Şimdi Ara

middle earth 2 sorunu YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
32.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yaptısam bu oyunu açamadım.bütün ilaçları patchleri image dosyalarını denedim.directx güncelledim , uyumluluk modunu değiştirdim ne yaptısam olmadı.ekranda middle earth 2 nin küçük penceresi gözüküyor ve direk yanıt vermiyor.herhangi bir hata çıkmıyor ekranda görevi sonlandır diyip kapatıyorum.lütfen yardımlarınızı ve fikirlerinizi benimle paylaşın

• Bence oyunun cd si bozuktur. Aynı şey Generals tiberium wars da başıma geldi. Oyunu açmak isteyince ufak penceresi açılıyor ama öle donup kalıyordu.Oyunu değiştirdim geçti. Sen de dene.
  • bir de middle earth ün ilk oyununda deneyeyim dedim ondada aynı şekilde dondu.sanırım formattan başka birşey çözmez bunu.
  • Evet format atman lazım gibi ...
  • arkadaşım çozumunu biliyorum ve anlatıyorum....cok sık giremediğim için umarım ilk seferde acık anlatabilirim....
    şimdi olay şu....
    C:\Users\(senin adın)\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm) II Files
    BURAYA appdata gizlidir haberin olsun bu klasor kesin var ok...
    bu klasore MAPS adında bos bi klasor acıosun ve içine bişey atmana gerek yok bos kalsın...
    sonra aynı yere MAPS altına değil aynı yere options.ini die bi dosya hazırlıosun
    onu nasıl yapıosun...wordpadle acıp uzantı değiştirebilirsin ki cogu zaman basarısız olur...bilgisayarının içinde *.ini seklinde aratırsan bi suru ini dosyası bulursun
    onlardan birini kopylarsın ve uzantıyla oynamadan ismi "options" yaparsın ve içeriğini wordpadle acıp sonra içini silip altta vereceğim seyi yapıştırıp kaydedersin....tabi once ini dosyasının içini bosaltıcaksın....
    AllHealthBars = no
    AmbientVolume = 50.000000
    AudioLOD = High
    Brightness = 50
    FlashTutorial = 0
    GameSpyIPAddress = 192.168.1.33
    HasSeenLogoMovies = yes
    IdealStaticGameLOD = High
    MovieVolume = 70.000000
    MusicVolume = 70.000000
    Resolution = 1280 960
    SFXVolume = 70.000000
    ScrollFactor = 50
    SendDelay = no
    StaticGameLOD = High
    TimesInGame = 10
    UseEAX3 = no
    VoiceVolume = 70.000000

ok aynen bunu yapıştır...yani ne oldu bir adet boş MAPS klasoru birde içinde yukardaki ayarlar olan bir options.ini dosyası....
    sonra yine patchi uygula 1.05 veya 1.06 elindeki muhtemelen elinde vardır game.dat dosyasını tekrar at...
    ve bingo çalıştı...
    yani çalışmış olması gerek :))))

bunların hepsi tamsa kesin çalışacaktır...
    kesinlikle formatla bir ilgisi yok :D
    hadi bakalım::)

• cevabın ve ilgin için teşekkürler dostum akşama deneyip sonucu yazarım.
  • aynı sorun bende de vardı dediklerini uyguladım işe yaradı TEŞEKKÜRLER.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BFME 2'yi oynayabilmek için yapımcıların önerdiği minimum sistem, 1.6GHz işlemci, 256 MB RAM ve 64 MB ekran kartı. Bizim BFME 2'yi incelediğimiz sistem ise 2.8GHz işlemci, 1 GB RAM ve 128 MB ATI Radeon 9800 Pro ekran kartı içeriyor.

şimdi benim bilgisayarın kileri veriyorum.1.6GHz işlemci,256 MB RAM ve 64 MB ekran kartı.benim bilgisayara bu oyunu yükledim.oyunu açtım.herhangi bir mapta oyun oynayacaktım.tam oyuna başlayacağım gönderme raporu geldi.acaba kaldırmadığından mı?ediz senin dediğini yapsam çalışır mı.acill
  • Vallaha çok sağolasın çok işime yaradı.
    Fakat "C:\Users\(senin adın)\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm) II Files" demişsin ama ben yolu şöyle bulabildim.
    "C:\Documents and Settings\lausyesar\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files"
    Ama sonunda oyun çalıştı ya gerisi hikaye :P

