Şimdi Ara

Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
14
Favori
100.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gökoş

quote:

Orijinalden alıntı: Cmax141

gÖKÖŞ bEY SLM.
    mİELE Fan durumu prof mecraya mı taşındı
    sizden 5874/5872 yi miele w1 ile karşışaltırmanızı ben de rica edcem.
    forum içinde faydalı olur kanısındayım

Profesyonel bir şirkete taşındı diyelim daha doğru olur ayrıca 5872 ile w1 modelini en yakın zamanda karşılaştırma yapacağım bu aralar servisle ilgilendiğim için foruma pek giremiyorum.

Arkadaşlar Miele WKG 120 modelini önerir misiniz? WKH 120 WPS e göre ne farkı var?

WKG kampanyalı 3500 TL, WKH 4100 TL. Aradaki farka değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 9 Ekim 2014; 23:17:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Arkadaşlar Miele WKG 120 modelini önerir misiniz? WKH 120 WPS e göre ne farkı var?

WKG 120 de TwinDos denilen deterjan alma sistemi var. Sıvı deterjan dolduruyorsunuz, camasıra ve agırlıgına göre otomatik alıyor deterjanını.
    WKH 120 Twindos'a ek olarak, powerwash denilen bir yıkama sistemi var. Suyu üstten camaşırın üstüne tekrar vererek yıkıyor. %10 daha iyi temizleme yapıyor.
    WKF 120 bunda ise sadece powerwash var. twindos yok. 3500TL

Diger özellikleri aynı hepsinin. Hangisine değer bende kararsızım. Yada hangi özellik daha gerekli bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feridkaya

Gökhan bey merhaba ,

20 gun önce 5874 miele çamaşır makinası aldım.

Evimin ağustos 2015 te biteceğinden teslim aldım ama kurulumu yapılmadı.

Şimdi kurutma almak istiyorum 5874 için uyumlu kurutma makinası t 8860 mıdır ?

Bende şu an Bosch wtw 86562tr mevcut. yaklaşık 4 yıldan beri kullanıyorum.

T 8860 almalımıyım almalıysam bosch ile arasındak fark nedir ?

miele t 8860 ağustos 2015 te stoklarda olurmu ? şayet yeni çıkan t1 ler geldiğinden gelmeme durumu olurmu ?

Tek seçeneğim t 8860 çünkü yan yana koyacağımdan 5874 ile paneli aynı ?

YArdımcı olursanız sevinirim....

güle güle kullanın. sakıncası yoksa kaça aldınız? 8860 için mieleye telefonla sorabilirsiniz. bence bulabilirsiniz 8860 ı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karub77

quote:

WKG 120 de TwinDos denilen deterjan alma sistemi var. Sıvı deterjan dolduruyorsunuz, camasıra ve agırlıgına göre otomatik alıyor deterjanını.
    WKH 120 Twindos'a ek olarak, powerwash denilen bir yıkama sistemi var. Suyu üstten camaşırın üstüne tekrar vererek yıkıyor. %10 daha iyi temizleme yapıyor.

Diger özellikleri aynı hepsinin. Hangisine değer bende kararsızım. Yada hangi özellik daha gerekli bilemedim.

Sanki WKG en mantıklısı gibi duruyor. Powerwash a bence gerek yok. Twindos olması önemli. Siemens ve Bosch un idos ına karşılık geliyor sanırım.

Diğer arkadaşlar ne düşünüyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 10 Ekim 2014; 7:59:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar,

Çamaşır makinesi ihtiyacım doğdu. Benim emektar 4100 artık 21. yaşını dolduruyor. Hala sağlam ama artık sesli çalışıyor. Birine verebiliriz. Neyse, daha evvelden ailemize aldığımız 1754'ten çok memnun olmamız hasebiyle ben de bir Miele almak istiyorum. Sıfır en ucuz model hangisidir? İkinci el varsa 2. el de olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Arkadaşlar,

Çamaşır makinesi ihtiyacım doğdu. Benim emektar 4100 artık 21. yaşını dolduruyor. Hala sağlam ama artık sesli çalışıyor. Birine verebiliriz. Neyse, daha evvelden ailemize aldığımız 1754'ten çok memnun olmamız hasebiyle ben de bir Miele almak istiyorum. Sıfır en ucuz model hangisidir? İkinci el varsa 2. el de olabilir.

biliyorsunuz mielelerde fiyat standart nerden alırsanız alın. ya da çok az farkeder outletler dışında. o nedenle bayilerine veya telefonla miele ye sormanızı öneririm. 2. el konusunda fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoka

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Arkadaşlar,

biliyorsunuz mielelerde fiyat standart nerden alırsanız alın. ya da çok az farkeder outletler dışında. o nedenle bayilerine veya telefonla miele ye sormanızı öneririm. 2. el konusunda fikrim yok.

