlarında 3$ geri ödeme alırlar, bu da onların platforma katılma motivasyonlarını artırır.

Midas Referans Kodunu Paylaşma

Referans kodunu sosyal medya platformları, e-postalar veya mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla paylaşarak daha fazla kişiye ulaşabilirsin. Kodunu olabildiğince fazla kişiyle paylaşmak, kazançlarını en üst düzeye çıkarmanı sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.