Şimdi Ara

Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
14
Favori
100.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,WKH120WPS TR LW PWASH&TDOS modelini sipariş verdim şehir dışında olduğum için teslimatı cuma gününe istedim. Bugün mielle den aradılar ekstra garanti önerisinde bulundular. +3 yıl için 200 küsür +8 yıl için 700 küsür tl kararımı teslimata kadar bildiririm dedim. Sizce garantiyi uzatmama gerek var mı? Mielle gibi bir firma neden garanti süresini 2 yılla sınırlı tutarki Almanya ve diğer ülkelerde de bu şekildemidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salida S kullanıcısına yanıt
    Ben olsam +3 yıl uzatırdım. Sonucta makina gibi parcaları da pahalı ne olur ne olmaz bir aksilik olur, beklenmedik birşey. Ama +3 yıl kafanız rahat eder.

Diger ülkelerde 5 hatta 10 yıl garanti gördüm Miele sayfalarında. Nedense Tr de 2 yıl yapıyorlar. Gerçi Türkiye de yeni yeni Miele elde tutulur bir müşteri kitlesine sahip olmaya başlıyor, belki gelen talepler üzerine bu konuyu düşünebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karub77

Ben olsam +3 yıl uzatırdım. Sonucta makina gibi parcaları da pahalı ne olur ne olmaz bir aksilik olur, beklenmedik birşey. Ama +3 yıl kafanız rahat eder.

Diger ülkelerde 5 hatta 10 yıl garanti gördüm Miele sayfalarında. Nedense Tr de 2 yıl yapıyorlar. Gerçi Türkiye de yeni yeni Miele elde tutulur bir müşteri kitlesine sahip olmaya başlıyor, belki gelen talepler üzerine bu konuyu düşünebilirler.

Peki +8 yıl gereksizmi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: salida

quote:

Peki +8 yıl gereksizmi olur

Gereksizden ziyade belli başlı büyük sorun olursa ilk 5 yılda olur gibi düşündüm. Ve +700 TL fazla geldi bana. Tercih ve para meselesi biryerde :)

• teşekkürler paylaşımlar için..
  • Belki makina çok iyi olabilir ama servis kalitesi çok kötü.
    İki kere alışveriş yaptık ve iki farklı servis kullandık , her seferinde pişman olduk. Evde A-Z 'ye tüm cihazlar Miele ve aşırı pişmanım bu markayı tercih ettiğim için.

Muhtemelen cihaz iyi ve prestijli diye çok gevşek bir yönetime sahipler. Benim intibam bu yönde...
  • Merhabalar,
    Miele icin firsat sayilabilecek bir fiyata camasir makinasi yakaladim ve her zaman mieleye ilgi duyan ve takdir eden birisi olsugum icin degerlendirmek istedim. Miele urunlerine maddi durumumdan oturu ulasabilecegimi zannetmedigim icin bayagidir suren urun arayisimda electrolux e karar vermis ve almak uzereydim. Simdi tam da alim sirasinda boyle bir miele yakalayinca kafam biraz karisti cunku miele baz model electrolux ise en ust modelin 1 alti. Bahse konu urunler Miele wda100 ve Electrolux ewf1497cdw2. Fiyatlar ayni olarak dusunurseniz tercihiniz hangisi olur? Miele siradan bir piyasa markasi degil. Benim bilgi duzeyim ve subjektif kisisel tercihlerimle piyasa markalarinda Electrolux u hep 1 adim onde tuttum. Ama kelvinator, loewe, frigidaire, miele vs. gibi alaninin tartismasiz ozel markalari var. İste cikmazim bu. Ozel marka baz model, piyasa mali ust model. Simdiden tesekkurler...

• emmree1903 E kullanıcısına yanıt
    Biri başlangıç düzeyi makina biri üst düzey makina. Miele kalitelidir ama bu iki makina aynı fiyata ise Electrolux tercih edilmeli bence. Buhar, su jeti var kazanı büyük, gecikmeli başlatma vs Hatta sanırım wda100 de fırcalı motor olma olasılıgı var.

Bu ikisi arasında kaldıysan electrolux alınmalı.
  • Miele W5872 den yeni video
  • Merhaba arkadaşlar,

8 yıldır kullandığımız makinemiz çamaşırları kokutmaya başladı!

-Limon tozu
    -Çamaşır suyu
    -Çamaşır sodası
    -Sirke
    -90 derece

İnternetten derlediğim şekilde, uygulamaların hepsini tekrar tekrar günlerce denedik ama sonuç hüsran.

Makinemizde pamuklu programı yok. Kazan temizliği için hep pamuklu programını kullanın diyorlar ancak sadece güçlü seçeneği var acaba o mu?

Neyse olmazsa servisi çağıracağız daha da olmadı yeni makine araştırmaya şimdiden başladım.

Plastik karışımlı çelikten imal edilmiş kazan kullanılan ürünlerin bazı modellerinde çamaşırların üzerine plastik kokusu sinebiliyormuş. Zaten kokudan şikayetçiyiz nedir bu yeni çıkan ürünlerin kalitesizliği!

