Şimdi Ara

LOTR Battle For Middle Earth 2 v1.06 sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
39.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar sabahtan beri uğraşıyorum şu oyunu bir v1.06 yapamadım yahu. Patch'ı indiriyorum (v1.06) kuruyorum crack'ini yapıyorum sonuç resimdeki versiyon . Ve işin ilginç tarafı oyunu her açıp kapatışımda o versiyon değişiyor. Türlü türlü sitelerden indirip değişik değişik patchleri denedim olmadı (hepsi v1.06). Bu konuda bana yardım edin lütfen .

• quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

Selam DH.

Arkadaşlar sabahtan beri uğraşıyorum şu oyunu bir v1.06 yapamadım yahu. Patch'ı indiriyorum (v1.06) kuruyorum crack'ini yapıyorum sonuç resimdeki versiyon . Ve işin ilginç tarafı oyunu her açıp kapatışımda o versiyon değişiyor. Türlü türlü sitelerden indirip değişik değişik patchleri denedim olmadı (hepsi v1.06). Bu konuda bana yardım edin lütfen .

Oyun orjinal degilse oyle olmuyor, 1.06 yapılmasına hamachitürk.com'dan bak, tam hatırlamıyorumda crack yapmıcaktın oyunun updateinden 1.06 direk indircektin sonra deamon tools'dan mount filan ediceksin dedigim gibi o sitede bir araştır orda anlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

Selam DH.

Oyun orjinal degilse oyle olmuyor, 1.06 yapılmasına hamachitürk.com'dan bak, tam hatırlamıyorumda crack yapmıcaktın oyunun updateinden 1.06 direk indircektin sonra deamon tools'dan mount filan ediceksin dedigim gibi o sitede bir araştır orda anlatıyor.

Araştırdım 1.01 versiyon var sorunlar bölümüne yazdım bakalım bilen biri çıkarmı.

• Aynı sorun bende de var
  • İnterneti alt üst ettim patch bulamadım nedense çalışmadı. 2 kişi oynamak için çalışıyoruz ama sürekli versiyonlarımız değişiyor. Yardım lütfen
  • Arkadaşım Başlat > Programlar Electronic Arts > Check for Update e gel ve tıkla. En son patchi otomatik olarak indirir ve kurar. Eğer olmassa Pm ile ulaş yardımcı olurum :)
  • Versiyon bende de sürekli değişiyor, bir çözüm yolu bulabildiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 1.06'yı crack ile değil image dosyasıyla açacaksınız. Oyunun image dosyalarını bulun. Oyuna her girişinizde Daemon Tools'a takıp, oyuna öyle girin. Oyuna sadece patch'i kurun. Crack atmayın.
  • Kardesm ben o kadr ugrastm patch 1.06 yukluyormm olmuyor gene baska pacth acılıyor check for update de olmuyor ondada sorun yasıyor yardm edersen sevınırm
  • Beyler 1.06'yı kurduktan sonra crack falan yapmayacaksınız,onun yerine mini image indirip daemon tools veya benzeri bir programla mount edeceksiniz
  • Arkadaşlar hangi image dosyasını mount edicez yardımcı olun lütfen
  • Dostum 1.00,1.06 ve 1.07 versiyonlari arasinda rahat bir şekilde degişim yapman icin bir program vericem smdi sana başka yerde bulamassin kiymetini bil :Dhttps://docs.google.com/uc?id=0B4-nzuFX9ak-QXdsS3V2cVhBUlk&export=download
  • beyler bendede aynı sorun var çözümü yok mu bu işin
  • bu sorundan olan varsa bunu yüklesin sadece bende oluyor orjinal oyunda
    http://megagames.com/download/250804/0
  • arkdaşlar ben safedisc4 hider yani sd4hider programını yükledim oyuna giriyordum herşey güzeldi sonra bir kere restore yapmayı unuttum ve su an ne yaptıysam oyuna giremiyorum sildim kaç kere baştan yükledim farklı şeyler indirip denedim ama olmuyor sanırım system32 dosyasındaki bfme bilgilerinde bir sorun oluştu nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz lütfen
  • Üstte arkadaş anlatmış ama tam olarak anlaşılamamış galiba. Arkadaşlar önce oyunu kurun, crack yapmayın, internetten bfme2 image dosyasını indirin, daha sonra bu image dosyalarını daemon tools yardımıyla mountluyorsunuz (image dosyalarınızı hep aynı yerde saklayın, başka yere taşıdığınız zaman mountlama geçersiz oluyor), sonra 1.06 versiyonunu internetten indirip kurun. Olay bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TevfikCan61

Üstte arkadaş anlatmış ama tam olarak anlaşılamamış galiba. Arkadaşlar önce oyunu kurun, crack yapmayın, internetten bfme2 image dosyasını indirin, daha sonra bu image dosyalarını daemon tools yardımıyla mountluyorsunuz (image dosyalarınızı hep aynı yerde saklayın, başka yere taşıdığınız zaman mountlama geçersiz oluyor), sonra 1.06 versiyonunu internetten indirip kurun. Olay bu kadar.

hocam bende dun yukledim 1.06 yukselteyim dedim ama trainer kullanirken oyundan atti optionsda versiona baktim degisik birseydi 0.2343 gibi olmamis sanirim sizin yontemle denicem simdi mountlama derken o nasil oluyor? deamond tools kullanmayi biliyorum mountlama daemon toolsa tanitma mi yani normal oyun yukler gibi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.