Şimdi Ara

Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
14
Favori
100.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cmax141

Forumdakilere fikir vermesi acisindan MİELE W5874ün elektrik ve su tüketimini paylaşmak istiyorum . 1 Mayıs /2 Haziran 2013 donemi . Yıkama Sayısı :32 TOPLAM SU TÜKETİMİ: 1717 Lt TOPLAM ELEKTRİK TUKETİMİ : 18,6 kw . YIKAMA BAŞINA ORTALAMA TÜKETİM :SU :53lt ELEKTRİK : 0,58 kw .ortalamada her gün en az 1 kez camasir yıkandığı , pamuklu beyazlar için hep eco 60 programı ,renkliler için koyurenkli jean programi ,Hassas giysiler icin de bakımı kolay 30/40 derece seçilmiş haldeki tüketim degerleridir. . A+++ makinem hergün çalışmak suretiyle 18,6 kw elektrik tüketmiş . Elektrik kw/h 0,366 tl olarak hesaplanırsa ayda 6 tl 80 kuruş elektrik sarf etmiş demektir . Dikkat ederseniz bu rakam ayda 30 kez yıkama ile elde edidi . Son derece ekonomik tüketim degerleri . Tabi burada kullanıcının program secimleri de çok belirleyici . Ör çok kirli olmayan giysilerde extra olarak Kısa fonksiyonu devreye söküldü.Ama mesela çok kirli bir leke icin de 1 kez LEKE fonksiyonu ECO 60 ile birlikte seçilip yıkama 3 saat 40 dk da tamamlanmistir.

Elektrik baya uygun olmus bizde o fiyatlardan kullanmak istiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son gelen elektrik faturamız 27 Nisan - 30 Mayıs 2013   tüketim :211,53 kw 76,50 tl  6,410 kw/ gün ankara . Sizde faturanızı kontrol edin bence . Bizde özel bir durum yok . Konunun öznesi miele

• quote:

Son gelen elektrik faturamız 27 Nisan - 30 Mayıs 2013   tüketim :211,53 kw 76,50 tl  6,410 kw/ gün ankara . Sizde faturanızı kontrol edin bence . Bizde özel bir durum yok . Konunun öznesi miele

76,50₺ toplam olarak elektrik faturanızsa çok şanslısınız ben ayda 150 den aşağı fatura ödemiyorum yaz döneminde klimalarla birlikte 300 e dayanıyor.
  • Gökoş bey max ekonomi yapıyoruz . Buzdolabi 780 Lt brut A+ 1,219kw/gün . Firin Siemens Ankastre A . Bulasik Bosch sgs69t02 A . Klima Arçelik 18.000 btu A . Ütü imetec buhar kazanli . Elektrik Supurge Bosch BSG8PRO1 1800 watt . 2400 watt performansında . Tv led philips 46 inch A. Miele 5874 A+++. Tüm lambalar ecotone. 6 tanesi led ampul 6watt ve 3 watt. Kombi yok . Klima hemen hiç çalışmaz . Bu cihaz altyapısı ile sağlıyoruz

• quote:

Gökoş bey max ekonomi yapıyoruz . Buzdolabi 780 Lt brut A+ 1,219kw/gün . Firin Siemens Ankastre A . Bulasik Bosch sgs69t02 A . Klima Arçelik 18.000 btu A . Ütü imetec buhar kazanli . Elektrik Supurge Bosch BSG8PRO1 1800 watt . 2400 watt performansında . Tv led philips 46 inch A. Miele 5874 A+++. Tüm lambalar ecotone. 6 tanesi led ampul 6watt ve 3 watt. Kombi yok . Klima hemen hiç çalışmaz . Bu cihaz altyapısı ile sağlıyoruz

Isinmanyi nasil yapiyorsunuz merkezi sistem mi? Ankarada uygunmus inanki Antalyada elektrik 0.40 nerdeyse bosuna demiyorlar antalyada en pahali elektrik kullaniyoruz diye yada bi baya bir harciyoruz.

