Şimdi Ara

Middle Earth: Shadow of Mordor - Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun kesinlikle şahane bi yapım olmuş.Bu tür yapımlara desteklerinizi esirgemeyin satın alın oynayın pişman olmazsınız gelecekteki başarılı yapımları gündemimize sokturtacak olanlar yine bizleriz!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Alkan Bey incelmeniz oyunu almama ve memnun kalmama sebep oldu :)
  • Oyuna bende hayran kaldım uzunca zamandır butür oyun oynamamıştım.

Şuan 6.saatin içindeyim ve herşey iyi gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuna bir türkçe yama yapın Allah için ya.

• nice job

• grafikler xbox360, ps3 kalitesinde gözüküyor. bunun nesi nextgen anlamadım.
    birde bu oyunda düşmanın bedenini ele geçirip yönetme yokmuydu, en gözde özellik hiç bahsedilmemiş. başka bir oyunmuydu hatırladığım
  • Oyun çok iyi. Başka düşmanı yönetmek dediğin olay kopekleri yönetiyorsun onun için yeteneklerini geliştirmen gerek @_riven_

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda o kadar open world kasmışlar ama oyunda dünyayı kullanamıyorsun sadece intel toplayıp adam dövüyorsun olay bu.
  • Harika bir Oyun zevkle oynadım.

• İnceleme başarılı fakat başka bir eleştiride bulunayım ben.
    Cümlelerin son kelimesinin son hecelerini bazen gereksiz uzatıyor yada tuhaf bir vurgu ile söylüyorsunuz. Cümleyi kurarken konuştuğunuz tarzla cümleyi bitirirseniz kulağa daha hoş gelecektir.
  • Cidden ama magazin programı sunuyor gibi anlatmak yerine içten bir şekilde yorumlarınızı yapsanız daha iyi olur :)

• ya şimdi aklıma bir şey takıldı ign dünyanın en iyi oyun sitesi olarak kabul ediliyor sanırım yanlış olabilirim ama orada 9,5 puan verilmiş oyuna burada 8,9 bsc yi kötülediğimden değil de merak ediyorum orası ile burası farklı bir oyun mu inceliyor yada neye göre belirliyorsunuz bu puanları

• PS4'te 1080p 30Fps,XBOX ONE'da 900P 30 Fps hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luffy54

ya şimdi aklıma bir şey takıldı ign dünyanın en iyi oyun sitesi olarak kabul ediliyor sanırım yanlış olabilirim ama orada 9,5 puan verilmiş oyuna burada 8,9 bsc yi kötülediğimden değil de merak ediyorum orası ile burası farklı bir oyun mu inceliyor yada neye göre belirliyorsunuz bu puanları

yurtdisinda ign incelemleri dalga konusudur o olmasa dahi puanlama ozneldir istelerse 5 versinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 4 Ekim 2014; 22:13:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: luffy54<br> <br> ya şimdi aklıma bir şey takıldı ign dünyanın en iyi oyun sitesi olarak kabul ediliyor sanırım yanlış olabilirim ama orada 9,5 puan verilmiş oyuna burada 8,9 bsc yi kötülediğimden değil de merak ediyorum orası ile burası farklı bir oyun mu inceliyor yada neye göre belirliyorsunuz bu puanları<br> </blockquote><br> yurtdisinda ign incelemleri dalga konusudur o olmasa dahi puanlama ozneldir istelerse 5 versinler

dalga konusu ha ne biliyim reklamlarda gösteriliyor ya işte ign den şu kadar puan aldı falan yani önemli bir site olmasa öyle demezler gibi me geliyor ve puanlama sistemi editöre kalıyor yani

• Oyun patch ile 1080p olmamışmıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Oyun patch ile 1080p olmamışmıydı?

Gamespot patch geldiğini ve bu patch'den sonra yaptıkları testlerde oyunun 1080p 30 fps çalıştığını onayladı. Sonra bu sabah Digital Foundry analiz yayınladı ve analizinde oyunun 900p olduğunu söyledi. Bu çok büyük ihtimal patchsiz haliydi. Analizde de patchle ilgili hiçbir şey denmemiş. Ayrıca Gamespot'un yanılacağını sanmam. Yanılsaydı açıklama yaparlardı düzeltme yaparlardı.

• Sonunda orta dünya adına yakışır bir oyun çıktı, inceleme için teşekkürler :)

• Birde oyunun ultra HD texture pack'ini kuruncu incelemeyi bile geçiyor grafikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 5 Ekim 2014; 12:12:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luffy54

ya şimdi aklıma bir şey takıldı ign dünyanın en iyi oyun sitesi olarak kabul ediliyor sanırım yanlış olabilirim ama orada 9,5 puan verilmiş oyuna burada 8,9 bsc yi kötülediğimden değil de merak ediyorum orası ile burası farklı bir oyun mu inceliyor yada neye göre belirliyorsunuz bu puanları

ign , ign facebook sayfasında coda verdiği yüksek puanlar olsun... sürekli destiny rehberlerine öncelikleri olsun baya dalga geçiliyor şu sıralar.. yani para yediği çok belli duruyor gibi...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.