Artık bir tek umudumuz Miele! Ancak geçenlerde W1 modellerini inceledik; 80'li yıllarda kullandığımız Miele'ye göre pek tatmin etmedi ama diğer ürünlerin yanında iyi duruyor! Sizce Miele almaya şuan için değer mi? Yeni modellerde plastik kokusu ya da başka bir şikayet umarım yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 14 Ekim 2015; 23:33:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Merhaba arkadaşlar,

8 yıldır kullandığımız makinemiz çamaşırları kokutmaya başladı!

-Limon tozu
    -Çamaşır suyu
    -Çamaşır sodası
    -Sirke
    -90 derece

İnternetten derlediğim şekilde, uygulamaların hepsini tekrar tekrar günlerce denedik ama sonuç hüsran.

Makinemizde pamuklu programı yok. Kazan temizliği için hep pamuklu programını kullanın diyorlar ancak sadece güçlü seçeneği var acaba o mu?

Neyse olmazsa servisi çağıracağız daha da olmadı yeni makine araştırmaya şimdiden başladım.

Plastik karışımlı çelikten imal edilmiş kazan kullanılan ürünlerin bazı modellerinde çamaşırların üzerine plastik kokusu sinebiliyormuş. Zaten kokudan şikayetçiyiz nedir bu yeni çıkan ürünlerin kalitesizliği!

Artık bir tek umudumuz Miele! Ancak geçenlerde W1 modellerini inceledik; 80'li yıllarda kullandığımız Miele'ye göre pek tatmin etmedi ama diğer ürünlerin yanında iyi duruyor! Sizce Miele almaya şuan için değer mi? Yeni modellerde plastik kokusu ya da başka bir şikayet umarım yoktur.

modelini söyleyin yardımcı olalım

• Şuan max 3000-3500 tl bbandında tavsiye edebileceğiniz Miele ürünü nedir çamaşır makinesi icin

• Merhaba
    Neredeyse 15 yıllık Bosch çamaşır makinemi değiştirmek artık şart oldu. Forumu günlerdir okuyorum ve anladığım kadarıyla herkes miele 'in kalitesi konusunda hemfikir. Sanırım fiyatların bir hayli tuzlu olduğu konusunda da herkes hemfikir. Araştırmalarım sonucunda w 5872nin çok beğenilen bir makine olduğunu gördüm. Fakat araştırınca artık bu modelin üretilmediğini ve muadilinin wkb 120 olduğunu anladım. Wkb 120 peşin 3690,taksitli 3800 civarı. Bunun bi üst modeli olan twindoslu wkg 120 ise peşin 4590,taksitli 4700 civarı. Fakat twindoslu modelde deterjan kampanyası var ve 1 yıllık deterjan hediye ediyorlar. Benim kendimi zorlayarak alabileceğim Mieleler bunlar. Daha pahalısına zaten hiç bakmıyorum. Diğer taraftan forumda yine çok beğenilen Alman motorlu Bosch home professional Way serisi makineler ise yaklaşık olarak peşin 3000,taksitli 3200 civarı.(50-100 daha ucuza da bulunabilir belki) Şimdii ,benim sorum şu: Hangisi sizce? Miele mi, Bosch Home Professional mı? Neden? Miele diyorsanız da hangi model? Arada 1000tl fark var,değer mi? Şimdiden zahmet edip cevap vereceklere teşekkür ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fgültekin F kullanıcısına yanıt
    eğer 3000 tl verip bosch alacaksanız mielenin 7kg 3049 tlye makinasını öneririm yok daha ucuz bosch modelleri parama uygun diyorsanız onları öneririm. 7kg 8kg miele tambur hacmi aynıdır miele kalitesiise hepsinde aynı.
  • mielenin bulaşık makinası konusu olmadığından burda soracağım miele g4203 ile g4910 arasında 1000 tl civarı fark var ikiside 5 program. aradaki fark nedir*?
  • canoka C kullanıcısına yanıt
    http://www.miele.com.tr/cps/rde/domestic_tr/productCompare.xsl/not-defteri-1940.htm?tax=5&compare=10271330,09935410

g4910 Farkları:
    Su tüketimleri farklı
    Değişken yıkama teknolojisi
    Yarım yük programı
    Deterjan rehberi
    Değişken püskürtme basıncı için elektronik profesyonel pompa
  • quote:

http://www.miele.com.tr/cps/rde/domestic_tr/productCompare.xsl/not-defteri-1940.htm?tax=5&compare=10271330,09935410

g4910 Farkları:
    Su tüketimleri farklı
    Değişken yıkama teknolojisi
    Yarım yük programı
    Deterjan rehberi
    Değişken püskürtme basıncı için elektronik profesyonel pompa

eski g4210 ile g4910 denkmi yoksa g4203 mü denk?

• 2013 nisanında aldığım miele çamaşır makinasını şimdi pahalıya aldığımı görüyorum çünkü döviz fiyatı ikiye katlandığı halde mielelerin fiyatları aynı. bu yüzden açıkçası kazıklanmış hissediyorum kendimi ve bekleyip şimdi almadığıma pişmanım!!!
  • Konunun orta yerinden bir cevap olacak ama mutlaka burda paylaşmak istedim.
    https://www.youtube.com/watch?v=X7YpH8KTYBQ
  • bu videoyu ekrana gömme şeklinde paylaşmayı tam bilmediğim için bu şekilde link ekledim.
    Makine korkunç ses çıkarıyor.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.