Şimdi Ara

Middle-earth™: Shadow of War™ Türkçe Yama [İSTEK]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeviri çalışması yapan arkadaşlar acaba bu oyunu çevirmeye başlayacak mısınız çalışma yapmayı düşünen bir grup var mı?

• Merhaba arkadaşlar. Ben soner namı değer Yerel oyun kulübü
    Artık whynot ekibindeyim. TWD yi bitirmek üzereyiz. Yüzde 90'lardayız.Bi hafata içinde inşallah testimiz de tamamlanmış olacak.
    Whynot ekibi olarak yeni proje arayışındayız. Bu projeye sıcak bakıyoruz. Ama gerçekten detaylı ve uzun zaman ve emek ayrılması gereken bir proje. Eğer gerekli maddi ve manevi destek sağlanırsa projeyi üstlenebiliriz.

Ayrıca yeni fikirlere de açığız. Aklınızda ve gönlünüzde çevirilmesini istediğiniz oyun varsa bu konu altına yazabilirsiniz.
  • Kimse çevirmez boşuna bekleme. Ağır bir ingilizcesi yok zaten oyunun
  • Bencede ingilizce olarak çok ağır değil ve çok uzun diyaloglar da nadir yerlerde geçiyor.
  • İnsalalh Ceviren Biri Cikar ya Hallowen indirini varken aldım insallah cıkar
  • oyundaki dil dosyası satır sayısı ne kadardır.Dil dosyaları açılabiliyormu ?
    Elinde oyun olan bakabilir mi ?
  • Kelime Sayısı: 668.915
    Satır Sayısı: 67.579

Çevirmek isteyen arkadaşların,Allah yardımcısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scofield

Kelime Sayısı: 668.915
    Satır Sayısı: 67.579

Çevirmek isteyen arkadaşların,Allah yardımcısı olsun
    Merhaba arkadaşlar. Ben soner namı değer Yerel oyun kulübü
    Artık whynot ekibindeyim. TWD yi bitirmek üzereyiz. Yüzde 90'lardayız.Bi hafata içinde inşallah testimiz de tamamlanmış olacak.
    Whynot ekibi olarak yeni proje arayışındayız. Bu projeye sıcak bakıyoruz. Ama gerçekten detaylı ve uzun zaman ve emek ayrılması gereken bir proje. Eğer gerekli maddi ve manevi destek sağlanırsa projeyi üstlenebiliriz.

Ayrıca yeni fikirlere de açığız. Aklınızda ve gönlünüzde çevirilmesini istediğiniz oyun varsa bu konu altına yazabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Siz çeviri işine girişin, bağış kotanızı belirleyin, sonrasında bağışlar gelecektir.
    Ayrıca The Surge, yarım kalan Get Even önerilerinde bulunabilirim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJKBLADE -- 30 Ekim 2018; 21:46:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJKBLADE

Siz çeviri işine girişin, bağış kotanızı belirleyin, sonrasında bağışlar gelecektir.
    teşekkürler.
    önerilerini dikkate alıcağız.
  • ilk oyun cevrildi guzeldi bu ondan daha guzel bence ama sizin gibi arkadaslar cevirmezse bu tarz oyunlari anlamsiz sekilde oynariz yazdiginiz gibi maddi ve manevi destegim tam insallah en kisa surede baslarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo0651

ilk oyun cevrildi guzeldi bu ondan daha guzel bence ama sizin gibi arkadaslar cevirmezse bu tarz oyunlari anlamsiz sekilde oynariz yazdiginiz gibi maddi ve manevi destegim tam insallah en kisa surede baslarsiniz
    sağolasın
    bakalım hocam sıradaki çevirimiz için bu oyunu düşünüyoruz.Bi değişiklik olmazsa projeye yakında başlarız.Dediğim gibi olursa bağış kotalı bir oyun olacak.evet bombardımanlar gelsin
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Final Fantasy XV önerebilirim
  • Cok ii olur bu oyun cevirilirse.imkanim olursa bagisda yaparim

• Eytttt Be Adamın Kralı Gelmis Saygılar İnsallah Ceviri Olur Ya Bagıslar Atılacak Millet Bedavaya Kimse Bu Devirde Oyunun Türkcesini Yapmaz Arkanızdayız Dahima Pamuk Eller Cebe Beyler Haydi Baskılın İnsallah Projeyi Üslenirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalsönmez -- 31 Ekim 2018; 20:50:1 >

• Ghost recon wildlands lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

Final Fantasy XV önerebilirim
    Gerek yok o oyuna

• bende Final Fantasy XV acıkcasıki ilerleyn günlerde yeni güncelleme ile ek hikayeler gelecek
  • Türkçe yaması yok sanırım ben de bekliyorum Türkçe yama çıkmasını.
  • Bu oyunun tooluna sahip birisi var mı? bana özelden, mailden vs. atabilirse harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJKBLADE

https://forum.donanimhaber.com/get-even-ps4-turkce-yama-cikti--136159766#136159766
    şurada belirtmiştim get even çevirisini tamamlayacağım. onunla uğraşmalarına gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.