Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF THE MORDOR (ANA KONU) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
16
Favori
45.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda olmemeye calisin cidden sistem cok acimasiz. Bi kaptani ole ole 20.seviyeye getirdim, normal kapismada oldurmek imkansiz hale geldi. En sonunda stealth finisherla oldurebildim. Cidden son zamanlarda oynadigim en ozgun oyun diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLC çıkması yakın sanırım, geçenlerde bir 3GB'lık update geldi. İlk çıktığında baya bir oynadım ama season pass'a değer mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

ulan şu oyun yerine gittim black friday de the evil within denilen çöp oyunu aldım ya aklıma tüküreyim

Kardeşlik kısmında bolca hesap var evil within ile takas yapmak isteyen :) dijital aldıysanız hala oynama şansınız var, bu arada yaklaşık 26 saat oynadım ancak %35 i bitti :) oyun harika ama platinium almak zor gibi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtl_lgn -- 16 Aralık 2014; 18:12:26 >
  • mtl_lgn kullanıcısına yanıt
    Platin biraz zor ama yapılıyor ben toplam 30 saat gibi bir sürede kasmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: v4paTRon

Platin biraz zor ama yapılıyor ben toplam 30 saat gibi bir sürede kasmıştım

Ben oyunun ortamını çok sevdiğim için bazen görevleri bırakıp sadece orc , uruk kesiyorum :) oyunda tek warchief olarak ratbag kaldı, kalan en güçlü captain 10. Seviyede Ama artık sadece görev odaklı oynamaya başlayacağım bir de paralel harita var onuda oynamaya başlasam sanırım en az bir 20 saatimi daha alacak gibi platin olayı :)
    Bitirince çok özleyecek gibiyim orta dünyayı :))

• Arkadaslar bu stronghold un bir sonu yok mu saatlerce orc kesiyorum gelmeye devam ediyorlar. Durdurmanin bir yolu yok mu ? Orc kesmekten captain i olduremiyorum

• jamez kullanıcısına yanıt
    Sonu yok gercekten. Alarmi susturman lazim o da bolgeden uzaklasip izini kaybettirince susuyor. Kaptanin zayifliklarindan faydalan. Etrafta caragor, sinekler ya da ates illaki vardir onlari kullan. Bazi kaptanlar tek bir stealth finisherla ölebiliyor, yuksek bi noktadan tepesine atlayabilirsin mesela.

• Deneye deneye dusman 12 level oldu surekli ork gelmesi biktirdi gercekten. Stealth oldurmeyi deneyeyim bakalim bi de

• Arkadaşlar oyunda farklı weapons veya armor falan droplaya biliyor muyuz acaba item çeşitliliği nedir ?
  • sarikara1 S kullanıcısına yanıt
    maalesef ne armor ne de weapons değiştiremiyorsunuz, ama elde ettiğiniz ability point, mirian ya da rune ler ile mevcut silahlarınızı güçlendiriyor, sağlığınızı arttırabiliyorsunuz..
  • Başlarda çok ölmüştüm sonrasında captainleri öldürmek zorlamaya başlamıştı o yüzden oyuna tekrar başladım ve bitirdim. Oyunda rahat ilerlemek istiyorsanız başlarda fazla ölmeyin. Oyun güzel ama yan görevler neredeyse bir birinin aynısı, ama yinede kesinlikle oynanması gereken bir oyun.

• Vir kaptan vardi yaninda baya bi ork ben bos araziye kactim kaptan da haliyle arkamdan geldi o arazide oldurdum boyle kolay oluyor 1 2 orc geldi cevreden sadece okadar

• Oyunun hem oyun ici satin almasi hemde dlclerin ucretli olmasi biraz soguttu. Ubisoft muydu firma

• Makineyi açamadım kaç gündür hanım temizlerken düğmeye basmış açılmış bir sürü güncelleme gelmiş baktım mordorada gelmiş nedir bu güncelleme? Dlcler bedava mı olmuş?

• Ana görevleri bitirince platinium kasmak için devam etme imkanı var mi?

• Kafaya takmışsın alacan o platinum'u :)
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Devam edebilirsin

• Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, oyunu 18 saat kadar oynadım ve hala %50 :) . Ancak oyunda bir kasma olmaya başladı sebebi ne olabilir yaşayan, çözebilen varsa yardımcı olabilirse çok güzel olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

@ BlacK_TowerR, sıkıntı yaratacak 1-2 kupa var onun haricinde zaten zevkli bir şekilde ilerlerken çoğu aradan çıkıyor. oyun baya iyi de, cidden bir süre sonra çok tekrara düşüyor, özgün bir görev yok...

@bateus, kasma dediğin ara videolarda ve haritalarda bazı yerlerde ise, bana da bir kere oldu, çok da can sıktı, aleti kapattım açtım sorun ortadan kalktı
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.