Bildirim
BATTLE FOR MİDDLE EARTH 2 ONLİNE
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynen bende uğraşıyom kardeşim denilenleri yapıyom oyunu kurup crack yapmıyom mıbfm2 daemon toolsla açıyom oyun gene açılmıyo crack hatası veriyo çözemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: HumanHunter
aynen bende uğraşıyom kardeşim denilenleri yapıyom oyunu kurup crack yapmıyom mıbfm2 daemon toolsla açıyom oyun gene açılmıyo crack hatası veriyo çözemedim
Adam 10 sene önce yazmış hocam biraz geç cevap olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Plexicroma
quote:
Orijinalden alıntı: HumanHunter
aynen bende uğraşıyom kardeşim denilenleri yapıyom oyunu kurup crack yapmıyom mıbfm2 daemon toolsla açıyom oyun gene açılmıyo crack hatası veriyo çözemedim
Adam 10 sene önce yazmış hocam biraz geç cevap olmuş
aynen hocam tarihi fark etmemişim :) sen oynuyomusun bu oyunu -
Konuyu acan arkadas en son mesajini 7 yil once atmis.insallah 7 yil icinde cevap verir😊😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok fanatik bir tolkien hayranıyım böyle güzel oyunların yitip gitmesi ve yenilerinin üretilmemesi insanı üzüyor gerçekten daha da üzeni böyle oyunlara rağbetin azalmasımıdr bilemeyeceğim ama insanların dile getirmemesi
10 yıl geçsede tek bir kişi için bile olsa oyunu tekrr yüklerim mesaj atabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X