Şimdi Ara

Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
14
Favori
100.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen kimsin ya gitsene sen burdan. Burası makine konusu araba değil . Tamam bende araba seviyorum ama buraya yazmıyorum ki. Bu insanları ne hale getirdin . Uslubuna asıl sen dikkat et Asiyürek. İnsanlar burda kavga etmezken sen tartışıyorsun. Arabalarla hakkında konuşmak istiyorsan git arabaların olduğu konuya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASİYUREK00 kullanıcısına yanıt
    Ben konu bozulmasın , üslubumuza dikkat edelim diye uğraşıyorum . Sen gelip miele alanlara birşey diyorsun . Hayırlı olsun de geç yani. Lütfen üslubumuza sahip olalım sakin olalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,
    meile nin 3164 modeli ile (1.999 tl) siemens wm12s765tr (1.800 tl-almanya üretimi) arasında kararsız kaldım.
    siemens özellik olarak daha iyi gibi, inverter motor 810 yıl garantili) 9 kg
    meile fırçalı motor sanırım ve 7 kg ama meile işte
  • KORO K kullanıcısına yanıt
    miele 100 kilo siemens-bosch 75 kilo şimdi bir daha düşünün sizce hangisi iyi
  • siemens 12S765 alma niyeti ile gittiğimiz satıcı bizi Miele 3164 almaya ikna etti hatta Mile 5874 ile farkının sadece yazılımda ve ek proğramlarda olduğu vurgusu yaparak mağazadan mutlu bir şekilde ayrılmamıza sebep oldu. Ancak forum sayfalarını okudukça 5874 ile 3164 ün yazılımın ötsinde kullanılan motor bakımından da farklı olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. :( ....konuya hakim arkadaşlardan 3164 ile ilgili değerlendirmelerini rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyah69 -- 24 Haziran 2014; 9:57:58 >
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    cvp için teşekkürler.
    zaten öyle oldugu için insanın kafası karışıyor. ancak 3164 de meilenin en alt modeli.
    eski tip motorlardan kullanılıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyah69

siemens 12S765 alma niyeti ile gittiğimiz satıcı bizi ikna edip Miele 3164 almaya ikna etti hatta Mile 5874 ile farkının sadece yazılımda ve ek proğramlarda olduğu vurgusu yaparak mağazadan mutlu bir şekilde ayrılmamıza sebep oldu. Ancak forum sayfalarını okudukça 5874 ile 3164 ün yazılımın ötsinde kullanılan motor bakımından da farklı olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. :( ....konuya hakim arkadaşlardan 3164 ile ilgili değerlendirmelerini rica ediyorum

merhaba,
    nerden aldınız 3164 ? meilenin fiyatları anayasa gibi heryerde 1.999 tl aynı fiyata mı aldınız?
    bir de teslim süresi için ne diyorlar? çok soru oldu galiba
  • KORO K kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bende de 3164 mevcut, fakat kullanmaya başlamadım, düğünüm nasipse ağustosta şu ana kadar 2 kere sıkma vb yaptırdım, ben 2300 e aldım kasımda, boştan yere evham yapıyorsunuz, alın kullanın taş gibi mal işte, hem de 2000 liraya, ben 300 lira kazık yediğimle kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 23 Haziran 2014; 16:31:34 >
    1.999 peşin fiyat ama..siz taksitli aldıysanız yine aynı fiyatlarda sanırım...
    şimdiden mutluluklar o zaman...
    valla gönlüm meile den yana...bakalım hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORO -- 23 Haziran 2014; 16:44:03 >
  • seyyah69 S kullanıcısına yanıt
    en doğru kararı vermişsiniz hayırlı olsun alınca eşek niyetine kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KORO

1.999 peşin fiyat ama..siz taksitli aldıysanız yine aynı fiyatlarda sanırım...
    şimdiden mutluluklar o zaman...
    valla gönlüm meile den yana...bakalım hayırlısı...

ben 11 taksit almıştım o zaman karta 9 taksit sınırı yoktu
    o zaman zararınız yok bence...zira dediğim gibi 1.999 tl nakit ya da havale fiyatı...taksitli fiyat muhtemelen aynıdır...
  • quote:

o zaman zararınız yok bence...zira dediğim gibi 1.999 tl nakit ya da havale fiyatı...taksitli fiyat muhtemelen aynıdır...

