Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF THE MORDOR (ANA KONU) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
16
Favori
45.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevabin icin tesekkurler. Bir sorum daha olacak. Warchief armysindeki olan captain brand leyetek ele gecirdim. Warchief saldirmak istedigimde kontrolumde olan captaini nadil warchief uzetine saldiryicam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Warchiefleri brand etme, yani kontrolümüze geçirme görevlerinde, 3 warchiefi kontrol altına aldım sadece 2 tanesi kaldı..Aslında benim çözemediğim veya yanlış oynamamdan kaynaklanan bir sorun var..Kaptanlardan birini kontrolüme geçirip, Muzu isimli warchiefe saldırdım..Muzu isimli warchief öldü, yerine başka bir tane geçti..Yeni warchiefi de tek başına kıstırdım ve birçok darbe sonrası gücü son kademeye indi..Buna rağmen, brand edilebileceğini gösteren üstündeki gösterge rengi, yeşil renge dönmedi..Bu warchief neden brand olmadı?Diğerlerinde birkaç darbeden sonra, üstlerindeki gösterge yeşile dönüşüyordu ve o sırada kontrolüme geçirebiliyordum..Brand olmadığı için bu warchiefi öldürmek zorunda kaldım veya farklı bir hareket yapmak gerekiyordu da ,ben beceremedim..Kısacası, warchieflerin bazıları, brand olmuyor veya farklı yollarla brand edilebiliyor..Yardımlarınızı bekliyorum..

Warchiefe bağlı adamları brand et. Daha sonra warchief ölünce onlardan biri yeni warchief olmuş olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Burn 5 burn supporters diyor. Alevli ok atma kombinasyonu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Warchiefleri brand etme, yani kontrolümüze geçirme görevlerinde, 3 warchiefi kontrol altına aldım sadece 2 tanesi kaldı..Aslında benim çözemediğim veya yanlış oynamamdan kaynaklanan bir sorun var..Kaptanlardan birini kontrolüme geçirip, Muzu isimli warchiefe saldırdım..Muzu isimli warchief öldü, yerine başka bir tane geçti..Yeni warchiefi de tek başına kıstırdım ve birçok darbe sonrası gücü son kademeye indi..Buna rağmen, brand edilebileceğini gösteren üstündeki gösterge rengi, yeşil renge dönmedi..Bu warchief neden brand olmadı?Diğerlerinde birkaç darbeden sonra, üstlerindeki gösterge yeşile dönüşüyordu ve o sırada kontrolüme geçirebiliyordum..Brand olmadığı için bu warchiefi öldürmek zorunda kaldım veya farklı bir hareket yapmak gerekiyordu da ,ben beceremedim..Kısacası, warchieflerin bazıları, brand olmuyor veya farklı yollarla brand edilebiliyor..Yardımlarınızı bekliyorum..

Warchief lere bağalı adamlar var onları ele geçir sonra var chief ile karşılaşınca onlarda yanlarında oluyor işte ele geçirdiklerini warchieflere saldırt sonra sen in hengamede warchief e dal yeşil olursa ele geçirirsin olmaz ise öldür gitsin ona bağalı kişileri ele geçirdiğin için onun adamlarından biri başa geçiyor sende daha önce onu ele geçirdiğin için sana bağalı oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bhdr84 B kullanıcısına yanıt
    Hit streak dolduğunda L2ye basarken R1 ile fire arrow atarsın

• 2. Mapdeyim ve 5 warchief ide ele gecirdim. 19/20 main mission gozukuyo. Oyunu bitirmek icin son gorevim kaldi dogrumudur oyun bitiyor yani? Baska yapilicak birsey var mi?

• Yeni gelecek dlc'lerde hikaye devam edecek diyorlardı... Harbiden bende merak etmeye başladım neler olacak acaba dlc lerde ?