Hocam fiyatların sabit olduğunu biliyorum. Şu an için en ucuz model hangisi? 1712 halen üretiliyordu sanırım. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Karub77

quote:

Karar verebildiniz mi? Bayilerle gorustunuzmu? Onlar ne oneriyor acaba. Fiyat prrformans olarak en uygunu bende tdos lu wkg gibi duruyor. Mielenin programlari zaten iyidir vardin powerwash olmasin diye dusunuyorum.

• Arkadaşlar WKG 120 yi aldim. Yanina birde TKG 440 kurutma aldim. Sali getirecekler. Sivi deterjan ne almaliyim? Oncelikle konsantre mi olmali normal sivi mi olmali? Makinede boyle bir ayar var mi? Omo veya Perwoll un urunleri iyidir diye dusunuyorum. Ancak perwoll un konsantresi yok. Omo da normal ve konsantre cesitleri mevcut. Tdos kullanan arkadaslar ne onerirsiniz?
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    sıvı deterjanların aslında hepsi konsantredir. 220 ml konsantre toz deterjanın yaptığını, omo total 35 ml, omo sıvı 75 ml, persil de 73 ml ile yaptığını iddia ediyor.
    Beyazlar için ben 3 yıldır omo total kullanıyorum ama toza geçicem. çok iyi değil sıvı deterjanlar beyazlar için. Renkliler için omo totalden memnun kalmıştım. perwoll falan leke çıkarma etkisi yok. Çok az kirli, hassas çamaşırlar için daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

sıvı deterjanların aslında hepsi konsantredir. 220 ml konsantre toz deterjanın yaptığını, omo total 35 ml, omo sıvı 75 ml, persil de 73 ml ile yaptığını iddia ediyor.
    Beyazlar için ben 3 yıldır omo total kullanıyorum ama toza geçicem. çok iyi değil sıvı deterjanlar beyazlar için. Renkliler için omo totalden memnun kalmıştım. perwoll falan leke çıkarma etkisi yok. Çok az kirli, hassas çamaşırlar için daha uygun.

İşte makine sıvı deterjanı otomatik olarak aldığı için acaba hangisini koymak gerek. OMO total 35 ml ile OMO sıvı 75 ml eşdeğer yazmışsınız. Makine ise standart belli bir ölçü alacaktır. Acaba hangisini kullanmak gerek? Makina ayarlarında konulan sıvı deterjanın konsantre mi yoksa normal mi olduğunu ayarladığımız bir yer var mı?
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Standart bir ölçü almaz. siz ne kadar almasını istiyorsanız o kadar alır. kullanma kılavuzunda yazar ayarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 12 Ekim 2014; 15:01:53 >
  • canoka C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim... 5874 ü 5 taksitle 3.150 TL ye aldım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feridkaya

Çok teşekkür ederim... 5874 ü 5 taksitle 3.150 TL ye aldım...

resmen kandırılmışız. 1.5 yıl sonra alsaymışım döviz fiyatlarının o günden bu yana 50 krş artttığını da düşünürsek nerdeyse 5872 yi aldığım fiyata bir üst model makina alacaktım. çok methedilen alman dürüstlüğü tamamen şehir efsanesiymiş!!!!!!!!!
    Almanlara mana bulacağınıza ülkemizdeki vergi konusuna ve uyanık satıcıların kar mafjlarını yüksek tutmasına değinin.

• Vestel CMH-XXL 9412 TE Çamaşır Makinesi elektrik kesintisinde kaldığı yerdn başlamıyor bitti yazıyor. Arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen cevap yazarmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Almanlara mana bulacağınıza ülkemizdeki vergi konusuna ve uyanık satıcıların kar mafjlarını yüksek tutmasına değinin.

bunun döviz artışı artı enfalasyon artışına rağmen 1.5 sene önceki fiaytla hemen aynı fiyata bir üst modelin bu sene satılmasının ilgisi ne bu sene kdv ötv mi düştü.?
    Ben 5874 U alırken w1 lerle cok kararsız kaldım. W1 ler Çıktığı ıcın stok bıtırmek için kampanya yapmışlardı. O yüzden bence fıyatı ındırdıler hatta son 18 makınadan bırını aldım. Sımdı kurutma t 8860 alacağım ama çamaşırdan Pahalı ama inada yine bir kampanya yapacaklar diye dusunuyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5964 softronic olarak geçiyor 5872 ile 5874 te 5 serisi olmasına rağmen böyle bir ibare yok. aralarında program dışında bir fark varmı varsa ne ya da neler bilen arkadaş aydınlatırsa sevinirim. kısaca softronic le kastedilen ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoka

5964 softronic olarak geçiyor 5872 ile 5874 te 5 serisi olmasına rağmen böyle bir ibare yok. aralarında program dışında bir fark varmı varsa ne ya da neler bilen arkadaş aydınlatırsa sevinirim. kısaca softronic le kastedilen ne?

bu konuda bilgisi olan yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.