5 serisinin altindaki mieleyi almayin. Bu devirde fircali motor mu kaldi benim 30 senelik makinamdaki motorla ayni motor o kadar cok ses yapiyorki anlatamam. Bence siemens yada boschin alman uretimi olanlarini 3 serisine tercih etmelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyyah69

siemens 12S765 alma niyeti ile gittiğimiz satıcı bizi ikna edip Miele 3164 almaya ikna etti hatta Mile 5874 ile farkının sadece yazılımda ve ek proğramlarda olduğu vurgusu yaparak mağazadan mutlu bir şekilde ayrılmamıza sebep oldu. Ancak forum sayfalarını okudukça 5874 ile 3164 ün yazılımın ötsinde kullanılan motor bakımından da farklı olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. :( ....konuya hakim arkadaşlardan 3164 ile ilgili değerlendirmelerini rica ediyorum

merhaba,
    nerden aldınız 3164 ? meilenin fiyatları anayasa gibi heryerde 1.999 tl aynı fiyata mı aldınız?
    bir de teslim süresi için ne diyorlar? çok soru oldu galiba

Sakarya da bir teknomarketten aldım. Fiyat 1999 TL henüz teslimatı gerçekleşmedi 1-2 gün içinde teslim edebileceklerini belirtmişlerdi.

• karti K kullanıcısına yanıt
    5 serisine o kadar para vermem. sadece 3164 ü alabilirim dedğim gibi...siemenste de alternatifim Siemens WM12S765TR 9 Kg 1200 dev. Çamaşır Makinası almanya üretimi. fiyatı yaklaşık 1.800 civarı...
    9kg olması, inverter motor olması (10 yıl motor garantili) kullanılmayacak olsa da ekstra özellikler siemens in artıları.
    3164 ise nispeten eski bir motora sahip ve 7 kg.
  • quote:

5 serisine o kadar para vermem. sadece 3164 ü alabilirim dedğim gibi...siemenste de alternatifim Siemens WM12S765TR 9 Kg 1200 dev. Çamaşır Makinası almanya üretimi. fiyatı yaklaşık 1.800 civarı...
    9kg olması, inverter motor olması (10 yıl motor garantili) kullanılmayacak olsa da ekstra özellikler siemens in artıları.
    3164 ise nispeten eski bir motora sahip ve 7 kg.

Kesinlikle siemensi al, miele eski teknoloji siemens yeni ben miele hayrani biriyim ama mantikli olmak lazim. Eski teknoloji bir motora o kadar para vermeyin. 5 serisi alacam deseniz gozum kapali alin derim ama 3 serisi almayin.

• karti K kullanıcısına yanıt
    siemens te tek kafama takılan çelik kazan değilmiş sanırım, ileriki yıllarda sorun yaratmaz umarım...ama motoru oldukça sessiz miş...
  • quote:

siemens te tek kafama takılan çelik kazan değilmiş sanırım, ileriki yıllarda sorun yaratmaz umarım...ama motoru oldukça sessiz miş...

Walla ben olsam fircali motora o parayi vermem

• quote:

Plastik kazan olması sizi vazgeçirmesin. Wm12s765 çok iyi bir makine bu kalitede olduktan sonra plastik veya Çelik kazan olmasında bir fark yok. 12s765 bahsi geçen miele modelinden başta motor olmak üzere bir çok yönden oldukça üstün. Diğer yönleride eş değer. Sadece mielenin 20 yıl Siemensin 10 yıl kullanım ömrü var. Ama iyi bakarsanız siemensi 15 yıl kullanırsınız. Karti nickli arkadaşın dediği gibi fırçalı motorlu bir mieleye o kadar para vermek anlamsız bence wm12s765tr alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 24 Haziran 2014; 12:54:13 >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgilendirme için, çok yararlı oldu.
    bu durumda siemens Wm12s765 alacağım
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.