+1 Bu arabayla 140 gördük bu arabalar için çıkılması çok zor bir hız yokuşlardaki tıkanmayışı beni cezbetti gerçeketen çok güzel bir midibüs.
Alıntıları Göster
yeni prestij süper delüks hakkaten çok güzel arkadaşlar hem daha geniş yapmışlar bence normal prestijden daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: anılço
yeni prestij süper delüks hakkaten çok güzel arkadaşlar hem daha geniş yapmışlar bence normal prestijden daha iyi
Alıntıları Göster
Bizim Buralarda Isuzu HD27 ,Iveco M23, Gibi Araçlar Var
quote:
Orijinalden alıntı: ERKAN850
Sanırım senin dediğin arabayı ben gördüm. Bizim buraya bi belediyenin arabası geldi.Beyaz renk , baya yüksek , havalı kapı , pullman koltuk gibi özellikleri vardı. Birde kapısında TRAVELLER diye bir model yazısı vardı.Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Ben de ilk defa böyle bir şey gördüm...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ERKAN850
Sanırım senin dediğin arabayı ben gördüm. Bizim buraya bi belediyenin arabası geldi.Beyaz renk , baya yüksek , havalı kapı , pullman koltuk gibi özellikleri vardı. Birde kapısında TRAVELLER diye bir model yazısı vardı.Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Ben de ilk defa böyle bir şey gördüm...
selam traveller; alt aksamı ford üst kasasınında otokarın yapmış olduğu çok sağlam ve ferah bir araç ford un şase tecrübesi ve otokarın gövde tecrübesinin bir araya getirildiğini düşünün işte ortaya traveller modeli çıkıyor. 17+1 ve 14+1 (turizm modeli) var ancak belirli sayıda üretildi sonra yine seri üretimi olurmu bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: fiesta38
quote:
Orjinalden alıntı: ERKAN850
selam traveller; alt aksamı ford üst kasasınında otokarın yapmış olduğu çok sağlam ve ferah bir araç ford un şase tecrübesi ve otokarın gövde tecrübesinin bir araya getirildiğini düşünün işte ortaya traveller modeli çıkıyor. 17+1 ve 14+1 (turizm modeli) var ancak belirli sayıda üretildi sonra yine seri üretimi olurmu bilmiyorum.
Alıntıları Göster
otokar böyle bir araç yapmadıgını çok iyi biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: comanderr
otokar böyle bir araç yapmadıgını çok iyi biliyorum
Alıntıları Göster
hastayım İVECO lara
Bir Midibüsde benden KAMAZ
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E75606366
Bir Midibüsde benden KAMAZ
otokar sultan tipi iyi ama çabuk dağılıyo içi
quote:
otokar sultan tipi iyi ama çabuk dağılıyo içi
Alıntıları Göster
MİDİBÜSÜN KRALI EUROBUS BAŞKA TANIMAM.
quote:
MİDİBÜSÜN KRALI EUROBUS BAŞKA TANIMAM.
Alıntıları Göster
Eurobus'un yakıt tüketimi ne kadar acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: 4rm4n
quote:
Orjinalden alıntı: comanderr
prestij delüx
+1 Bu arabayla 140 gördük bu arabalar için çıkılması çok zor bir hız yokuşlardaki tıkanmayışı beni cezbetti gerçeketen çok güzel bir midibüs.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 4rm4n
quote:
prestij delüx
Aynen. Yokuş çıkışına hayranım prestijin
quote:
Orijinalden alıntı: AntiMicrop
quote:
Orjinalden alıntı: 4rm4n
quote:
prestij delüx
Aynen. Yokuş çıkışına hayranım prestijin
Alıntıları Göster
Navigo S - SE
Temsa,bilindigi gibi ,ürettigi araclarin ( oto,midibüs ) % 75 ini ,Yurdisina " Transfer " ediyor...
Opalin Fransada......
Opalin Almanyada
Opalin Italyada.....
....Balkanlarda ( HIRVATISTAN )
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E75606366
....Balkanlarda ( HIRVATISTAN )
quote:
Alıntıları Göster
quote:
OTOYOL-İVECO dan EURO CİTY
Alıntıları Göster
bu aractan babamda var çok memnunuz fakat servisi çok vasat
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: triger
bu aractan babamda var çok memnunuz fakat servisi çok vasat
quote:
Alıntıları Göster
fordların minübüsleri de var .... özel üretim mavi ve sarı renklerde.... traveller başka ama onun gibi yüksek bunlarda.... artık yolcu minibüslerini crafter,yeni sprinter ducato filan olrak görmeye başlıyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: droll
fordların minübüsleri de var .... özel üretim mavi ve sarı renklerde.... traveller başka ama onun gibi yüksek bunlarda.... artık yolcu minibüslerini crafter,yeni sprinter ducato filan olrak görmeye başlıyoruz...
Alıntıları Göster
triger euro city iveco servisleri vasatta otokar mitsubişi ısuzu nun servişleri çok mu performanslı ?