Bildirim
Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## (53. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atl@s
miele w3164 1400devir sıkma videosu yıkayacak herhangi bir eşya yoktu boş çalıştırdım videoyu izlerken tak tuk sesler gelmiş ben yanındayken duymadım telefon çok hassas demek hayret
çok teşekkürler. sesler için garanti süresi de bitmeden miele servisini çağırın isterseniz. bir sorun varsa ücret almadan düzeltirler. tabi gene de siz bilirsiniz. tekrar teşekkürler beni kırmayıp videosunu yayınladığınız için.
-
ne demek foruma katkımız olsun ben çok hassasımdır en ufak bir ses yada görüntü kusuru olsa gözüme batar çekerken duymadım enteresan videoda ses var servisi çağırsam gelip dinler bir şey yok der gider neyse bi ara bir daha açarım dinlerim bakalım gelecek mi kulağımada -
quote:
Orijinalden alıntı: Atl@s
ne demek foruma katkımız olsun ben çok hassasımdır en ufak bir ses yada görüntü kusuru olsa gözüme batar çekerken duymadım enteresan videoda ses var servisi çağırsam gelip dinler bir şey yok der gider neyse bi ara bir daha açarım dinlerim bakalım gelecek mi kulağımada
ben çağırdığımda çok ilgiliydi gelen teknisyen. hassas ayak ayarı yapmıştı. giderken şikayetiniz olursa ararsınız demeyi de ihmal etmedi. genede takdir sizin. yalnız biliyorsunuz merkezi arıyorsunuz onlar gönderiyor.
-
Miele için biraz fazla sesli çalışmıyor mu? Hatta baya fazla diyebilirin. -
yok o bence telefondan kaynaklanan bir durum abartmış her sesi fazla almış -
merhaba ürününüz geldi mi? geldi ise ilk izlenimlerinizi paylaşırmısınız? -
https://m.youtube.com/watch?v=YPds9zp_X-Y
Bu da bizim bosch' un ara sıkması. Dengesiz sıktığı halde çok sessiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB0888593 -- 27 Haziran 2014; 11:53:03 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Makinenin genel performansı iyi en azından hatun memnun ,emektar bosch'a göre daha sessiz........motor sesiyle birlikte kayış seside duyuluyor ileride sorun teşkil edermi bilmiyorum.... -
Miele 5000 serisi mi, MIELE YENI W1 SERISI MI YOKSA 1000 tl az odeyerek siemens WM12Y841 mi tavsiye edersiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Miele W5872 sahibiyim. Çamaşır yıkarken sanırım deterjanı fazla atmışım. Duruluma suyunda hafif köpük vardı ben de ekstra durulama yapayım dedim. Köpük çoğaldı, tekrar durulama yaptıkça çamaşırlarda köpük azalacağına çoğalıyor. Ne yapabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: exc_1
Arkadaşlar merhaba,
Miele W5872 sahibiyim. Çamaşır yıkarken sanırım deterjanı fazla atmışım. Duruluma suyunda hafif köpük vardı ben de ekstra durulama yapayım dedim. Köpük çoğaldı, tekrar durulama yaptıkça çamaşırlarda köpük azalacağına çoğalıyor. Ne yapabilirim?
en doğru çözüm mielenin 444 lü telefonundan teknik servisi istemek ve onlara sormak olacaktır bence. kaldıki garanti süresi içindesiniz. sonucu forumda bizle paylaşmanızı dilerim.
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 28 Ağustos 2014; 9:28:30 > -
-
-
Servis geldi, biraz kontrol etti, makinede sorun yok, bir kaç defadan sonra köpük yapmaz dedi ve gitti :) hayırlısı.... -
Miele 5872 makinam satılıktır.1 yıl daha garantisi vardır.sıfırdan farksızdır.2000 tl.alacak olanı bir süpriz bekliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Miele 8860 kurutma kullananvarmi? Bu makineyi almayi dusunuyoruz ama alman sitesinde 8861 modeli var egik panelli.. Acaba aralarinda ne fark var? Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar ,Miele w699 model 1989 yılında alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam bir makinem var ve pompası arızalandı ,pompasını plastik kısımdan söküp yenisi ile değiştirdim fakat şimdi pompadan gır gır su atma sesi geliyor problem ne olabilir.Pompayı değiştirmeden önce suyu hiç atmıyordu şimdi su atma olayı halloldu şimdide pompadan su sesi geliyor problem ne olabilir....
Makineden çok memnunum atmakta istemiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum... teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: fordclubtr
Selamlar ,Miele w699 model 1989 yılında alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam bir makinem var ve pompası arızalandı ,pompasını plastik kısımdan söküp yenisi ile değiştirdim fakat şimdi pompadan gır gır su atma sesi geliyor problem ne olabilir.Pompayı değiştirmeden önce suyu hiç atmıyordu şimdi su atma olayı halloldu şimdide pompadan su sesi geliyor problem ne olabilir....
Makineden çok memnunum atmakta istemiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum... teşekkürler.
Önceki makineniz 89 model olduğu için pompası ve pompa çalışırken çıkardığı ses farklıydı şimdi yeni pompa taktığınız için sesinin değişik gelmesi normaldir bunu pek dert etmeyin derim eskisi muhtemelen italyan pompaydı şimdiki manyetik olduğundan değişik sesler gelebilir suyunuda atıyosa bir problem yok demektir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X