Şimdi Ara

Middle Earth: Shadow of Mordor - Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orta Dünya'da yeni bir kahraman ortaya çıkıyor. Talion, Sauron'un ordusuna karşı ailesinin intikamını almak için yeniden hayata dönüyor. Monolith Productions tarafından geliştirilen oyun Orta Dünya hayranlarının kalbini çalma amacında..

• puan çok iyi oyunda öyle (yüzüklerin efendisi dedinmi akan sular durur) :))

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandir bu kadar guzel bir oyun oynamamistim. Herkese tavsiye ediyorum.
  • en azından bir 9 vereydinizi iyidi

• İyimiş :)

• oyun sizi sinir hastasi yapabilir öldüğünüzde sizi öldüren orcun rütbe atlamasi cok sinir bozucu zugor u öldürene kadar 6 7 kez ölmüşümdür en son warchiefin yanindayken carage leri salarak öldürdüm size tavsiyem okçuları daha ezikken öldürümeniz sona birakinca sıkntı oluyor
  • sistemim i5 4440 8 gb rm gtx 650 ti boos la rahat oynaya bilirmiyim lütfen cvp verin steam de alıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saglam oyun, saglam inceleme..

• Oyunun neresi zor yahu :D

İlk başta oyunun dövüş mantığını anlamadığınızdan 1-2 kere ölürsünüz ama mantığı kaptığınız zaman 50-100 tane ork gelse dahi ölmüyorsunuz, ben oynadığımda 90x kombo rahatlıkla yapabiliyorum yani oyunda beklemeden vurma var ama savunma işi çok kolay olmuş arkanızdaki karakter size vuracağı zaman savunma yapıyorsunuz siz savunma yaparken diğer vurduğundan hızlıca diğerine savunma yapıyorsunuz, fakat biz savunma yaptığımızda diğer vuran düşman bize vurduğunda hasar alsaydık oyun gerçekten zor derdim ama bu şekilde kolay olmuş.

Nedense şu LOTR haritasının tamamını bir oyunda göremedik sadece mordor var bunda da, LOTR dünyasını tamamen bir oyuna aktarsalar devasa bir haritada oynasak süper olurdu, LOTR online gibi bir harita düzeni olsa süper olurdu.
    Oyunda gelen hd paket sayesinde ultra texture yapabiliyoruz fakat sistemi gerçekten boşa çok yoruyor, ben high ayarlara aldığım zaman hiç bir grafik değişimi olmuyor resmen ama FPS artışı çok oluyor.

Oyun güzel, oynanabilirlik olarak çok iyi ama bir şeyler eksik sanki.

• çok güzel bir oyun ve inceleme nemesis sistemide umarım yaygınlaşır çok hoş bir sistem olmuş puanını sonuna kadar hakediyor

birde oyunu high-ultra arası için ne tür bir ekran kartı istiyor cevap verebilirseniz sevinirim

• Yeni bitirdim oyunu ben oyuna 8,5 veriyorum.

• ya oyun PS3 te nasıl hiç önceki nesilde nasıl olduğundan bahsetmemişsiniz. İllaki eski nesilde de benim gibi alacak oyuncular vardır :(

• Oyun ps4'de de 60 fps değil, maalesef ps4 kullanıcıları kandırıldı. 40 civarında ve duşmeler oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkan bey bu sefer incelemeniz tam kıvamında olmuş, teşekkürler.

• oyun gerçekten çok güzel olmuş uzun zamandır güzel oyun oynayamıyorduk..Oyunun tek eksik yanı bana göre açık dünyanın biraz küçük olması.Onun dışında oyunun sunumu gerçekten harika, görevlerin sunumu vs. Oyunun sesleri gerçekten insanı büyülüyor o havaya sokuyor insanı.

• Oyun beni ciddi manada şaşırttı müthiş olmuş!Önceden batman arkham City oynamış kişiler çok zorlanmayacaklardır ama bazen ciddi anlamda zorluyor :)

• Arkadaşlar bu oyunla ilgili herhangi bir türkçe yama çalışması mevcut mu?Eğer varsa öyle bir şey yama çıkana kadar beklicem.

• krnl K kullanıcısına yanıt
    6-7 aydan önce çıkmaz ama yapılacaktır kesin.
  • inceleme için teşekkürler Alkan abi

• Alkan bey ne diyorsa harfi harfine katiliyorum , oyunu yalamis yuttmus düsündüklerimi
    icimi okudu resmen.

WB games ve eski assasin creed calisiani orada oldugu icin bu benserlikler zaten batman oyunu da wb games'in. ilk video da tirmanmasi vede simdide ucar gibi cikmasi sanirim gelen tepkiler üzerine ac benziyor diye.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.