Şimdi Ara

Midea 12000 BTU İnverter Klima aldım İzlenimlerim... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
139
Cevap
10
Favori
53.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam senin aldığın fiyata ve sebil hediyesine göre 2400 baya fazla gibi.
    hala kullandığım simens makinayı,kullanmaya devam edeyim en iyisi.sırf elektrik
    sarfiyatı için değiştirmeyi düşünüyordum.
  • ağustosta 12 lik optimum serisini 1600 tl ye aldım dış ünite sesi bazen biraz gürültülü bazen titreşimli motor devrine göre ses değişiklik gösteriyor 27 mt2 oda için soğutma çok rahattı ısıtmayı tam olarak deneyemedim ama soğukta da problem olacağını sanmıyorum çünkü bayağı sıcak üflüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mşah

ağustosta 12 lik optimum serisini 1600 tl ye aldım dış ünite sesi bazen biraz gürültülü bazen titreşimli motor devrine göre ses değişiklik gösteriyor 27 mt2 oda için soğutma çok rahattı ısıtmayı tam olarak deneyemedim ama soğukta da problem olacağını sanmıyorum çünkü bayağı sıcak üflüyor.

12.000 Btu için sınır 22 - 24 metrekare.
    Inverter olarak hiç kapamadan kullanırsanız sanırım sorun olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende airfel ile midea arasında kaldım.
    Midea nın optimum mu vertu mu hangi modelini almak gerekir.
  • Mat35 kullanıcısına yanıt
    yüksek devirden yada düşükten yükseğe çıkarken belli bir devir aralığında titreşimli ve sesli bir geçiş yapıyor. takozlar takıldı. ses videosunu çektim zibro ile aynı derecede çalışıyor ses farkı çok fazla. yalnız zibro orijinal Japon midea üretimi değil S2035 süper inverter serisi

http://youtu.be/2z9lztq86_U
  • http://www.n11.com/midea-duvar-tipi-oasis-ms11mu-09-P24442766

bu ürünü bir kaç ay önce aldım çalıştırmıyordum iç ünitede ses yok dış ünite çok aşırı derecede ses yapıyor yatak odasında kurulu yattıgım duvarın hemen arkasında
    tüm komparasör ve fan sesni yavaşlaması hızlanması herşey duyuluyor yatak odasını bırak yan tarafımda çocuk oadası var oaradan dahi duyuluyor dış motor sesi
    sormak istedigim bu modeller böylemi çalışıyor yoksa kusurmuu var acaba

ısıtma sogutması güzel problem yok

sizce ne yapmalıyım

• ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    bir görüş önerisi olan yokmu

mat35 önermişti klimayı ama oda ban yemiş galiba
  • bende optimum 12000 lık kullanıyorum ses konusunda pek sıkıntı duymuyorum ıstersenız servıse bır gösterın.
  • ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    Benim optimum aynı şekilde çalışıyor aşırı derecede dış ünite ses ve titreşim yapıyor ama belli bir devir aralığında yavaşlayıp hızlanırken oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim optimum aynı şekilde çalışıyor aşırı derecede dış ünite ses ve titreşim yapıyor ama belli bir devir aralığında yavaşlayıp hızlanırken oluyor

arkadaşım teşekkürler cevabın için

2014 oasis yeni seri klima böyle ses yapacagını tahmin edemezdim uyutmuyor adamı bilsem almazdım servisi aradım gelecekler tahminim
  • benim klimanın sesi bu ve bayağı inleyerek duvardan yankı yapıyor

http://www.youtube.com/watch?v=ktaGM_FbIG4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mşah -- 28 Kasım 2014; 0:02:45 >
  • Bu klimayi kullanan arkadaş var mi. Bir de mideada bu klima mi yoksa vertu serisi mi alınmalıdır. Artik klima alman lazim iyice bunaldim artik. Ne zor pişmiş araştırıp almak. En güzeli ne çıkarsa bahtina deyip bir tane aalaçam geceden :) :)

http://www.galeribeyaz.com/Midea-MSRI-DCI-18-OPTIMUM-Seri-Inverter-Klima%2CPR-361.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.35,3

• quote:

Orijinalden alıntı: kiboneburhan

Bu klimayi kullanan arkadaş var mi. Bir de mideada bu klima mi yoksa vertu serisi mi alınmalıdır. Artik klima alman lazim iyice bunaldim artik. Ne zor pişmiş araştırıp almak. En güzeli ne çıkarsa bahtina deyip bir tane aalaçam geceden :) :)

http://www.galeribeyaz.com/Midea-MSRI-DCI-18-OPTIMUM-Seri-Inverter-Klima%2CPR-361.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.35,3

Merhaba arkadaşım
    Konuyu açan benim ve bahsettiğiniz modelin 12000 olanını kullanıyorum. Konuda arkadaşların belirttiği dış ünite sesi bende de mevcut montajdandır muhtemelen dikkate almadım açıkcası. Hem yazın soğutma hem şu anda ısıtma olmak üzere ben klimadan memnunum daha iyileri mutlaka vardır daha pahalısı da vardır. Ama ben bu klimayı tesadüfen aldım memnunum yakın zamanda çocuğun odasına klima alıcam aynı markayı gözüm kapalı alırım.

• benim klima sesi iyice abarttı, daha önce servis çağırdım kabloların ince dedi gitti 2,5 luk olması gerekirken ben 1,5 luk kullanmışım ne alaka anlamadım

http://www.youtube.com/watch?v=UuKv_wIV2oo&feature=youtu.be
  • Dış ünitenin sesi konusunda Antalya merkez servisi aradım ve OPTİMUM serisinin bazılarında o tür sıkıntılar olduğunu söylediler ve dış üniteyi kendilerine o ildeki servis tarafından sökülüp gönderilmesini istediler, 3-4 günde halledip geriye göndereceklerini söylediler
  • quote:

Dış ünitenin sesi konusunda Antalya merkez servisi aradım ve OPTİMUM serisinin bazılarında o tür sıkıntılar olduğunu söylediler ve dış üniteyi kendilerine o ildeki servis tarafından sökülüp gönderilmesini istediler, 3-4 günde halledip geriye göndereceklerini söylediler

Şikayetinizin durumu nedir? Servis ilgilendi mi? Çok uğraştırdılar mı sizi ve cihazın şuanki halinden memnun musunuz?

• FenerLee_ kullanıcısına yanıt
    klimayı havalardan dolayı kullanıldığı için hala göndermedim ama yakın zamanda tekrar arıyacam. klimanın çalışma performansında herhangi bir sıkıntı yok ama ses olarak aynı, genelde düşük devirde çalıştığı için pek duyulmuyor ama yüksek devirde bayağı rahatsız ediyor. geri gönderim konusunda sıkıntı yaratmadılar o tarz problemle daha önce karşılaştıkları için ne zaman isterseniz gönderin demişlerdi
  • Geçenlerde arkadaşım bu klimadan taktırdı. 1.850 tl ye almış, dış ünitesi çok sessiz geldi bana, ama iç ünite biraz daha sessiz olsa iyi olurdu. İç ünitesinde şık bir gösterge paneli yapmışlar. Havalar soğuduğunda performansı nasıl göreceğiz. Bu fiyatlar bir klima için çok fazla bence ki, bu da uygun fiyatlılar sınıfından..

Not: Klimayı takan Hitachi servisini(İzmir) isteyen olursa tavsiye ederim, çok temiz ve düzgün bir montaj yaptılar. Klima satışları da varmış galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 26 Kasım 2015; 14:18:33 >
  • Gece uyumayı etkiler mi çalışma sesi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

Gece uyumayı etkiler mi çalışma sesi?

Evim kaloriferli fakat tam olarak yakılmadığı için kışın ısınamıyorum. Aynı şekilde yazında sıcak oluyor çatı katı olduğundan.
    Yaklaşık 3 seneyi geçti alalı. Evde biri 10 aylık diğeri 4 yaşında 2 çocuk olduğundan kışın ortalama 2 ay ısıtma, yazın 2 ay soğutma amaçlı kullandığımdan salonda kalıyorum ve bahsettiğiniz şekilde rahatsız edici bir iç ünite sesi yok klimada. Sadece fanı en yüksek moda alırsanız sesi bariz duyarsınız ki ben otomatikte kullanıyorum sıkıntı olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.