Bildirim
MIDDLE EARTH: SHADOW OF THE MORDOR (ANA KONU) (42. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nihat begenmemissin oyunu hayirdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dennis Jr
nihat begenmemissin oyunu hayirdir
Begenmedim degil. Ben oynayamiyorum boyle karanlik , kasvetli atmosferi olan oyunlari, icim sıkılıyor, boguluyorum. Arkham City den sonra bu oyunda 2. oldu. Baslayip 1-2 saat oynadiktan sonra yarim biraktigim.
2. bir sans veririm belki diyordum da cikardim cd yi konsoldan daha da takmam. P.tesi ya da sali yollarim Kereme.
Teşekkür ederim hocam, sorduktan sonra Yaptım ilerleyiş suan 100
sınır stress atardın ıkı urg kesıp odamı olmuyor bence ıkıncı sans ver oyuna yılmaz abı cok ovuyordu -
Sonunda aldım platini canım çıktı şu 25 rune görevi ile hunting Challengeda
quote:
Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim
quote:
Orijinalden alıntı: JazHoyt
A Mighty Doom trophysini yapabilen var mı?
bir tek bu kaldı çok uğraştırıyor
Aşağıdaki video yardımcı olacaktır. Benimde Platinum için en son bu kalmıştı bu video sayesinde hallettim.
Aynen yapıyorum videodakileri
bu düşen rune bende hep epic oluyor onda da lvl yok galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 1 Kasım 2014; 18:02:30 >
-
Oyuna dun gece basladi. bir kac sorum var. yardimci olursaniz sevinirim:
1- orclari kesmek ile E kullanarak emmek arasinda ne fark oluyor?
2- sol altta mavi beyaz bar doluyor tecrube kazandikca. hangisi hangi ise yariyor?
3- kabiliyetleri acmak icin hangisini doldurmak gerekiyor?
4- karakteri guclendirmek icin ozellikle yapmamizi tavsiye edeceginiz seyler var mi?
simdiden tesekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: Anadolu
2- sol altta mavi beyaz bar doluyor tecrube kazandikca. hangisi hangi ise yariyor?
4- karakteri guclendirmek icin ozellikle yapmamizi tavsiye edeceginiz seyler var mi?
simdiden tesekkurler.
Aynen ben de yeni basladim ve hala anlamadım amacımızi.
Birine saldiriyorum kacarken digerleri görüyor bazisini öldürüyorum tekrardan çıkıyor oyun nerde nasıl bitecek hiç bir fikrim yok.
Destiny nin konusunda ilk mesaj herseyi açıklıyor ama burdaoyle ddeğil malesef.
Oyunu almaya karar verdim arkadaşlar.Vakitsizlikten hiç bir şey okuyamıyorum ama genel olarak eleştiriler hep olumlu yönde. Platinum almakta orta şeker ise kasmaya başlarım... İkinci el bölümüne göz atayım şimdi -
Sonunda platin alabildim
En çok zaman alan tropy a mighty doom idi.
Lvl 20 olan bir warchiefe bir kere ölmeniz lazım.çünkü 1 rune intikamdan gelecek.
lvl 20 olurken bu warchiefe bir kereden fazla ölmeyin yada death treat yapmayın( o zaman epic rune düşüyor emekler boşa gidiyor) zayıf noktalarını ve nefret ettiği bir şeyi bilip savaş sırasında yaparsanız 25 lik rune düşüyor.
Zor değil gibi gözüküyor ama baya vakit alıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: oglumhikmet
quote:
Orijinalden alıntı: Anadolu
simdiden tesekkurler.
Aynen ben de yeni basladim ve hala anlamadım amacımızi.
Birine saldiriyorum kacarken digerleri görüyor bazisini öldürüyorum tekrardan çıkıyor oyun nerde nasıl bitecek hiç bir fikrim yok.
Destiny nin konusunda ilk mesaj herseyi açıklıyor ama burdaoyle ddeğil malesef.
OYUNda AMAC SADECE ALANDAKI KAPTANLARI OLDURMEK MI BU MU YANI.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün oynamaya başladım ama çok mu zor ben mi beceriksizim anlamadım ya, devamlı ölüp duruyorum, bir anda 10 tanesi toplanıyor başıma, nasıl olacak bilmiyorum ya, canım sıkıldı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: samsunggalaxys
Bugün oynamaya başladım ama çok mu zor ben mi beceriksizim anlamadım ya, devamlı ölüp duruyorum, bir anda 10 tanesi toplanıyor başıma, nasıl olacak bilmiyorum ya, canım sıkıldı
Aynen abi bastan basladim dikkatli gitmelisin bu konuda kimse bise yazmadi hayırsız bunlar
Hadi geçmiş olsun en zor trophy mighty doom dediğin gibi kaç kez aksilik çıktı ama inat ettim aldım :)
Oyuna yeni başlayan arkadaşlar yapmanız gereken düşmanların zayıflıklarını öğrenmek ve ona göre saldırıda bulunmak mesela stealth vulnerable ise git arkadan hançerle ölsün hemen
Bir ikincisi mutlaka patlayacıların yanına doğru çekin ve ok ile patlatın kaptanlar hariç diğer hepsi neredeyse ölüyor arı kovanı ve ve caragour'ları serbest bırakmayı da unutmayın -
Arkadaslar 4 tane warchief öldürme gorevi var bunlari tenhada falan yakalama sansi yokmu..o bolgeye bi gidiyorum hemen 3 4 tane kucuk boss oluyo..diger dusmanlsrda doluyo oluyo sana 20 kisi hep ölüyorum napicam ?
quote:
Orijinalden alıntı: JazHoyt
Sonunda platin alabildim
En çok zaman alan tropy a mighty doom idi.
Lvl 20 olan bir warchiefe bir kere ölmeniz lazım.çünkü 1 rune intikamdan gelecek.
lvl 20 olurken bu warchiefe bir kereden fazla ölmeyin yada death treat yapmayın( o zaman epic rune düşüyor emekler boşa gidiyor) zayıf noktalarını ve nefret ettiği bir şeyi bilip savaş sırasında yaparsanız 25 lik rune düşüyor.
Zor değil gibi gözüküyor ama baya vakit alıyor.
death treat hangisi oluyor kılıçımız mavi olunca üçgen ve kareye bastığımızda yaptığı özel hareketmi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Arkadaslar ana konuyu hikaye modunu bitirsem sonrasinda yan gorev, challenge vs. tamamlanabiliyormu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X