Şimdi Ara

Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
14
Favori
100.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için çok teşekkürler, su atmasında problem yok,arıza olmasında sesli çalışsın sıkıntı olmaz.
  • geçen yıl nisanda 5872 aldım şimdi 5874ler aynı fiyat olunca aldığıma pişman oldum doğrusu. aynı fiyata bir üst model alabilecekken, bir alt model almak doğrusu kendimi kandırılmış hissediyorum. miele hem de aradan geçen zamanda döviz fiyatlarınında artmış olduğunu düşününce markaya güvenim sarsıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: canoka

geçen yıl nisanda 5872 aldım şimdi 5874ler aynı fiyat olunca aldığıma pişman oldum doğrusu. aynı fiyata bir üst model alabilecekken, bir alt model almak doğrusu kendimi kandırılmış hissediyorum. miele hem de aradan geçen zamanda döviz fiyatlarınında artmış olduğunu düşününce markaya güvenim sarsıldı.
    ü
    5874 ler en uygun nerde hangi fiyat acaba .birde tam olarak üstünlüğü nedir 5874 ün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 7 Eylül 2014; 19:51:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Slm forumdaki Miele 5874 başlığını açan benim. Ilk sayfadaki makine de benim. Aradan epey zaman geçmiş bayağı bilgin paylaşılmış 😄
    Hatta Miele kurumsal bile Ki bu çok güzel
    1,5 yıl sonunda makinemiz hala 10 numara
    5874 temelde tek farkı bir buhar jeneratör üne sahip olmasıdır. Bu 5872 de yok.
    Bir de 5874 1400 devir , 5872 1600 devir.
    Ben aldığımda 1000₺ daha pahalıydı.
    Sanırım pazarda bu istenen adetlere ulaşmayınca damağını yaptılar.
    1,5 yılda toplasanız 3 kere buhar lü yıkamayı kullandık
    Bence kesinlikle 1000₺ farka değmez
    Ama fiyat farkı yokken de kesinlikle 5874 alınır
    Sizi bilmem ama bugün alsam kesinlikle eski model demem 5874 alırım.
    Allah ömür verirse daha uzun yıllar hizmet edicek

• quote:

Orijinalden alıntı: Cmax141

Slm forumdaki Miele 5874 başlığını açan benim. Ilk sayfadaki makine de benim. Aradan epey zaman geçmiş bayağı bilgin paylaşılmış 😄
    Hatta Miele kurumsal bile Ki bu çok güzel
    1,5 yıl sonunda makinemiz hala 10 numara
    5874 temelde tek farkı bir buhar jeneratör üne sahip olmasıdır. Bu 5872 de yok.
    Bir de 5874 1400 devir , 5872 1600 devir.
    Ben aldığımda 1000₺ daha pahalıydı.
    Sanırım pazarda bu istenen adetlere ulaşmayınca damağını yaptılar.
    1,5 yılda toplasanız 3 kere buhar lü yıkamayı kullandık
    Bence kesinlikle 1000₺ farka değmez
    Ama fiyat farkı yokken de kesinlikle 5874 alınır
    Sizi bilmem ama bugün alsam kesinlikle eski model demem 5874 alırım.
    Allah ömür verirse daha uzun yıllar hizmet edicek

buhar kısmını kullanarak ütüyü kolaylaştırmazmıydınız.? kulanmama ya da kullanamama nedeniniz nedir? pratikmi değil vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

quote:

Orijinalden alıntı: canoka

geçen yıl nisanda 5872 aldım şimdi 5874ler aynı fiyat olunca aldığıma pişman oldum doğrusu. aynı fiyata bir üst model alabilecekken, bir alt model almak doğrusu kendimi kandırılmış hissediyorum. miele hem de aradan geçen zamanda döviz fiyatlarınında artmış olduğunu düşününce markaya güvenim sarsıldı.
    ü
    5874 ler en uygun nerde hangi fiyat acaba .birde tam olarak üstünlüğü nedir 5874 ün.

cmax ayrıntılı cevaplamış. bana söylenecek söz kalmamış.

