Arkadaşım mod tamamen kullanıcının hayal gücüne bağlıdır.Ama kasa hoş gibi rahat mod yapılır.Bana sorarsan kendin düşün yap ama illa fikir almak istiyorum diyorsan nelerden hoşlanıyorsun (örn mavi renk, araba resimleri vs.) ona göre şöyle bi sticker yada şu renk şuraya neon yap diye fikir verebiliriz
Bence mod dediğin bismillahla başlar girişceksin tornavida penseyle arkadaşın dediği gibi hayal gücüne bağlı aklında ne varsa onu yapıcaksın ama bilindik yan kapağı kesmekle başla sonrasında devamı gelir zaten
ben söyle insanin bakipta vay be diyecegi bi mod istiyorum neler yakisir bu kasaya kesip bicme isleri nasil olur ben bu iste yeniyim bu sitelede diger arkadaslarin yaptiklarini gördüm o yüzden sizin bu kasaya olabilicekler hakkinda görüslerinizi bekliyorum mesela icine bi su sogutma düsünüyorum disinin görünümü kadar icininde görünümü ve fonksiyonlarida önemli. bide bi sorum olucakti su sogutmami daha iyi yoksa normal havami.birde ben türkiyede degilim o yüzden burda modlama imkani fazla yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme