Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF THE MORDOR (ANA KONU) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
16
Favori
45.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hikayesi falan nasıl takas yapsam mı diye düşünüyorum uzun süredir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Oyunun senaryosunu bitirdikten sonra trophy kasbiliyormuyuz toplanabilirler vs biri yazarsa sevinirim.

Kasabiliyorsun kardeşim senaryo bitse dahi oyun aynen devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kehanist -- 25 Ekim 2014; 16:03:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu yeni aldım 8 tane ana görev yaptım ama hepsi birbirinden kolaydı nerdeyse hiç birinde doğru düzgün savaşmadan bitirdim bu böylemi gidiyor arkadaşlar
  • beyler 4 tane warchief oldur diyor oyun bu warchiefler hangileri oluyor bir suru captain kestim 1/4 hala
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Tepede onlar saurons army bölümünde.
    Burada oyun aşırı kolay warchiefler zor felan diyen vardı forumda.Warchiefler captainlardan daha kolay diyebilirim.

• Arkadaşlar ben oynarken neden zorlanıyorum herkes çok kolay diyor acaba hard falan mi sectim

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Arkadaşlar ben oynarken neden zorlanıyorum herkes çok kolay diyor acaba hard falan mi sectim

Oyunda zorluk seviyesi yok bende başta zorlanmıştım.genel olarak herkes başta zorlandı zaten bikaç skill açtın mı ve oyunu tam kavradın mı kolay gelecek buseferde..

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    onu buldum sagol da oyun bence hic kolay degil sac bas yolduran tipler cikiyor bazen
  • Warchiefler zaten sizinle şavaşmak istiyor kalabalık mekandan biraz uzaklaşın o sizin yanınıza geliyor birebir kalıyorsunuz.
    Rahat Canının yarısı gidiyor urukların yarısı gidiyor onu öldürene kadar
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    ben ok ile hallediyorum yukardan tertemiz senin yontem de iyimis kasitli olmadan bir iki kere denk geldi basima
  • Oyun bitti ama tadı damağımda kaldı resmen Oyun boyunca hep aynı şeyleri yapıyoruz ama oynanış çok zevkli olduğu için hiç sıkmıyor. İlk videoları çıktığında Assasins Creed çakması demiştik ama AC'lerin hepsinden daha güzel bir oyun yapmış adamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Oyunun senaryosunu bitirdikten sonra trophy kasbiliyormuyuz toplanabilirler vs biri yazarsa sevinirim.

Kasabiliyorsun kardeşim senaryo bitse dahi oyun aynen devam ediyor.

Peki final yaptım bşr bölüm çıktı mordor ile ilgili yapmadan önce uyarı veriyor onu tapmadım onuda yapayımmı?

• Yap hocam trophy lerden hangisi eksik ise ona göre oyna misal 25 rune tropy için baya emek vermelisin şimdiden 1 tane warchief sec kendine

• quote:

Yap hocam trophy lerden hangisi eksik ise ona göre oyna misal 25 rune tropy için baya emek vermelisin şimdiden 1 tane warchief sec kendine

Hocam bende onu soracaktım tam olarak ne yapmalıyız tam anlayamadımda o trophy i?

• quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

quote:

Beyler bu 25 runes kupası için lütfen açıklarmısınız ne yapmam gerekli?videoları izledim ama dil olmayınca sorun oluyor

Bu kupayı açmak beni de çok zorladı, açıkçası biraz şans gerekiyor. 25 rune elde etmenin mantığını kısaca açıklayım.
    Her rune öldürdüğünüz düşmanın, warchief veya captain farketmez, level'ine göre düşüyor. 19 lvl bir düşman öldürürsek 19 lvl rune alırız. Bu düşecek olan rune'un varsayılan lvl dir. Bunun üzerine aşağıdaki kriterlere göre rune'ın level değeri artar.

Warchief öldürürsen +2 eklenir.
    Fear / Hate Exploit +1 ( düşmanı korkutur veya kızdırırsan, kimi ateşten korkar kimi arıdan vs.)
    revenge +1 (daha önce seni öldürmüş düşman)
    Knowing Weekness +1 (düşmanın zayıf özelliklerine saldırırsan, mesela ateşe karşı zayıflığı varsa varil patlatacaksınız yanında)
    Death Threat +1 (düşmanı ölümle tehdit etmek)

Death Treat kullanırsan öldürdüğün düşmanın epic (sarı rune) düşürme şansını arttırıyorsun, epic rune'ların level'i olmuyor buyüzden death threat kullanmak mavi lvl 25 rune düşürme şansını ciddi oranda azaltıyor.

Mavi level 25 rune için; önce lvl 20 bir warchief olacak, bu eleman seni daha önceden öldürmüş olacak, bu elamanın en az bir korkusu veya nefret ettiği bir şey olacak ve öldürülmeden önce korkutulacak veya kızdırılacak. Gene en az bir zayıf yönü olmalı ve öldürülmeden önce bu zayıf yönünden hasar verilmeli.

İş bu kadarla bitse gene iyi bu şekilde death threat kullanılmasa bile bir warchief öldürüldüğünde genellikle epic rune düşürüyorlar. Bu şekilde 5 warchief öldürseniz 1 veya 2 tanesi anca mavi level 25 rune düşürür. Bu da artık sabrınıza kalmış birşey.

@Fast_Tortuga

Hocam sağolsun bende arkadaş sayesinde aldım.
    Çok güzel açıklamış onu alıntıladım ona saygıdan

• bu oyuna herkes assassins creed falan demişte bence daha çok borderland a benziyor xp mantıgı . Bu tarz oyunları sevmem normalde ama felaket bagladı kendine , boss ların tipleri çok iyi .Battle a başlamadan önce kurulan cümlelerde çok güzel bazen kahkaha attıgım oluyor :)
  • arkadaşlar bi yardımcı olun oyunu daha tam çözemedim hikayenin başlarında 'kill 4 warchief' görevini bir türlü tamamlayamıyorum brand özelliğinden bahsediliyor ama bende brand yapıp saldır komutu daha yok galiba nasıl brand yapıp emir veriyoruz captanları öldüremiyorum 100 kişi oluyorlar bana kaçmak kalıyor biraz durunca öldürüyorlar napcam kitlendi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunsev

arkadaşlar bi yardımcı olun oyunu daha tam çözemedim hikayenin başlarında 'kill 4 warchief' görevini bir türlü tamamlayamıyorum brand özelliğinden bahsediliyor ama bende brand yapıp saldır komutu daha yok galiba nasıl brand yapıp emir veriyoruz captanları öldüremiyorum 100 kişi oluyorlar bana kaçmak kalıyor biraz durunca öldürüyorlar napcam kitlendi oyun

Hocam brand 2.haritaya geçince veriliyor ilerki bölümlerde.Warchiefleri öldürmek için zayıf yönlerine bak ona yönel daha çabuk yol alırsın.
  • Yokmu hiç primary kiralayacak 2-3günlük canım cekti bitirdim biraz haritada gezip mob keseyim
  • Merhaba herkese 5 tane warchiefi damgalamam gerek 4unu yaptim yalniz bir tanesini yanliklikla oldurdum ne yapabilirim burda

MIDDLE EARTH: SHADOW OF THE MORDOR (ANA KONU)
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.