Şimdi Ara

Lotr middle earth 2 açılma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyunu kurdum patch yaptım crack yaptım sonra oyuna girdim ancak oyunun açılması için middle earth in resmi açılıyor sonra oyun açılmadan kapanıyor bunun çözümü varsa söylemenizi rica ediyorum

ÇOK ÖZÜR DİLERİM FORUMLARDA RESİM PAYLAŞMAYI BİLMEDİĞİMDEN LİNK ATACAM

http://hotfile.com/dl/116929671/aa77404/1234.png.html

ŞU RESME BİR BAKARSANIZ DERDİMİ DAHA İİ ANLAYABİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs-okan -- 6 Mayıs 2011; 13:11:51 >

• win 7 64 bitlerde sorun oluyor genelde. Googleden aratırsanız bulursunuz.
  • bnm win7 32bit ama
  • Tam hatırlamıyorum ama belgelerim de bulunan middle earth klasörünü silmek mi gerekiyordu yoksa değiştirmek mi hatırlayamadım, arkadaşımın da başına gelmişti böyle çözmüştük.İnternette biraz araştır bulursun dediğimi.
  • araştırdım bayağa da beceriksiz se bi insan beceriksizdir yapacak bşi yok ne yaptıysam olduramadım bu işi :)
  • Belgelerim içinde Appdata/Roaming/My Battle for Middle Earth 2 Files diye bir klasör olması lazım.Eğer bu klasör var ve içi boşsa internetten bir tane settings.ini dosyası bulup oraya atmanız gerekiyor.Bu yöntem çalışmazsa dosyayı tamamen silip oyunu çalıştırın büyük ihtimalle çözülecektir
  • yardımın için tşk S_R_S ancak onuda denedim yaptım olmadı 1 haftada yaklaşık 9-10 defa silip kurduk olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age Of History 2 Barış sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BAKIN ARKADAŞLAR RESİM PAYLAŞMAYI BİLMEDİĞİM İÇİN FORUMDA UPLOAD ETTİM HOTFİLE DEN

http://hotfile.com/dl/116929671/aa77404/1234.png.html

ŞU ADRESE BAKARSANIZ DERDİMİ DAHA İİ ANLAYABİLİRSİNİZ BELKİ
  • Hocam resme baktım galiba oyun dosyalarından bir veya birkaçı eksik ya da hatalı.Tavsiyem eğer yüklemediyseniz 1.06patch'ini yükleyip bir de öyle denemeniz.
  • Biraz daha açarsan daha iyi anlayabiliriz. Açılış resmi geliyo ve görev yöneticisinde yanıt vermiyor mu yazıyor. Eğer öyleyse bi 10 dk bekledikten sonra açılıyo bende de olmuştu böle hatta iki oyununda da.
  • Belgelerim içinde Appdata/Roaming/My Battle for Middle Earth 2 Files diye bir klasör olması lazım.Eğer bu klasör var ve içi boşsa internetten bir tane settings.ini dosyası bulup oraya atmanız gerekiyor.Bu yöntem çalışmazsa dosyayı tamamen silip oyunu çalıştırın büyük ihtimalle çözülecektir
    Bunu yazan arkadaşım benim belgelerimde bfme2 dosyası felan var appdata yok bulamadım nası olcak bu iş acele lazım akşama kadar lazımmmm acele
    bilen varsa söylesin bak resmide verdim
     Lotr middle earth 2 açılma sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.