Şimdi Ara

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.582
Cevap
55
Favori
146.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için emeğinize sağlık. O zaman baya avantajlı oluyor SGDF4 modeli filtre derdi kalmıyor bir daha 120 TL yılda kar demek.Filtreleme kalitesi yeterli geliyor mu? Bir de Excellence Eco alırsam şayet bu tutucuyu bulma ihtimalim nedir? Piyasada bulunsamıyorsa SGDF 4 almak da cazip görünüyor. En azından tatmin etmezse yine Hepa filtreye dönme şansıda olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Serkan2504 S kullanıcısına yanıt
    Geçen sene miele internet sitesinden satıyordu. Şu sıralar ise sadece Miele Türkiye'den istetip getirtebiliyorsunuz diye biliyorum. Satın almadan önce emin olmak için Miele Türkiye'yi arayın internet satış bölümünden yetkililere ulaşıp sorun. Hala oluyorsa sipariş bile verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 10 Nisan 2020; 7:26:9 >
  • Cat&dog dan daha ucuza turbo ayaklı miele bulma çabalarım esnasında n11 ve amazon da Miele s8320 ve 8330 kodlu turbo ayak gördüm 75-80₺
    Tabi ben hemen ucuza miele sahibi olcam diye heyecanlandım acaba nedir işin aslı?lütfen hayallerim suya düşmesin:)

• Atomkarınca2 A kullanıcısına yanıt
    Onlar eski miele süpürgelerinin kodları. Gördükleriniz onlara uyumlu olduğu iddia edilen turbo başlıklardır. Üzgünüm; Miele için turbo başlık orijinal değilse (orijinaller: STB 205-5 veya STB 305-5 ) onun dışındaki Çin çözümleri çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 10 Nisan 2020; 7:26:26 >
  • Yurtdışından getirtsek o da mı çare değil

• www.hepsiburada.com
    Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine 890W Elektrik Süpürgesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/miele-complete-c3-cat-dog-powerline-890w-elektrik-supurgesi-sgef3-p-HBV00000CQA18
    yu almayı düşünüyorum.
    İçeriğinde ekstra toz torbası var mı sizce? Ayrıca içerisinden hepa filtre çıkmıyor mu? Son olarak Turbo başlık aşağıda yok yazıyor ama yukarıda Turbo başlık bu üründe standarttır ibaresi var. Kafam karıştı.

Toz torbalı Miele almayı kesinleştirdim ama turbo başlık hangisinde var, filtre içerisinde var mı, toz torbasını ne yapmalıyım bilemedim.

• kesikoglu kullanıcısına yanıt
    içinde 1 adet toz torbası (Bende bir torba 3 ay gidiyor)
    ile
    B sınıfı emisyonlu; koku giderici Aktif karbon filtre ( 1 yıl ömürlü)

ile geliyor. Turbo başlık Cat&Dog larda standart olarak kutu içinde geliyor.
  • Daha önce kendime aldığım c3 1600w power parquet modelini bugün kayınvalideme de aldık. Son zamanlarda hiçbir yerde bu modeli göremiyorum ama bugün akakçe'de arayıp fiyatı da uygun denk gelince 11.11 'i beklemeden aldım. Diğer türlü kuponlarla vs bile n11' den diğer tiplerini çok daha pahalıya alabilecektim.
    Siteyi arayıp Almanya üretimi ve miele Türkiye garantili olduğunu teyit ettim. İnşallah sorunsuz gönderirler.

www.boxoffice.com.tr
    Miele Complete C3 Power Parquet 1600 W Toz Torbalı Süpürge
    https://www.boxoffice.com.tr/urun/miele-complete-c3-power-parquet-600-powerline-sgsc-sutlu-kahve

SDSC1 model numarası

• Cevaplarınız için teşekkürler. Toz torbaları için farklı tipler var. Hangisi daha iyidir.
  • 3 katlı 210 metrekare bir evim var. daha sık süpürülen ve kullanılan mutfak ve salonun olduğu kata cat dog serisi bir miele almak istiyorum evde herhangi 1 evcil hayvan yok ama bu konuda okuduklarımdan sonra tercihim o yönde olacak çünkü evin büyük bölümü halı ile kaplı haftalık temizlikte miele tüm binayı süpürecek danışmak istediğim şey ise şu toz torbalı mı toz torbasız mı almalıyım fiyat performans olarak 1000 tl lik farka değer mi ? cat dog dışında öneriniz varsa alabilirim.
  • Uzun araştırmalar sonucu bugün satın aldığımız Miele cx1 blizzard cat&dog modeli ile miele ailesine katıldık. Bu konuda forumda ürünün artısını ve eksisini paylaşan tavsiye veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan Turkoglu

O kampanya bitmişti önceden. Siteye baktım sadece 2. toz torbasına %40 indirim kampanyası var.
    https://shop.miele.com.tr/miele-hyclean-3d-gn-elektrik-supurgesi-toz-torbasi

Miele kendi sitesinden 4 lü bir kutu toz torbasını 89 TL ye satıyor. 2 tane alınsa ikinciye %40 indirimle 142,4 TL eder. 1 kutu 71,2 TL ye mal olmuş olur. Tek kutu satışı internette en ucuz 74,90 TL şu an.

