Çok doğru söyleyerek bana katıldığın teşekkürler. Bakıyorumda yani adam sıfır araba almış.Bazı yerleri diğer arabalardan kötü vaziyette.Alma kardeşim o arabayı başka araba al. Satışa gittiğinde birsürü araba vardır.Birine bakarsan diğerinde bak.Bunlar ilerleyen zamanla kötü sonuçlar doğurabilir. Pejo j9 ların karasörü sacdan yapıldı.BMC levend dolmuşlar , otokar dolmuşlar , ivecolar hep profilden örme kasalı. J9 a bir kaza anında araba kaıt gibi ezilir ama diğer araçlar pek o kadar bişi olmaz sadece dıştan olur.İçeri vurmaz hasarı..
quote:
Arkadaşlar ford bayisinin önünde görmüştüm nasıl diyim böle dolmuş tipi bi ford du.
Acaba o Ford Transit dolmuş olmasın...
Tamam odur belki ama sitesinde bulamadım resmini.
Sanırım sen 430 ED 14+1 bir sarı renk yüksek tavanlı minibüs görmüşsün.
İşte bilmiyorum ama çok aradım resmini bulamadım .
Ben daha önce bakmıştım.Resim falan öyle birşey yok.Ama üstte ufak reklam gibi geçiyor.Görebilirsin.
Daha kısa ve yüksekti bu deutzlar gibiydi. Ama uzaktan geçtiğim için seçemedim. 4-5 tane vardı aynı araçtan.
Bak bende şaşırdım şimdi. Zannedersem sen yani başka bir araba görmüşsün. Sen en iyisi bir daha geç ve bayiye gir doya doya öğren...
Ya bayi çok uzak bana
Yanında başka marka yok ki hadi karıştırdım dicem.
Neyse bakalım görürüm elbet bi gün.
Sanırım senin dediğin arabayı ben gördüm. Bizim buraya bi belediyenin arabası geldi.Beyaz renk , baya yüksek , havalı kapı , pullman koltuk gibi özellikleri vardı. Birde kapısında TRAVELLER diye bir model yazısı vardı.Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Ben de ilk defa böyle bir şey gördüm...
fordun volt sprinter sınıfındaki aracı o.traveller.camları fln bi değişik.ama volt sprinter gibi olamaz