Şimdi Ara

middle earth 2 sorunu YARDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
32.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar benim özellikler yetiyo artıyo bile :D AMA OYUN AÇILIYO YÜZDE 97 OLUYO oyun kapanıyo game dat hatası veriyo denemediğim crack kalmadı lütfen yardım edin
  • ben windows 8 kullanıyorum indirmediğim crack kalmadı açamadım ilaveten app data dosyasında my battle for middle earth 2 dosyası gözükmüyor rotwk versiyonunda keza yine öyle gözünüzü seveyim bi bakın şuna sağımı solumu kaşıyorum sinirden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2701 -- 25 Nisan 2014; 23:57:03 >
  • Kardeşim hepsini uyguluyorum son yol My Battle for Middle-earth(tm) II Files dosyası gözükmüyor neden acaba
  • Helal olsun kardeşim.Ne kadar uğraştın bu konuyu bulmak için?
  • abi sırf bigi vermek için geldim ne yaptıysam olmadı aklınıza gelıcek her yol ve aklıma bişe geldi steamden oyun indirdigimizde açması ıcın directx ve yanlarındakı programları yukluyordu ve bunu yaptım bekledım ama deydi oldu yani oyunun adı counter strike nexon zombies indirip açtıgınızda programları yukluyor deneyin
  • e-com-man kullanıcısına yanıt
    2018 den geliyom bi yardımcı olsan bi türlü başlamadı oyun deiklerini yaptım hala aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinator

2018 den geliyom bi yardımcı olsan bi türlü başlamadı oyun deiklerini yaptım hala aynı
    https://t3aonline.net/download/
    burdan baştan indir ve dene
  • pandora666tr kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda denemeyi düşünüyordum. sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliKulaBey

Yakın zamanda denemeyi düşünüyordum. sağol.
    rica ederim özelden yazın toplanıp oynayalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.