• 5874 ile yeni cıkan w1 serisini karsılastırmak gerekirse hangisini tercih etmem gerekir ve neden?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: reoix

5874 ile yeni cıkan w1 serisini karsılastırmak gerekirse hangisini tercih etmem gerekir ve neden?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

5874 makine stokta kalmamis sadece teshirler var.. Ekim basi ayni fiyata 5872 gelicekmis ben bulamadim bosch a dondum..

• İstanbul içi heryere *YETKİLİ SERVİS HİZMETİ*
    Orjinal parça ve garanti belgeli, tam teşekkürlü arabalı ekiplerle bakım onarım ve yetkili servis hizmeti.
    Miele--Gaggenau
    Arçelik--Beko--Altus
    Bosch--Siemens--Profilo
    LG--Samsung
    Vestel--İndesit--Hotpoint/Ariston
    TELEFON: 0530 746 08 33 (09:00<>19:00 saatleri arasında)
    Kombi & Hidrofor & Boyler/kazan>>ECA-Bosch-Buderus-Vaillant-Viesmann-Baymak-Protherm-Demirdöküm-Ariston-İmmergas ve Her marka Klima
    TELEFON: 0530 746 08 33 (09:00<>19:00 saatleri arasında)
    *!!!Forum üyelerine ekstra indirim kolaylığı sağlanacaktır!!!
  • gÖKÖŞ bEY SLM.
    mİELE Fan durumu prof mecraya mı taşındı
    sizden 5874/5872 yi miele w1 ile karşışaltırmanızı ben de rica edcem.
    forum içinde faydalı olur kanısındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmax141

gÖKÖŞ bEY SLM.
    mİELE Fan durumu prof mecraya mı taşındı
    sizden 5874/5872 yi miele w1 ile karşışaltırmanızı ben de rica edcem.
    forum içinde faydalı olur kanısındayım

Profesyonel bir şirkete taşındı diyelim daha doğru olur ayrıca 5872 ile w1 modelini en yakın zamanda karşılaştırma yapacağım bu aralar servisle ilgilendiğim için foruma pek giremiyorum.
  • YouTube'da "Mìele W1 Quick Power Wash" adlı videoyu izleyin - Mìele W1 Quick Power Wash:http://youtu.be/8kogS-nFyoI

Merhaba miele bu yeni yıkama tekniğiyle ne yapmaya çalışmış matematik olarak hala anlayamadım.çamaşırı sürekli bir sola bir sağa 100 devirde döndürüp duruyor.ne bir çiteleme hareketi nede başka birşey göremedim.sanki anakartı bozulan birmakine gibi.hadi yünlü programı olsa bir nebze anlaşılır.Acaba benmi yanlış yorumluyorum.yoksa bu gidişat yol deil bence miele için.

• normalde şahsına münhasır bir yıkama şekli vardır mielenin.bir yıkama döngüsünde değişken devirler kullanır.ama bu beni tamamen soğuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: asaf_desing

normalde şahsına münhasır bir yıkama şekli vardır mielenin.bir yıkama döngüsünde değişken devirler kullanır.ama bu beni tamamen soğuttu.

O yıkama tekniği sadece power wash programında kullanılıyor diğer programlarda yine mieleye has yıkama teknikleri var o yıkama sizi yanıltmasın her programda öyle bir yıkama tekniği olmaz çamaşırlarda iyi temizlenmez zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökoş

quote:

Orijinalden alıntı: asaf_desing

normalde şahsına münhasır bir yıkama şekli vardır mielenin.bir yıkama döngüsünde değişken devirler kullanır.ama bu beni tamamen soğuttu.

