Şimdi Ara

Miele Çamaşır Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1,5 sene önce evlendiğimde Samsung WF8700LSV modeli çamaşır makinesi almıştım. Ama inanın yıkamasından
    hiç memnun kalmadım. Şimdi o makineyi başka bir yere göndereceğimiz için yeni bir çamaşır makinesi
    arayışı içindeyiz. Önce Bosch, Siemens ve Lg arasında gidip geliyorduk. Öneriler üzerine Miele çamaşır
    makinesine baktık ve Miele W3243 modelini beğendik. Bu arada banyomuzda yerimiz dar olduğu için ölçüler
    bizim için önemli derinlik en fazla 60 cm. olmalı. Bundan dolayı Miele in eski tip modelleri bize uyuyor.
    Fakat fiyatı 3.587 TL ve acaba bu fiyata değer mi? Yıkama performansı nasıl? Teknik servisi ile ilgili etrafımda
    gecikmeyle ilgili sorunlar yaşandığını duydum. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

• miele iyi bir markadır ama 3.587 tl bir çamaşır makinası için çok değil mi sence ?
  • Zaten bizim kafamızı karıştıran ve düşündüren konu da fiyat oldu. Diğer markalarda 1.800 TL civarı vereceğiz gibi duruyor. Yıkaması ve dayanıklılığı gerçekten bu fiyata değiyor mu yoksa Miele'in bu modeline muadil başka markalarda var mı daha ucuz?
  • 2000 - 2500 tl den aşağı iyi çamaşır makinesi yoktur, size iyi gelebilir ama asla o fiyatlardan aşagı kalite beklemem ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Kurutma Makineleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.