Şimdi Ara

midde farm sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar farmım adc ve soloda genelde çok iyi olurken midde adc ve soloya göre daha düşük oluyor örneğin soloda 10 dk da 85 sem midde 65 bu neden oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanDyOp -- 30 Ocak 2015; 13:15:49 >

• genelde mid oynanan şampiyonlar ap olduğu için ad ve as'leri düşük oluyor bu yüzden kaçırıyo olabilirsin son vuruşları. çok zorlanıyosan skill atmaktan çekinme farm yaparken.
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Peki ya mana ne olucak.Manaya acıyan bir ben mi varım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanDyOp -- 30 Ocak 2015; 13:49:10 >
  • ap şampiyonlarla last hit yapmak daha zorda ondan . Orianna oyna garanti şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanDyOp

Biz zamanında Knight oynarken mana potu basmayalım diye manamız bitince Oturup dolmasını beklemiş adamlarız biz skill atamayız minyonlara

biz ki apostle dönerken Mp reco silah takmadığımız zaman her bastığımız pot için göz yaşı dökmüş adamlarız o yüzdendir minyon kaçırmalarımız
  • Orianna ve Fizz öneriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 doran yüzüğü ile skill kullanarak farm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • last hitle kes 10 dk skilleri minyonlara değil rakibe at rakibi outfarm bırakmak daha garantidir
  • Zed Yasuo al 10 dakikada 100 farm garanti oluyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

quote:

Biz zamanında Knight oynarken mana potu basmayalım diye manamız bitince Oturup dolmasını beklemiş adamlarız biz skill atamayız minyonlara

biz ki apostle dönerken Mp reco silah takmadığımız zaman her bastığımız pot için göz yaşı dökmüş adamlarız o yüzdendir minyon kaçırmalarımız

ağlattın başkan ağlattın. Bir insan beni mi tarif eder.

midde spike saklar gibi skill saklıyorum resmen

spike-town havasında rakibe skill vurup geriye flash atıyorum

ortalık karşınca skill r skill bile yapıyorum geçen zed oynuyordum adamı tek comboda kesemedim elim f2 deydi

• vay be... ko günlerim vay :)
  • AP karakterleden Orianna'nın üstüne tanımam ben farm olarak.
  • bende lb aldığımda farm yapamıyorum hiç maalesef
  • Farm > Champ

İlk 10 dakika çoğu şampiyon için farm kaçırmamak daha önemli. Skilleri at, kaçma skilli varsa onu gangler için beklet yeter. Zaten oyunun ortalarında alan etkili skilleri olan her ap büyücü minyonları tekler.

• quote:

quote:

duygulandırdın.....

• quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

ap şampiyonlarla last hit yapmak daha zorda ondan . Orianna oyna garanti şampiyon

Farm yapamayan adama 40 ad başlayan champ öneriyorsun blue alana kadar farm yapmak okadar kolay değil artık oriyle.
  • Bilmiyorum 1 lvl de E ' yi açınca pasifle birlikte hala rahat farm alınabiliyor veya rakip aa ile rahat dövülüyor . Orianna ile de zorlanacaksa gitsin mordekaiser oynasın koridor itip itip ölsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 30 Ocak 2015; 16:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterSoldier

quote:

quote:

ağlattın başkan ağlattın. Bir insan beni mi tarif eder.

midde spike saklar gibi skill saklıyorum resmen

spike-town havasında rakibe skill vurup geriye flash atıyorum

ortalık karşınca skill r skill bile yapıyorum geçen zed oynuyordum adamı tek comboda kesemedim elim f2 deydi

ne günlerdi be şimdi ağzına tükürmüşler Ko'nun girilecek gibi değil

• Zed ve Yasuo oyunun en iyi farmlayan championları açık ve net.
  • Skillerde cimri olma en kötü gider kadeh yada morellemicon alırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.