Şimdi Ara

Miele Çamaşır Makineleri ##ANA KONU## (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.408
Cevap
14
Favori
100.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jethoca

Miele W5000 Supertironik'in siparişini bu akşam verdim. İnşallah ürün cumartesi elime ulaşacak.

Bakalım hayırlısı.

Bana ürün seçiminde ve karar vermede bilgileri ile yardımcı olan tüm forum arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.

Hayırlı olsun.kaça aldınız.teşhir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet.
    Teşekkürler.
    4000 tl ye. 5 taksit.

İnşallah ürün sağ salim gelir.
    W120 wkg twindos modelinden 100 tl daha ucuza almış oldum.
  • quote:

HERKESE SELAMLAR;

11 yıllık makinem bozuldu ve yaklaşık 15 gündür çamaşır makinesiz idare ediyoruz. Bir iki gün içinde çamaşır makinesi alacağım.
    Bütçem aslında Miele almak için çok yetersiz ama hep hayalimdi Miele çamaşır makinesi almak. Şartları zorlayıp Miele almaya çalışacağım.Normalde 5000 tl ve üzerinde liste fiyatı olan mieleler kampanya nedeni ile 3000-4000 tl civarında.

Mieleler konusunda ben de az çok bilgi sahibiyim ama kullanmadığım ve çok yakınımda bir kullanan olmadığı için bazı sorulara acil cevap bulmak istiyorum Bunlar şöyle ;

1- Mielenin 5000 serisi modelleri için kendini kanıtlamış ve çok sağlam modeller diyorlar. Bu W5874 ve W5872 modelleri gerçekten de VKG120 TDos modellerinden motoru ve parçaları daha sağlam mı?. Yeni modellerde eskisi kadar dayanıklı uzun ömürlü makine olmama ihtimali var mı?

2- Benim ilk almak istediğim model WKG 120 T Dos idi. Ancak bunu en ucuz internetten 3700 tl ye Bulunduğum kentte bayiden ise 4100 tl ye 9 taksite alabiliyorum. Bu fiyatlara çıkabilmem için kendimi çok zorlamam gerekir. bu durumda kafamda iki soru oluşuyor.
    a) Bu model tüm ihtiyaçlarımı özellik ve kalite olarak fazlasıyla görür mü ? 5000 serisi gibi 25-30 yıl sağlam şekilde çalışır mı?
    b) Bu modeli seçmeme neden olan dozajlama ( Sıvı deterjan) sizce çok gerekli mi?

3- 5874 modelini arıyorum ama bulamıyorum. Onu bulup aldığımda yeni modellerin özellikleri yok diye sıkıntı çeker miyim? sizin bulduğunuz bir site ya da bayi var sa bilgilendirebilir misiniz?

4- En önemli sorum; Ben W 5872 Yi bir sitede 2900 tl ye buldum. Onunla 5874 arasında çok fark var mı? 5872 ile Tvindoslu yeni modeli arasında çok fark var mı? Çünkü 1000 tl kadar fiyat farkı var. 5872 al pişman olmazsın diyorsanız gerçekten miele için çok iyi fiyat.

Arkadaşlar iki gün sonra Bursa'ya gideceğim ve alışverişi yapacağım. Cevaplarınız çok önemli şimdiden teşekkürler.

Miele konusunda yazdığım ilk mesaja baktım da bir buçuk günde çok şey değişmiş.

Lüksmutfak sitesinde fiyatlar Bulunduğum kentteki fiyatlardan hiç farkı yokmuş. Yani 3580 tl görünen twindoslu model peşin 3900 tl ve taksitle de 4100 tl imiş.

Bunun yanında 2900 tl civarı olan W5872 modeli de yok muş.

Bu durumda bana W120 wkg modelini almak dışında bir seçenek kalmıyordu. şartları zorlayıp taksitle 4400 tl ye hem twindoslu ve hem de powerwashlı model de seçenekler arasındaydı.

Allahtan w5000 supertronic modeline denk geldim de alışverişi sevinçli şekilde sonlandırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 9 Aralık 2014; 21:32:20 >

• Bu arada w5000 supertronic modelini kullanan arkadaşlar yok mu bilgi paylaşırlarsa sevinirim
  • jethoca kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :)
  • Teşekkür ederim.

Makinenin bir de toz deterjan ve sıvı deterjanı dozajlama ile ilgili ek aparatı varmış.

Onu öğrenmek için Miele yi aradım ama bu konularda uzman olan Arda Bey bu gün yokmuş. İnşalla bana geri dönüp bilgilendirecekler. Makinenin üstüne konulan bu opsiyonel aparatla ilgili fiyatı falanla ilgili bilgisi olan arkadaşlarında bilgilendirmelerini bekliyorum.
    gelince foto atarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalkendisin0606

gelince foto atarmısınız?

memnuniyetle atarımmemnuniyetle atarım
  • quote:

Bu arada w5000 supertronic modelini kullanan arkadaşlar yok mu bilgi paylaşırlarsa sevinirim

Makineniz hayırlı olsun. Ben 2 ay önce w1 twindoslu modeli almıştım. W5000 i kaça aldınız? W1 den daha üst bir model mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Bu arada w5000 supertronic modelini kullanan arkadaşlar yok mu bilgi paylaşırlarsa sevinirim

Makineniz hayırlı olsun. Ben 2 ay önce w1 twindoslu modeli almıştım. W5000 i kaça aldınız? W1 den daha üst bir model mi?

Üretildiği dönem için Mielenin en üst solo modeli diye biliyorum.

