Haksız sayılmazsın bro 👋👋 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR|PS4 ANA KONU (26. sayfa)
-
-
bu nemesis sistemini tam çözemedim. başlarındayım diye mi acaba...
bazı orc’ların üzerinde 3 adet kutucuk oluyor army kısmında. bazılarında 2, bazılarında 1. neyi ifade ediyor bu bana ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar oyunda köşeler tam gözükmüyor çözünürlük ayarı vs var mı aradım bulamadım ama tv çözünürlüğü mü az anlamadım.
Koşma tuşunu l3 yapabiliyor muyuz?
-
Indirmeyecektim ama acayip canim cekti. Özlemisim valla,bi indireyim bakim.
-
Kimsede ekran sorunu yok mu arkadaşlar oyunu yükledim köşeler gözükmüyor ayarda yok nasıl çözebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunu zamanında denemiştim ama adapte olamadığım için satmıştım. Şimdi tekrar başladım.
Beni soğutan sanırım sürekli meydan okumalar oldu. Yani durduk yere birinim meydan okumasıyla uğraşırken daha savaş halinde başka biri daha gelip meydan okuyor. Oyun daha çok başındayken güçsüz karakterle sıkıntılı oluyor.
Bu meydan okumaların çok fazla olması normal mi cidden bilemedim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de oynuyorum dediğin bi sorun yok. Sorun senin televizyonda olabilir. Konuda ilk defa karşılaştım böyle bir sorunla 🤔
azıcık dayan. sonra devamlı keşke kaptan çıksa diyeceksin :) çünkü skiller açıldıkça ve setlerini dizdikçe oyun fena keyifleniyor.
nemesis ile uğraşmak başlı başına oyun. online savaşlar, dövüş arenaları falan. devam et derim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 11 Kasım 2020; 20:22:26 >
Kaçarak oynayacağız o zaman bir süre :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bir kaptanı eşek sudan gelene kadar dövüyorum en son x e bas kareye bas birşey çıkıyor basıyorum ama eleman bana kafa atıp kaçıyor burada ne yapmak gerekiyor bir yardımcı olsanız
ps4 ekran ayarlarindan duzeltmeyi dene..
nedir bu oyunun mevzusu tam olarak neyin pesindeyiz..bu tipsiz baş elemanlari mi kill teker teker ?
Kaçırıyorsun demekki. Tam zamanlama ile basarsan öldürüyorsun.. -
Selamlar. Oyunu geçen ay Plus verince kütüphaneye eklemiştim. Oynamadığım pek çok oyunum olmasına rağmen buna heves ettim ama orta dünya hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Oyuna biraz yabancı kaldım. Kısaca özetleyip şunu yap, bunu yap gibi anlatan olursa çok sevinirim. İzlediğim videolarda yine anlamadığım dilden anlatılmış. Ha illa orta dünya bileceksin de oynayacaksın derseniz yapacak bir şey yok gibi. Şimdiden teşekkürler.
Yüzüklerin Efendisi filmini izle hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: NiTRocy
Kaçırıyorsun demekki. Tam zamanlama ile basarsan öldürüyorsun..kaçırmıyorum 1 kezmi basıyorsunuz pek çok kez mi orada yöntem değişmiş bu versiyonda sanırım.
-
Bazılarında birden fazla tuş, bazılarında tek tuş çıkıyor. Daralan bir halka var. Sabit olan mavimsi dairenin içine girdiği anda basman gerekir. -
quote:
Orijinalden alıntı: VenomstrYüzüklerin Efendisi filmini izle hocam.
Keşke God Of War, Witcher kalitesinde bir Yüzüklerin Efendisi oyunu yapılsa...
-
quote:
Orijinalden alıntı: NiTRocy
Bazılarında birden fazla tuş, bazılarında tek tuş çıkıyor. Daralan bir halka var. Sabit olan mavimsi dairenin içine girdiği anda basman gerekir.tamamdır ben görür görmez basıyordum muhtemelen erken oluyordu çok teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X