Tek kutu link

En hesaplısı ise 4 kutunun içeriğini barındıran "Hyclean GN" XXL seti. (Ortalama 4 yıl gider) 4x4=16 tane toz torbası var.
    https://www.akakce.com/toz-torbasi/en-ucuz-miele-hyclean-3d-efficiency-gn-xxl-16-li-set-fiyati,379301890.html

240 TL; 1 kutusu (4 toz torbası) 60 TL'ye mal oluyor. Ben de bundan almıştım.
    Şimdi boş filtre kutusu için aradım, fiyatı 80 tl olmuş. Ama denk gelmişken +3 seneyi de sordum devam ediyormuş ama sitede gözükmüyormuş bir güncelleme eksikliği yüzünden.
    https://shop.miele.com.tr/
    Miele HyClean 3D GN 16'lı Toz Torbası Konfor Paketi
    https://shop.miele.com.tr/miele-hyclean-gn-16li-toz-torbasi-konfor-paketi

bunu 390 liraya satıyorlar ama +3 sene garanti veriyor. Bu yüzden almaya karar verdim. Garanti işlettirmede bir sorun olursa paylaşırım çünkü 1 ay oldu alalı ama sorun olmaz dediler.

edit: 25 lira hediye çeki de kullandım ilk üyelikle ile gelen, 365 liraya almış oldum toplamda 16 torba, 8 filtre, +3 sene garanti.

edit 2: bugün +3 sene garanti işlenerek 2024'e kadar uzatılmış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohzman -- 18 Kasım 2019; 13:5:4 >

• mksahinn16 M kullanıcısına yanıt
    torbasız; eğer eviniz büyükse ve çok toz toplayacaksa süpürgeniz, uzun vadede daha karlıdır. Ama haznesinden toz boşaltırkenki tozutma ve o tozu koklama riski olur torbasız süpürgelerde. Torbalıda ise tozu görmezsiniz. ortalama kullanımda 3 ayda bir torba dolar ve değiştirirsiniz 1 dakikada. Torbayı çıkarırken de toza maruz kalmazsınız. Ama torba ve filtre maliyeti olur. Daha az uğraştırır, alım maliyeti daha ucuzdur ama işletme maliyeti olur. Ben fiyatına bakmadan toz boşaltımı işinden kurtulmak için, çocuklarım küçükken, torbalı miele aldım. çok da memnunum. 3 ayda bir torba aklımıza geliyor. yılda bir filtreyi de torba kutusundan çıkan bezlerden değiştiriyorum. filtre maliyetim olmuyor. Ama torba ile gelen filtre B sınıfı. bize yeterli geliyor. Bu parametrelerin neredeyse hepsi tercih meselesi. Yani ancak siz karar verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 10 Nisan 2020; 7:26:46 >
  • Toz torbası doluğunu belli eden kırmızı ibre son ayarda çalışırken çıkıyor ama süpürge kapalı iken meydanda yok. Bu durum normal mi?
    hava akımı ile çalışan, mekanik bir gösterge. Normal.
  • ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    O zaman yeni ve boş olan torbayı dolu gösterdiğinden arıza var
    O gösterge torba doluluğu içinmi yoksa çekiş gücünümü gösteriyor. Çünkü çekiş gücünü arttırdığımda kırmızı bölge artıyor azalttığında azalıyor

• cogg C kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen torba doluluğu ile alakalı ama çekiş gücüne göre hareket ediyor. Tecrübeli arkadaşlar bizi yönlendirirler.
  • En üst çekiş gücünde tam kırmızı oldu mu doldu demektir, alt güçlerde zaten ibrenin oynamadığını göreceksiniz. Arkadaşların da dediği gibi mekanik basit bir gösterge, zaten sadece yardımcı bir özelliği var, yoksa zaruri değil.

Bende de sıfır torbada maksimumda yarıda gözüküyor. 1-2 video bulmuştum hepsinde kabaca ortada başlıyor son güçte, sıkıntı yok yani.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.