Oyunu bitirmeyenler bakmasın !

aslında mordor'un inşaası yarım kaldı... Barad dur'un inşaasını görsek keşke... Hatta hüküm dağına girsek.. 9 lar saldırsa bize

• bensatanistdegilim kullanıcısına yanıt
    Hikaye tabanlı olmazsa benim ilgimi çekmez

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

2. Mapdeyim ve 5 warchief ide ele gecirdim. 19/20 main mission gozukuyo. Oyunu bitirmek icin son gorevim kaldi dogrumudur oyun bitiyor yani? Baska yapilicak birsey var mi?

Ele gecirdigim warchiefler emirlerinizi bekliyor diyor. Son gorev icin mi? Birde devami olCak mi ana gorevler bittikten sonra kafamiza gore takiliyormuyuz amacsizca?

• quote:

quote:

2. Mapdeyim ve 5 warchief ide ele gecirdim. 19/20 main mission gozukuyo. Oyunu bitirmek icin son gorevim kaldi dogrumudur oyun bitiyor yani? Baska yapilicak birsey var mi?

Ele gecirdigim warchiefler emirlerinizi bekliyor diyor. Son gorev icin mi? Birde devami olCak mi ana gorevler bittikten sonra kafamiza gore takiliyormuyuz amacsizca?

Son görev için o warchief'ler sana lazım. Oyun bittikten sonra benim gibi çayır çimen gezip farklı görevleri yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

quote:

quote:

Son görev için o warchief'ler sana lazım. Oyun bittikten sonra benim gibi çayır çimen gezip farklı görevleri yapabilirsin.

Evet dedigin gibi oyunu bitirdim:)
    Sonunu cok kolay yapmislar daha zor beklerdim acikcasi :)
    Birde oyunun 2. si gelir buyuk ihtimal:)
    Oyunu cok begendim. Herkese tavsiye ederim.

• Gelsin de bi oynayalım,Evil Within gibi bir oyundan sonra tam gaz devam

• arkadaşlar ben oyunu psoyunundan aldım dark ranger kodu sorunsuz çalıştı fakat legion dlc kodu çalışmıyor ticket attım bakalım ne olacak sonuç
    varmı aranızda bu sorunu yaşayan ?
  • Oyunna zorluk seviyesi koymamalrı çok kötü olmuş, ben öyle çok iyi bir oyuncu değilim, o yüzden oyunu oynarken gerçekten de bunalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

arkadaşlar ben oyunu psoyunundan aldım dark ranger kodu sorunsuz çalıştı fakat legion dlc kodu çalışmıyor ticket attım bakalım ne olacak sonuç

legion edition bende de çalışmadı, ne işe yaradığını da tam bilmiyorum ya..
    psn tr benim belki onunla da alakalı olabilir
  • Oyunu bitirdim. Army kismi yine 0 landi. Ayni 2. Map e gectigimiz gibi sil bastan. Boyle ne kadar devam edilir bilemiyorum.

• Ücretsiz DLC geldi ama TR hesapda oyunun içinde hala store/skins bölümü kilitli.

MIDDLE EARTH: SHADOW OF THE MORDOR (ANA KONU)

Today, we’re proud to announce the brand new FREE Power of Shadow DLC pack, including the playable Black Hand of Sauron skin, and three new Runes:

One with Nature – Immunity to Poison attacks from Uruk Captains or Ghuls.
    Ascendant – Double Focus Time for slow motion Ranged combat.
    Elven Grace – Increased defense which halves the damage of enemy strikes.

• Bu arada foto moduyla şu ana kadar aldığım en iyi fotoğraf.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

arkadaşlar ben oyunu psoyunundan aldım dark ranger kodu sorunsuz çalıştı fakat legion dlc kodu çalışmıyor ticket attım bakalım ne olacak sonuç

Ingiltere hesabiniz varsa oraya girin kodu. Turk hesabinizdan sorunsuzca oynarsiniz.

Ben oyle cozdum sorunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Bu arada foto moduyla şu ana kadar aldığım en iyi fotoğraf.

Süper çekmişsiniz hocam.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.