• quote:

Gökoş bey max ekonomi yapıyoruz . Buzdolabi 780 Lt brut A+ 1,219kw/gün . Firin Siemens Ankastre A . Bulasik Bosch sgs69t02 A . Klima Arçelik 18.000 btu A . Ütü imetec buhar kazanli . Elektrik Supurge Bosch BSG8PRO1 1800 watt . 2400 watt performansında . Tv led philips 46 inch A. Miele 5874 A+++. Tüm lambalar ecotone. 6 tanesi led ampul 6watt ve 3 watt. Kombi yok . Klima hemen hiç çalışmaz . Bu cihaz altyapısı ile sağlıyoruz

Benim evde 2 tane Salon tipi klima 4 tanede 18000 lik klima var 2 tane buzdolabı günde toplam 1kw yakıyor, çamaşır kurutma bulaşık makinesi, fırın, süpürge çay kahve makinesi filan küçük ev aletleri, biri tüplü toplamda 5 tv havuzun devirdaim pompası kompresörü filan, bahçe ışıklandırmaları daha birsürü şey olabildiğince en ekonomik şekilde kullanmaya çalışıyoruz geçen sene 20 günlüğüne Almanyadan misafir geldi koca evde toplamda çocuklarla birlikte 10-11 insan vardı haliyle elektrik ve su harcamasında çok aşırıya kaçtık 500₺ elektrik geldi o faturadan sonra harcamalara çok dikkat ediyorum şu sıralar klima açacağıma camı pencereyi açıyorum tasarruf için son olarak çamaşır makinesini Miele almaya karar verdim W3370 veya W5872 alacağım kampanya bitmez inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: gökoş

quote:

Benim evde 2 tane Salon tipi klima 4 tanede 18000 lik klima var 2 tane buzdolabı günde toplam 1kw yakıyor, çamaşır kurutma bulaşık makinesi, fırın, süpürge çay kahve makinesi filan küçük ev aletleri, biri tüplü toplamda 5 tv havuzun devirdaim pompası kompresörü filan, bahçe ışıklandırmaları daha birsürü şey olabildiğince en ekonomik şekilde kullanmaya çalışıyoruz geçen sene 20 günlüğüne Almanyadan misafir geldi koca evde toplamda çocuklarla birlikte 10-11 insan vardı haliyle elektrik ve su harcamasında çok aşırıya kaçtık 500₺ elektrik geldi o faturadan sonra harcamalara çok dikkat ediyorum şu sıralar klima açacağıma camı pencereyi açıyorum tasarruf için son olarak çamaşır makinesini Miele almaya karar verdim W3370 veya W5872 alacağım kampanya bitmez inşallah.

bugün sordum devam ediyordu kampanya.

• Merter Mediamarkt'ta da 2999 lira 5872'nin fiyatı.
  • Mediamarkt, Electroworld gibi yerlerden beyaz eşya almam daha önceki çamaşır makinemi ve bütün eşyalarımı Miele'nin showroom'undan almıştım ancak karşıya taşınmış o kadar trafiği çekecek kadar zamanım olmadığından Gürbüz Ticaretten alacağım Marmara Forum, İstinye Park ve Forum İstanbulda mağazaları var.
  • quote:

quote:

