Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF THE MORDOR (ANA KONU) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
16
Favori
45.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bloo.

Merhaba herkese 5 tane warchiefi damgalamam gerek 4unu yaptim yalniz bir tanesini yanliklikla oldurdum ne yapabilirim burda

Kulede zamanı ilerleyen diye bir şey var, onu yap yerine başkası atanır merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Merhaba herkese 5 tane warchiefi damgalamam gerek 4unu yaptim yalniz bir tanesini yanliklikla oldurdum ne yapabilirim burda

Kendini birine øldurt. Yeri dolacaktir

• Bloo. kullanıcısına yanıt
    Adam hızını alamayıp kesmiş ya Git öl birine yerine geçerler
  • tesekkurler hepinize halletim oyunda bitmis oldu superdi
  • Oyun cok guzeldi her anindan zevk aldim oynamayan arkadaslar mutlaka oynasin derim :) sonu da cok guzel olmus online olsaydi mukemmel olurdu:)

• Arkadaşlar oyun çok karışık geldi ya 2 3 saat oynadım alışırım dimi Bi dalıyorum bir yere öldürüp devam edeyim diyorum 10 adam varken , 15 20 olmuş bi bakıyorum.
  • elegantt E kullanıcısına yanıt
    Alisirsin hocam ilk baslarda aman sıkılma oyundan biraz zor gelebilir mantigini cozmeye calis emin ol cok zevk alicaksin ilerledikce

• Posmort3m kullanıcısına yanıt
    çok kalabalıklaşan yerlerde teker teker öldürmem gerekiyor mu yoksa ardı arkası kesilmiyor mu onların?
    Birde böyle alan vurabildiğim bir saldırı var mı ilerde açılan
  • elegantt E kullanıcısına yanıt
    Cok kalabaliktan ilk baslarda kacin ilerde tam bir olum makinasi olucaksiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

Oyun cok guzeldi her anindan zevk aldim oynamayan arkadaslar mutlaka oynasin derim :) sonu da cok guzel olmus online olsaydi mukemmel olurdu:)

oyunda online olsaydi single kismindan bu kadar cok keyif alamazdik bence multi olmayinca hikaye moduna daha cok abaniyor firmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 27 Ekim 2014; 21:17:30 >
  • 22 saatte bitirdim bende arkadaşlar.
    Toplanabilirlerin %77'sini buldum,artık geriye kalan trophyleri toplayıp platinlemek kaldı
  • oyunun ortalarında olan 9-10. görevde mesela. save dosyasını paylaşabilir mi?paylaşan çok mutlu eder..
  • Arkadaşlar merhaba oyunun yan görevlerin de bütünn Kılıç gorevlerini yaptım bir tane kaldı kilit resmi var üzerinde, haritada üzerine geldigimde power of the one yazıyor altında unlock combat drain ve dispatch yazıyor bulamadım nerden nasıl açabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

• Ya biriyle ugrasiyorum digerleri de geliyor adamlar iyice gelisti gitti bastan mi baslasam ne yapmaliyim yardim.

• hunting challenge lerde graug öldürmemi istiyor.

Nerede geziyor bu yaratık ??

Tropyler uzunmuş

düzeltme: udun foothills de var.2. haritanın tam ortası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 29 Ekim 2014; 17:26:33 >
  • Oyunu dun deneme firsatim oldu.yaklasik 6 saat kadar oynadim,oyun guzel ancak biraz zaman gecince cok monoton bir hal aliyor,surekli ayni seyleri yapiyormus gibi hissediyorsun.verdigi bu his oyundan skilmama neden oldu.seslendirmeler ve atmosfer guzel ancak oyun haritasi çok sönük kalmis,daha kapsamli bir harita beklerdim.Oynanisi cok rahat ve guzel. 10/7 veririm bu oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİUX -- 29 Ekim 2014; 18:37:47 >
  • Merhaba,

Bu oyunu yeni aldım ama save olayını çözemedim ne zaman çıkış yapsam baştan başlıyor belli bir save point noktaları varmı

• celik360 kullanıcısına yanıt
    gorev bitirdiginde kendisi oto-save yapiyor. oyunu kapatip actiginda kuleden basliyorsun. Yaptigin gorevi kaydediyor oyun, bir kayip yok yani
  • A Mighty Doom trophysini yapabilen var mı?

bir tek bu kaldı çok uğraştırıyor
  • Hocam skillerden combat drain ve dispatch özelliklerini alacaksın dispatch Son satırda yani oyunda ilerlemiş olman gerek

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.