Şimdi Ara

Middle-earth™: Shadow of War™ Türkçe Yama [İSTEK] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sizin konunuzdan çok daha önceydi bu öneri. Ayrıca sizi de takip ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyun için Türkçe yama yapmak istiyoruz ama düzgün çalışan bir tool yok
    Detaylı açıklama olarak, Shadow of Mordor için olan tool'un Shadow of War'a uyarlanması lazım. Bu haliyle direk yaptığımız zaman dil dosyasının boyutunu artırdığı için hata veriyor. Bu gibi teknik konudan anlayan varsa toolu ve dil dosyasını paylaşabilirim, teaw view'ü zerinden oyuna erişim de ayarlayabilirim.

aeğer bir tanıdığınız veya siz bu gibi teknik konulardan anlıyorsa ve dediğim tool'u shadow of war için uyarlayacak birisi varsa bana ulaşırsa çok sevinirim. Bu tool sorunu aşılınca hemen çevirisine başlamak isyiroum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJKBLADE

Sizin konunuzdan çok daha önceydi bu öneri. Ayrıca sizi de takip ediyorum.
    kusura bakma tarihe bakmadan konuşmuşum benim hatam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPan13

Arkadaşlar bu oyun için Türkçe yama yapmak istiyoruz ama düzgün çalışan bir tool yok
    Detaylı açıklama olarak, Shadow of Mordor için olan tool'un Shadow of War'a uyarlanması lazım. Bu haliyle direk yaptığımız zaman dil dosyasının boyutunu artırdığı için hata veriyor. Bu gibi teknik konudan anlayan varsa toolu ve dil dosyasını paylaşabilirim, teaw view'ü zerinden oyuna erişim de ayarlayabilirim.

aeğer bir tanıdığınız veya siz bu gibi teknik konulardan anlıyorsa ve dediğim tool'u shadow of war için uyarlayacak birisi varsa bana ulaşırsa çok sevinirim. Bu tool sorunu aşılınca hemen çevirisine başlamak isyiroum
    anlayan bir kaç kişi var bu forumda mesajı görürler ise yarım edebilirler sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

anlayan bir kaç kişi var bu forumda mesajı görürler ise yarım edebilirler sana.

Alıntıları Göster
    Özel bir konu da açtım ama henüz sonuç için ulaşan olmadı. Hala beklemedeyim
  • Oyunu yüklemek için yamanın çıkmasını bekliyorum umarım kısa zamanda hallolur
  • bu oyuna translate yama gelir mi acaba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.