O yıkama tekniği sadece power wash programında kullanılıyor diğer programlarda yine mieleye has yıkama teknikleri var o yıkama sizi yanıltmasın her programda öyle bir yıkama tekniği olmaz çamaşırlarda iyi temizlenmez zaten.

selamlar.ozaman sevindim.acaba bu programın mantığı nedir.normalde buna benzer döngüyü aynı olmasada hotpoint markası sadece yünlü programına entegre etmiş ve yanılmiyorsam wolmark patentiyle.bu ürünün bahsettiğiniz diğer yıkama videosu elimizde varmı acaba.merak ettimde.tşk

• asaf_desing A kullanıcısına yanıt
    Bu hareketin mantığı çamaşırı suya batırıp çıkarmaktır. Böylece çamaşırlar hiç hareket etmeden yıkanabiliyor ben sadece yünlüleri değil hareket etmeden ama iyi yıkanmasını istediğim kıyafetleri de yünlüde yıkıyorum. Aristonda Nerdeyse her yıkamada var. Yünlü yıkamanın tamamında sentetik ve pamuklunun da yarısında bu hareketi yapıyor.

Buda pamuklu programında bahsettiğim hareketi. Ama bu hareket en çok az çamaşırda etkili oluyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=mWhHPB4AKHc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 14 Eylül 2014; 10:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

Bu hareketin mantığı çamaşırı suya batırıp çıkarmaktır. Böylece çamaşırlar hiç hareket etmeden yıkanabiliyor ben sadece yünlüleri değil hareket etmeden ama iyi yıkanmasını istediğim kıyafetleri de yünlüde yıkıyorum. Aristonda Nerdeyse her yıkamada var. Yünlü yıkamanın tamamında sentetik ve pamuklunun da yarısında bu hareketi yapıyor.

Buda pamuklu programında bahsettiğim hareketi. Ama bu hareket en çok az çamaşırda etkili oluyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=mWhHPB4AKHc

merhaba düzeltmem gereken bilgiler var.koyduğunuz video linki ile miele yıkama döngüsü arasında bir benzerlik yoktur.ariston yaklaşık 53 devirde normal klasik yikamasini yapiyor.ayrica yeni nesil ariton hot point makinedeki yünlü programı çok farklı.neredeyse hiç durmadan aynı yöne dakikalarca 100 devirde dönüyor.bahsettiğiniz çamaşırı filtreleme hareketi aristondaki gibi deildir.mieledekidir.tşk

• asaf_desing A kullanıcısına yanıt
    Miele ile benzerlik var diye değil pamuklu programında kullanıyor diye link attım. Videodaki hızı 100 devrile 50 devir arasında gidip geldiği hız. Söylediğiniz filtreleme hareketini önceki mesajda dediğim gibi yünlü yıkama da sürekli yapıyor. Yünlü programını kullandığımda video yüklerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 14 Eylül 2014; 16:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

Miele ile benzerlik var diye değil pamuklu programında kullanıyor diye link attım. Videodaki hızı 100 devrile 50 devir arasında gidip geldiği hız. Söylediğiniz filtreleme hareketini önceki mesajda dediğim gibi yünlü yıkama da sürekli yapıyor. Yünlü programını kullandığımda video yüklerim :)

Teşekkürler :)

• Gökhan bey merhaba ,

20 gun önce 5874 miele çamaşır makinası aldım.

Evimin ağustos 2015 te biteceğinden teslim aldım ama kurulumu yapılmadı.

Şimdi kurutma almak istiyorum 5874 için uyumlu kurutma makinası t 8860 mıdır ?

Bende şu an Bosch wtw 86562tr mevcut. yaklaşık 4 yıldan beri kullanıyorum.

T 8860 almalımıyım almalıysam bosch ile arasındak fark nedir ?

miele t 8860 ağustos 2015 te stoklarda olurmu ? şayet yeni çıkan t1 ler geldiğinden gelmeme durumu olurmu ?

Tek seçeneğim t 8860 çünkü yan yana koyacağımdan 5874 ile paneli aynı ?

YArdımcı olursanız sevinirim....
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.