Dünden beri 3 kez ayrı ayrı yerlerden indirdim oyunu diğer 2'si demoymuş ve "My Battle for Middle-earth(tm) II Files" diye bi dosya koymuyo "application data"ya son indirdiğim normal çıktı ve oyuna girebiliyorummmm :)

Çok teşekkür ederim...
  • sistemin yeterli olmayabilir. sistem yeterliyse format atarak düzeltebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: edizfbc

arkadaşım çozumunu biliyorum ve anlatıyorum....cok sık giremediğim için umarım ilk seferde acık anlatabilirim....
    şimdi olay şu....
    C:\Users\(senin adın)\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm) II Files
    BURAYA appdata gizlidir haberin olsun bu klasor kesin var ok...
    bu klasore MAPS adında bos bi klasor acıosun ve içine bişey atmana gerek yok bos kalsın...
    sonra aynı yere MAPS altına değil aynı yere options.ini die bi dosya hazırlıosun
    onu nasıl yapıosun...wordpadle acıp uzantı değiştirebilirsin ki cogu zaman basarısız olur...bilgisayarının içinde *.ini seklinde aratırsan bi suru ini dosyası bulursun
    onlardan birini kopylarsın ve uzantıyla oynamadan ismi "options" yaparsın ve içeriğini wordpadle acıp sonra içini silip altta vereceğim seyi yapıştırıp kaydedersin....tabi once ini dosyasının içini bosaltıcaksın....
    AllHealthBars = no
    AudioLOD = High
    Brightness = 50
    FlashTutorial = 0
    HasSeenLogoMovies = yes
    MovieVolume = 70.000000
    MusicVolume = 70.000000
    Resolution = 1280 960
    SFXVolume = 70.000000
    ScrollFactor = 50
    SendDelay = no
    StaticGameLOD = High
    TimesInGame = 10
    UseEAX3 = no
    VoiceVolume = 70.000000

ok aynen bunu yapıştır...yani ne oldu bir adet boş MAPS klasoru birde içinde yukardaki ayarlar olan bir options.ini dosyası....
    sonra yine patchi uygula 1.05 veya 1.06 elindeki muhtemelen elinde vardır game.dat dosyasını tekrar at...
    ve bingo çalıştı...
    yani çalışmış olması gerek :))))

bunların hepsi tamsa kesin çalışacaktır...
    kesinlikle formatla bir ilgisi yok :D
    hadi bakalım::)

kanka çok sağol çalıştı teşekkürler

• Bfme ile ilgili tüm sorunlarınız için siteme beklerim.Site adresini profilimden bulabilirsiniz..
  • cok teşekkürler çalışıyor
    gerçekten büyük sevab işlediniz ^^
  • mesajım bulunsun
  • cözüm icin tesekkürler

allHealthBars = no
    AudioLOD = High
    Brightness = 50
    FlashTutorial = 0
    HasSeenLogoMovies = yes
    MovieVolume = 70.000000
    MusicVolume = 70.000000
    Resolution = 1280 960
    SFXVolume = 70.000000
    ScrollFactor = 50
    SendDelay = no
    StaticGameLOD = High
    TimesInGame = 10
    UseEAX3 = no
    VoiceVolume = 70.000000
  • Sistemin yada ekran kartın yeterli değildir çünkü bende sorunsuz açıyor.
  • işin gücün rast gitsin sayende çözdüm sorunu sağol
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN BEN BFME2 HASTASIYIM AMA BİLGİSAYARIM BİRAZ KÖTÜ İŞLEMCİSİ-1.7 RAM-480MB EKRAN KARTINI BİLMİYORUM SORUNDA BU ZATEN BİLGİSAYARIMIN EKRAN KARTI ÇOK DÜŞÜK Kİ BU OYUN İÇİN MİN.64 MB GGEREKİYOR BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN BU OYUNU EVİMDE OYNAMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR.
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN BEN BFME2 HASTASIYIM AMA BİLGİSAYARIM BİRAZ KÖTÜ İŞLEMCİSİ-1.7 RAM-480MB EKRAN KARTINI BİLMİYORUM SORUNDA BU ZATEN BİLGİSAYARIMIN EKRAN KARTI ÇOK DÜŞÜK Kİ BU OYUN İÇİN MİN.64 MB GGEREKİYOR BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN BU OYUNU EVİMDE OYNAMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR.
  • arkadaşlar bende C:\Users\(senin adın)\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm) II Files yok ne yapcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.