Gökoş hocam sizinki bayağı KOBİ olmuş . Bizimkisi apartman dairesi , . Nacizane önerilerim olabilir . Bahçe aydınlatmalarının tümünü LED yapabilirsin . 23 w ecotone ampulün yerine 6-8 w led yeterli gelmekte. Bauhouse da 6 w led 19,90 tl idi . havuz icin pompalar ve Komitesi'de icin Prof YARDIM alınabilir. Tv de de artık A++ var . Ama tv nin tüketime katkısı minimum. Normal bir dairede buzdolabi elektriğin %30 unu harcar. Sizde ise durum farklı . Bahce Aydınlatma sayısı fazla ise önemli yer tutar . Tabiki klima 1. Derecede önemli . İnverter olması şart size . Mutfaktaki kettle yerine gazı tercih ederseniz faturanız biraz daha düşer. Eğer eviniz müstakil villa ise size asıl bomba çözümüm güneş panelleri olacaktır . Güneşi takip eden tip solar paneller uygulama maliyeti 20.000$. Olsada 40 yil ömürlü bu sistemin size uygun olacağını söyleyebilirim . Elektrik fiyatları önümüzdeki yıllarda sahada artacağından 5-7 yılda amorti edersiniz . Fazla elektriği de Boğaziçi elektriğe satarsınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmax141 -- 4 Haziran 2013; 9:08:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

Isinmanyi nasil yapiyorsunuz merkezi sistem mi? Ankarada uygunmus inanki Antalyada elektrik 0.40 nerdeyse bosuna demiyorlar antalyada en pahali elektrik kullaniyoruz diye yada bi baya bir harciyoruz.

Merkezi

• quote:

Mediamarkt, Electroworld gibi yerlerden beyaz eşya almam daha önceki çamaşır makinemi ve bütün eşyalarımı Miele'nin showroom'undan almıştım ancak karşıya taşınmış o kadar trafiği çekecek kadar zamanım olmadığından Gürbüz Ticaretten alacağım Marmara Forum, İstinye Park ve Forum İstanbulda mağazaları var.

forum ıst. Avm dekı gurbuzler mıele kapandı lg acıldı haberınız olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

sonuç olarak 5872 modelini Ankara'dan ya da internet üzerinden nereden daha ucuza alabilirim? Adamlar 2999 lira diyor daha başka demiyorlar.

arkadaşlar biz bu aleti daha ucuza alamaz mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEITGEIST

quote:

miele çamaşır makinesi almak istiyoruz? devam eden güncel bir kampanya var mıdır?

Aklınızda kalan fiyatlar nedir? Örneğin 5872 modelinin fiyatı en ucuz ne kadara kadar düştü, şuanda kaç para, şuanda almak doğru olur mu? beklersek daha başka güzellikler görebilecek miyiz? yardımcı olursanız sevinirim. Ailemin evine alacağız; Bosh ve mile arasında gidip geliyorum.

cumartesi aldığım fiyatlar

5872 peşin 2800, taksitle 2900

5874 peşin 3800 taksitle 3900

5964 peşin 4800 taksitle 4950

taksit erteleme falan vardı ama kaç ay hatırlamıyorum. haziran sonuna kadar bu fiyatlardan satılacakmış. ama stokla sınırlı dediler. bayinin söylediği 15 günde 30 a yakın 5872 satmışlar.

hocam bu fiyatları nereden alıyorsunuz?

BİR DE AŞAĞIDA LİNKİNİ VERDİĞİM SİTE GÜVENİLİR MİDİR?
    http://www.mielebeyazesya.com/?urun-227-W-5872-WCS.html

• Onur yapı sanal miele yetkili satıcısı olarak gozukmekte. Güvenilir sanırım . Tel ile teyit edebilirsin

• quote:

quote:

quote:

miele çamaşır makinesi almak istiyoruz? devam eden güncel bir kampanya var mıdır?

Aklınızda kalan fiyatlar nedir? Örneğin 5872 modelinin fiyatı en ucuz ne kadara kadar düştü, şuanda kaç para, şuanda almak doğru olur mu? beklersek daha başka güzellikler görebilecek miyiz? yardımcı olursanız sevinirim. Ailemin evine alacağız; Bosh ve mile arasında gidip geliyorum.

cumartesi aldığım fiyatlar

5872 peşin 2800, taksitle 2900

5874 peşin 3800 taksitle 3900

5964 peşin 4800 taksitle 4950

taksit erteleme falan vardı ama kaç ay hatırlamıyorum. haziran sonuna kadar bu fiyatlardan satılacakmış. ama stokla sınırlı dediler. bayinin söylediği 15 günde 30 a yakın 5872 satmışlar.

hocam bu fiyatları nereden alıyorsunuz?