Şu anda internet sitelerinde 8800- tl ile 9600 tl arasında fiyatlara satılıyor. yabancı sitelerde fiyatlar bu civarda. 3000 sterlin, 4200 dolar civarı.

Ben bayağı ucuza aldım.
  • quote:

Teşekkür ederim.

Makinenin bir de toz deterjan ve sıvı deterjanı dozajlama ile ilgili ek aparatı varmış.

Onu öğrenmek için Miele yi aradım ama bu konularda uzman olan Arda Bey bu gün yokmuş. İnşalla bana geri dönüp bilgilendirecekler. Makinenin üstüne konulan bu opsiyonel aparatla ilgili fiyatı falanla ilgili bilgisi olan arkadaşlarında bilgilendirmelerini bekliyorum.

1200 TL civarında olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

quote:

Teşekkür ederim.

Aynen dediğinizgibi

Ben de az önce Miele Türkiye'den Arda Bey ile görüştüm. Opsiyonel satlan ürünün fiyatı 1175 tl imiş. Normal bir makine fiyatı. Şu anda onu alamayacağım.

Benim durum biraz ayranı yok içmeye tahteravan ile gider ............................. hali oldu.

Gelecek makine için Banyo bile hazır değil. Bu kadar değerli bir ürünü banyoya koymak ta diğer bir saçmalık.

Benim planım bu değildi

Elimdeki makineyi bir yıl kadar daha kullanıp biraz para biriktirip gönül rahatlığı ile bir milele almaktı.

Ama Ariston'un ansızın bozulması planlarımı bozdu.

Ancak1000 tl civarında satılan ürünün teşhir ürünü de olsa bana 3990 tlye taksitle almak tüm bunlara değer. Ödemesi benim için zorlu da olsa ben çok sevinçliyim.

Aşağıda bu ürünü satan yerli ve yabancı sitelerden örnek linkler var.
    http://www.johnlewis.com/miele-w5000-supertronic-washing-machine-8kg-load-a-energy-rating-1600rpm-spin-white/p231245544

http://www.arttekevaletleri.com/urunler.asp?ID=500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 11 Aralık 2014; 11:39:04 >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Aynen dediğinizgibi

Ben de az önce Miele Türkiye'den Arda Bey ile görüştüm. Opsiyonel satlan ürünün fiyatı 1175 tl imiş. Normal bir makine fiyatı. Şu anda onu alamayacağım.

Benim durum biraz ayranı yok içmeye tahteravan ile gider ............................. hali oldu.

Gelecek makine için Banyo bile hazır değil. Bu kadar değerli bir ürünü banyoya koymak ta diğer bir saçmalık.

Benim planım bu değildi

Elimdeki makineyi bir yıl kadar daha kullanıp biraz para biriktirip gönül rahatlığı ile bir milele almaktı.

Ancak1000 tl civarında satılan ürünün teşhir ürünü de olsa bana 3990 tlye taksitle almak tüm bunlara değer. Ödemesi benim için zorlu da olsa ben çok sevinçliyim.

http://www.johnlewis.com/miele-w5000-supertronic-washing-machine-8kg-load-a-energy-rating-1600rpm-spin-white/p231245544

10 numara makina

Güle güle kullanın, Allah ödeme kolaylığı versin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Aynen dediğinizgibi

Benim planım bu değildi

10 numara makina

Güle güle kullanın, Allah ödeme kolaylığı versin.

Teşekkürler.

İnşallah 5 taksitte ödeyeceğim.
    Daha ilk taksitte zorlanmaya başladık bakalım hayırlısı

Donanım forum harika bir site. Benim bu modeli bu fiyata almamı da foruma ve tabiki siz kıymetli arkadaşların samimi yardımlarına borçluyum.

Cihaz gelince inşallah bol bol resim ve yorum paylaşırım.

herkese saygılar.

Mielenin bana göre flagship modelini almışsınız. Kendim almış gibi sevindim. Hayırlı olsun. Muhteşem bir makine. Kullanma kılavuzunu uzun zaman önce indirip incelemiştim. Yok yok makinede :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Mielenin bana göre flagship modelini almışsınız. Kendim almış gibi sevindim. Hayırlı olsun. Muhteşem bir makine. Kullanma kılavuzunu uzun zaman önce indirip incelemiştim. Yok yok makinede :)

Çok çok teşekkürler.

Allah bu aciz kuluna nasip etti diyelim. İnşallah güzel güzel kullanırım.
  • Miele Türkiye'den Arda Bey ile konuştum, ben de ve 5872 ile 8860 kurutma makinesi aldım.
    Eşim makinaları kullanmaya başladıkça yorumlarımı aktarırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgee

Miele Türkiye'den Arda Bey ile konuştum, ben de ve 5872 ile 8860 kurutma makinesi aldım.

kaça aldınız, kaç taksitle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgee

Miele Türkiye'den Arda Bey ile konuştum, ben de ve 5872 ile 8860 kurutma makinesi aldım.

5872 yi ben çok aradım bulamadım.

Ben de merak ettim kaça aldığınızı?
  • Bu arada çamaşır makinem dün geldi. Saat 12:30 da gelen makine için servis çağırdım ama Mielenin bulunduğum kennte ( 120.000 nüfuslu ilçe) servisi yokmuş. Pazartesi geliriz dediler. Ben de üzüldüm. Sonra bu gün ( 14 aralık pazar ) saat 13:30 gibi aradılar ve 230 km uzaktan pazar günü olmasına rağmen geldiler.

Fotoları ve değerlendirmemi yarın paylaşacağım.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.