BİR DE AŞAĞIDA LİNKİNİ VERDİĞİM SİTE GÜVENİLİR MİDİR?
    http://www.mielebeyazesya.com/?urun-227-W-5872-WCS.html

denizli sadık ticaret, miele yetkili bayisi. kampanyanın haziran sonuna kadar eldeki stoklarla sınırlı olduğunu söylemişlerdi.

onur yapı miele in yetkili bayisi, miele in sitesindede var ama benim aldığım yerdeki yetkili kişi miele in internet satışına izin vermediğini söyledi. hatta gösterdim siteyi, fiyat ilanıdır bu şekilde satışa izin verilmiyo yoksa bizde yapardık dediler. ne kadar doğru orasını bilemem.

• Az önce Miele servisinden aradılar makinem bugün 16-17 gibi gelecekmiş bana makine gümrükte bekliyor haftaya gelecek dedilerdi ancak herhalde ya depoda varsa onu getirecekler yada gümrükten çıktı fabrika kokan ambalajıyla gelecek annemin makinesini söktüm çıkardım sokaktan geçen eskiciye verdim yeni makinem kurulur kurulmaz resim çekip koyacağım videosunuda çeker sonra koyarım kendi kendime hayırlı olsun
  • quote:

Az önce Miele servisinden aradılar makinem bugün 16-17 gibi gelecekmiş bana makine gümrükte bekliyor haftaya gelecek dedilerdi ancak herhalde ya depoda varsa onu getirecekler yada gümrükten çıktı fabrika kokan ambalajıyla gelecek annemin makinesini söktüm çıkardım sokaktan geçen eskiciye verdim yeni makinem kurulur kurulmaz resim çekip koyacağım videosunuda çeker sonra koyarım kendi kendime hayırlı olsun

hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. benimkide eylülde kurulacak düğün öncesi. 5872 ciler çoğalıyor bol bol video ve açıklama bekliyoruz

• quote:

quote:

Az önce Miele servisinden aradılar makinem bugün 16-17 gibi gelecekmiş bana makine gümrükte bekliyor haftaya gelecek dedilerdi ancak herhalde ya depoda varsa onu getirecekler yada gümrükten çıktı fabrika kokan ambalajıyla gelecek annemin makinesini söktüm çıkardım sokaktan geçen eskiciye verdim yeni makinem kurulur kurulmaz resim çekip koyacağım videosunuda çeker sonra koyarım kendi kendime hayırlı olsun

hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. benimkide eylülde kurulacak düğün öncesi. 5872 ciler çoğalıyor bol bol video ve açıklama bekliyoruz

Teşekkür Ederim bu aralar gerçekten Miele'de aşırı bir yoğunluk var W1712-1714 çamaşır ve G4210 bulaşık makinesi bitmiş durumda kampanyadan alanlarda 45 gün beklemek zorundalar W3370-3164 ve 5872 nin durumu ise riskli denecek halde bana dün 5-10 gün sonra getirilicek makine dendi bugün aradılar akşam 6 ya kadar getireceklerini söylediler zamanında tüm beyaz eşyalarımı yaklaşık 50.000₺ verip Mieleden aldığım için herhalde bana kıyak geçiyorlar fazla bekletmek istemiyorlar en yağlı müşterilerini Makinem kurulur kurulmaz resimlerini çekeceğim incelemelerimi yazarım bu başlığa videoda yarın.

• İşte karşınızda yeni çamaşır makinem Miele W5872 şuan boş olarak pamuklu 90 programında çalışıyor daha sonra beyazları atıp deneyeceğim. İşte Resimler;
     Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU##

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.